Вчора біля української греко-католицької церкви у Варшаві стояли молодички біля картонної коробки, наповненої вербовими букетиками. За взятий букетик просили кидати хто скільки може - збирали гроші для дітей загиблих в АТО українських воїнів. Якась дівчина гроші кинула, а букетик брати не хотіла, бо не мала часу стояти і чекати, поки ту вербу освятять (а народу було стільки, що й на вулиці стояли - в церкві вміститися всі бажаючі не могли). То молодиця, яка стояла біля тих букетиків сказала, що сміливо можна брати букетик, що він в церкві робився і вже освячений.
Як оформити шлюб з громадянином Польщі й не з'їхати з глузду від бюрократичних заморочок Як оформити шлюб з громадянином Польщі й не з'їхати з глузду від бюрократичних заморочок
Фірма, котра мені дуже допомогла. Думаю вона буде корисною для багатьох українців які перебувать на території Польщі. Знаходиться в місті Перемишль. Допомагають картою побиту, громадянством, а також відкриттям власного бізнесу. www.facebook.com/biznesaktywator
Фірма «Активатор Бізнесу» займається допомогою в легалізації перебування іноземців на території Польщі. Допомагаємо в отриманні: - Карти сталого і тимчасового побиту - Карти Поляка - Громадянства Ми допоможемо заповнити і перевірити комплект потрібних документів, подамо їх за Вас до відповідних інстанцій. Додатково наша фірма допомагає у створенні власного бізнесу на території Польщі. Надаватимемо допомогу протягом цілого процесу реєстрації, заощаджуючи Ваш час і гарантуємо правильне виконання всіх реєстраційних процесів. Пропонуємо нашим клієнтам місце для фірми з престижною адресою в центрі міста Перемишль, а також послуги віртуального офісу. Окрім вище переліченого надаємо багато інших послуг з повним списком яких, можете ознайомитися на нашому сайті. Запрошуємо до співпраці. facebook biznesaktywator - Активатор бізнесу
Хто по справах їздить у Польщу та шукає гарного перевізника - то усім моєу порекомендувати Gunsel Group - доставка грузов и пассажирские перевозки по Украине . Там зручні рейси, здається у Вроцлав та Варшаву по 3 рази на тиждень є маршрути, сама вже не раз так подорожувала. Можна з Києва, а можно й десь по дорозі у Львові приєднатись, треба деталі уточнювати
Доброго дня. Я зараз навчаюся у Польщі. Можу детально розповісти про види Польської візи та вартість, кому цікаво. Не соромтесь, звертайтесь. Також додаю статтю, у якій можна прочитати про основні мометри щодо отримання Польської візи (Польська віза. Як оформити? Види, вартість | Навчання в Польщі | UP-STUDY)