Ай бросте...это осталось в девяностых годах...щас хрен что кому на халяву даст! Гроши!Гроши!И еще раз ГРОШИ!!! Мало придприятие хапануть,надо еще суметь его удержать и выйти на рынок,где все толкаются,конкуренция понимаешь... НУ почему же?Все частники модернизируются,в том числе и ККБК (газ 30% от себестимости),только один хрен,за все будут платить пересичные громадяне! После Юлькиного демарша в осенью 2005 года,все уже все давно поняли! Это только ЖКХ,тому що державное,на том же уровне осталось...А если еще и ЖКХ передадут в частные руки (как просит ВМФ,скорее даже требует)..то хана придет многим...пересичным грамадянам.
У нас один завод,невеликий колись був союзного значення,від СРСР ще серйозно не працював.Є власники з Києва,які не знати яким чином купили контрольний пакет акцій,непонятно яка зараза їх йому продала.Так от на заводі ,на якому працювало колись до 1500 працівників,вже років з 10 працює тільки контора.Здають в аренду будівлі магазинам,і з того живуть.Займають при тому 3 га землі Що таке ККБК?І як може бути газ по 30% собівартості? Про який демарш Ви говорите?Там де ЖКХ приватне,люди дістають кращі послуги і вони ефективніші(по даним наших ЗМІ).
Ну и что?Что тут не понятного?Был завод общесоюзного значения,т.е. продукция предназначалась для всего союза!Союз распался,потребности в продукции не стало!Все новые хозяева сделали правильно!Аренда и крапка.Никакой головной боли ни со срьем,ни со сбытом,ни с работягами! В чем проблема то?Налоги с аренды платятся?Денег хозяивам хватает?Арендаторы довольным?В чем проблема то? ККБК-Киевский Картонно-Бумажный Комбинат.... И не по 30%... а от 30% себестоимости.Большое количество газа идет на сушку бумаги и картона.Технология такая и никто еще лучше ничего не придумал. Про требование ВМФ отпустить ЖКХ в свободное плавание. Вот именно...по вашим СМИ!!
В сусідні з Албанією Югославії теж не було таких великих заводів де "чугуна і сталі на душу насєлєнія вдвойнє" не старалися видобувати і бити рекорди.Але рівень життя там вищий і набагато.
Так чо Патрик врут что ли? Чо щас и военной техники не выпускается???? Пока может и выше... но не стоко,что Украина не сможет догнать югов по уровню жизни...догонит и очень скоро и без НАТОв...
Всі ті великі заводи , вони для СФРЮ були великі. Порівняти з Южмашом , Криворіжсталью , або ім. Кірова , то там цехи більші. Що там було більш-менш велике то це ВО "Юґо", де випускали авта , ширпотреб і кілька цехів було військових.
Ви мені вибачте, величезна територія,на якій стоїть завод не використовується,всіх робітників позвільняли,люди колись ремонтували станки,випускали ТНС,а тепер корпуси розвалюються і власник не журиться.Я б на нього такий податок на землю наложив,щоб він або щось робив,або продавав завод,бо йому б не вигідно було навіть один день простою,тоді б він зарухався.А ті всі акції ,що на руках у людей не дають неіяких дивідендів.Хто був хитрий,тобто ті хто працював в Рай і обленерго-в тих акції несуть золоті яйця,а хто вклав в завод,той перекладає ті папірці в шкафу і не бачить від них ніякої користі. Ясно,але ж сушки є не тільки газові.Можна спалювати побутові відходи,вугілля,вугільний порох,солому,електрикою нагрівати,особливо вночі,коли електрика дуже дешева. У нас в місті раніше було одне ЖКХ,десь два роки назад,на базі одного створили три.Окремо-водоканал,окремо два ЖКХ.Був один начальник,заступник і бугалтер.Тепер три начальника,три заступники три бугалтери головні.Ми проаналізували склад,то там начальників більше ніж робітників.Коли потрібно щось зробити,то вони наймають майстрів по найму і на короткий час,а основні гроші ідуть на непомірні зарплати всім конторським і начальникам.Скажіть навіщо таке ЖКГ і чи воно оправдує себе?Чи не краще було б приватне.Там точно не було б 3 начальники і три заступники.МВФ недурне і знає що рекомендує В Обухові преса не наша а Ваша?
Вы за вмешательство Державы в экономику?Вы за социализм? Может Вы забыли одно из основных положений капэкономики: СПРОС рождает предложение!!! Сегодня выгодна аренда,будут здавать в аренду!Завтра будет выгодно "изготовлять" кизяки... будут "изготовлять"!!!! Умгу...злой Вы однако... Закон не может быть избирательным!Закон один для всех! Ну я же Вам не указываю чем лечить больных...и не лезу с советами какое лекарство умирающему дать..... Я же Вам ясно написал выше : современное оборудывание.Есть технология с газом и ни на Западе ..ни на Востоке ничего нового не придумали еще... А Вы как хотели?Каждая организация свои копейки считает...лифтеры одни... электрики другие.... газовики третьи... Вот ВМФ и хочет,что бы Держава не дотировала газовиков и дворников а все легло на плечи мешканцев.... Другой вопрос..а все ли выдержат той тягарь?
Ви не праві.Держава повинна стимулювати власника,з другої сторони наказувати неефективного власника.Так можна пів-країни на шару скупити і чекати приспівуючи когось з бабками поки він купить територію заводу.Держава повинна такі процеси контролювати,бо вона фактично повинна думати про ефективну економіку.Тобто,якщо власник нічого не робить і неефективно використовує виробничі ресурси і землю,він або має продати,або розпочати працювати.Ніде в світі нема такого,щоб гектари землі вже 18 років просто так заростали бур"янами.Якщо він заробляє на аренді в місяць 1000 доларів,а за землю в межах міста він повинен би платити податок в півтори тисячі доларів,то він подумає,чи плювати в потолок чи купляти обладнання і запускати завод і будувати нові цехи,щоб земля не простоювала. "А судьи кто" Хто ті закони писав і для кого.Та вони і писали самі для себе.От тепер роблять що хочуть.Не по ринковому це коли 7 цехів розміром з 2 гектари землі розвалюється , а власник здає в аренду заводську столову і частину контори і живе спокійно.Земля у нього повинна під ногами горіти. Якби я слухав,про те що є і якби в світі слухали це також,то не було б ніякого прогресу.Я не слухаю і вмішуюсь в різні проблеми і вирішую.і потім багато йдуть по моєму прикладі і потім дякують.Я відмовився від газу в опаленні як Ви знаєте перший і тепер самі співробітники РЕСів самі це почали робити.Є ще багато ідей і вони помагають багатьом людям.Я їх не ношу в собі а робля так щоб їх почули і не лтше мої ближні а навіть і в Києві.І мені приємно коли я бачу їх реалізацію.Бо я хочу щоб Україна жила краще,бо я знаю що українців у світі цінять як порядних і роботящих людей,тільки Господь їх обділив владою. Ага вся біда в тому що вони не рахують копійки і біда в тому що копійки не їхні а державні.Якби були їхні то б фірма була одна і робітників було б більше ніж начальників.Тому і МВФ вимагає щоб ЖКХ перейшли на приватну основу,там ні в кого буде красти.Сам від себе не вкраде.А так з держави тягнуть хто скільки може і не червоніють.
Не допоможе нам ні Росія, ні НАТО, ні наші брати-емігранти, якщо ми не допоможемо сами собі. Не надійтесь на доброго дядю! Нас не врятують язики, нас врятують голови та руки, а якщо вони не допоможуть, то не зайвим буде подумати й про ноги... Бог не залишить нас в біді, якщо пам2ятатимемо про Нього і виконуватимемо те, що Він ЗАПОВІДАВ...
У нас і у вас КАПєкономіка - це банда магнатів - монополістів котрі нахабно грабують народ, дають йому жалюгідну подачку, щоб аби раб не подох з голоду, виснажують людину, відбирають найкращі часи її життя, що вона , неусвідомлюючи свого рабства раб, змушена від дзвінка до дзвінка, з 8 до 17 години працювати за те, щоб не здохнути від голоду та холоду... Натомість банда бандито-капіталістів робить собі золоті унітази, коли мільйони людей отримують жалюгідні копійки за виснажливу працю... А що: рабів наплодилося багато, нехай робе, куди він дінеться, та ще й хай вирощює нових рабів з дітей своїх за власні кошти, аж поки масово виздихати не почнуть від загадкової космічної радіації, наприклад, а поки що рабів вистачає, і сама по собі людина зараз нічого не коштує. А всі ці слова про ... - Це просто людська звичайна брехня в більшості випадків.
А хто Вам доктор?????Я сам капиталлист!Маем с компаньеном одиннадцать наемных душ.А десять лет назад имели двадцать пять... Хочешь быть капиталистом?Будь им!!Кайло в руки и в перед!!!за орденами...тьфу..т.е. за бабками!! Хто мешает? У нас страна равных возможностей!!
Как капитализм, коммунизм и прочий "ИЗМ" - это всё нерешение проблеммы. Условия жизни людей в мире, стране, обществе, семье и лично каждого - есть следствие ихнего сознания. И никакие ИЗМЫ не изменят эти условия пока не измениться сознание людей.
"Итальянские военнослужащие несли ответственность за обстановку в Сароби до середины 2008 года. После этого регион перешел под контроль французского контингента. Итальянские военачальники не сообщили своим преемникам о том, какими методами добивались безопасности, что, по мнению экспертов, привело к значительным потерям. В августе 2008 года 10 французских солдат погибли в боях с талибами. Источники The Times утверждают, что это было вызвано неправильной оценкой ситуации." http://lenta.ru/news/2009/10/15/payment/ Правильный подход. Интересно, в случае чего, Украина такой потянет? (в финансовом смысле) Как в случае войны в составе НАТО, так и в случае помощи с его стороны
Так где же все-таки Украина, в Азии или на Кавказе "Представники НАТО порадили Україні краще фінансувати свою армію та обурилися зривом навчань, що стався через нестачу грошей. НАТО вважає дуже незадовільним фінансування Збройних сил України і розчароване провалом проведення міжнародних навчань, передає ТСН. Про це заявив спеціальний представник генсека НАТО на Південному Кавказі і в Центральній Азії Роберт Сімонс. Зараз він очолює делегацію, що працює в Києві у форматі засідань з розгляду Річної національної програми підготовки України до вступу до НАТО. "Україна не може виробити чітку законодавчу базу щодо співпраці з НАТО. Це стосується, наприклад, проведення міжнародних навчань під егідою Альянсу. Провали таких навчань, які були останнім часом, вкрай негативно позначилися на міжнародній співпраці і на стані Збройних сил України", - сказав спецпредставник НАТО. Він також висловив жаль з приводу того, що "за останній рік Україна втратила ціле "покоління" експертів, які могли би працювати весь цей час із НАТО і розбиратися в питаннях відповідності вимогам Альянсу". Сімонс також відзначив незадовільне фінансування Збройних сил України. "Ми спостерігаємо відсутність "внутрішніх" навчань підрозділів Збройних сил, на які накладається і завал міжнародних навчань в Україні, слідством чого є зниження боєготовності і падіння рівня відповідності вимогам НАТО", - додав представник НАТО. http://kharkovnews.info/news/n8979