Московские товарищи всегда скупали человеческие ресурсы Украины, прежде всего. А потом получалась марионеточная власть, управляемая Москвою, отказ Украины от ядерного оружия и т.п. - разве это такой уж бред?
Невже в спецслужбі немає таємниць,на які полакомиться сусідня держава?Та повно,хочаб результати стеження за першими особами.Так просто громадянство і прихитсток недають. А якщо подумати?
для початку вивчіть це : http://www.youtube.com/watch?v=p8d4-vA_sEY http://www.youtube.com/watch?v=_nZBx00BMWo http://www.youtube.com/watch?v=iwGQ81xmyGg Оце власне! - "були від початку ясне і послідовно реализуване ... " Вони знали чого хотіли і те досягнули. Я знаю про бункери. Мій шваґер ( шурин - для тих , хто не розуміє.Брат моєї жінки) служив в ЮНА (Югославська Народна Армія) на початку 80х .Служба проходила на границі з Албанією. То він розказував. Країна була закрита.На вулицях не можна було робити фотографій.А Гімн Держави був "Інтернаціонал" -"...вставай проклятьем заклемённый...." Цікаво чи Гімн ще зберегли?
Ну?И что достигнули? Над Албанией прошел огромный инвестиционный дождь? В Державу Алабния пришли современные научные и производственные технологии?Успешно развивается промышленность и наука? Жизненный уровень албанцев поднялся выше украинского? Каждый десятый албанец имеет в своем доме Forced air furnace... Мое личное мнение... никогда у албанцав не будет такого завода как ЮМЗ! Как Николавеские судозаводы!Такого Университета им.Шевченко как в столице Киеве!Такого монстра как Одесский припортовый.... Албания как бы не старалась,как бы ей не помогали...никогда (извините),не перегонит Украину(если конечно политики не угробят...) по уровню развития техники,науки и жизненного уровня населения! П.С.Токо не надо про светлое будущее..ок?Наслушались ужО!
Так, доки ніхто не сунеться - то стримування, а коли все ж таки сунулися, то й захист. ЗІ До сих пір система стримування працює безвідмовно.
Шановний дописувач.Згоден з Вами частково.Чому?Та тому що ці всі заводи дійсно є,але вони стають потихеньку привидами.Чому?Та тому,що вони побудовані не тепер,а при СРСР.Вони тоді дійсно були монстрами і ефективними,але вони були розраховані на дармовий газ,шарові енергоносії.Ніколи вже енергоносії не будуть шаровими і газ не буде вартувати копійки,отож ніколи вже ці монстри не будуть конкурентноздатними. Приватизація їх новими українцями,тобто прихватизація за безцінь,привели до того,що їх використали як лимон,вичавили з них все що можна було,не давши нічого взамін,я маю на увазі реконструкцію цехів,досягненнями світової науки.Скоріш за все їх продадуть на металобрухт,а самі втікнуть з вкраденими грошима в яку небудь з європейських країн.Якби ці заводи приватизували світові,сучасні компанії,то за цей час напевно вони були б модернізовані і їм би продовжили життя.А так.... Сумна доля чекає на них і їхніх робітників.Власність потрібно віддавати богатим власникам а не ковдошам(бідолагам-закарп.).А у нас люблять брати ковдоші при владі, а потім перепродувати, або вичавити а потім продати.Ось така у нас гореприватизація.
Провів референдум своєї сім"ї! Вся родина хоче жити в "Синєгорі" в селі Стара Гута. Приїхали - не пускають! От жеж... гм, нецівілізовані, нє?
Додам, що родичі сусіда, яки живуть у Москві, теж хотіли б жити в Одесі, а грошей мати, як вдома(дзвонили тільки що )але їм подобається як ми цілий день на роботі, а вони на пляжу, а ввечорі щоб все с базару пренесли, та вечерю приготували Може самім відмовити, чи когось позвати, бо миж "інтєлігєнти" руки бруднити нехочемо, та й сусіди як ні як?
Може Вам, так. Нам вони, москалі(доречі, сусіду теж) Однак все згадує(сусід)як в 1978 році приїзджав в Москву(щось будувати до ОІ, та кухню ще зробив родичам) вони його за це, на метро катали. Кажем що то дурниці, забудь, ні каже, добрі люди, наівняк, нє?
А ВАм ні? Нехай нас хоч 101 відсоток проголосує за НАТу, у них за нас спитати треба? Чи самі ввійдемо, без стуку...
Якщо споможні були б без стуку входити(краще тих, хто без стуку пхається, непускати) то дійсно, НАТО непотрібно(Шведи так не думають) А так ...
Вы были на фабриках "Рошен"?Не?И я не!! Але...такого обилия конфет и номенклатуры..во ВСЕХ городах Украины и за рубежом,вряд ли можно было произвести на советском оборудывании!!! Вы были на Киевском картонно-бумажном комбинате?Не?А я был!! За последние 8 лет,как его прихватизировал некий россияни...проведены четыре крупнейшие модернизации!!Пущены в эксплуатацию два новых современннейших гофроагрегата!!! Так что не надо ля-ля-ля..все что можно было сдать на металлом,давно уже здано!!!Щас идет жестокая конкуренция во всех отраслях.Во всех отраслях!Китайцы дышат в спину всем производителям и на советской технике от никих не убежишь! Взгляньте на Одесский припортовый..Вы думаете его собираются купить для металлома???? Хренушки!Модернизируют то что надо и будут рубать бабло!!!
Я тільки за.І буду славити того інвестора,хто буде модернізувати наші заводи і фабрики.Просто я зустрічався і з такими інвесторами про яких я розказував.Є інвестори з грошима,а є голови РДА,чи ОДА, котрі хАпають підприємство за безцінь,а потім розпродують його по частинах,і інколи дійсно шикарні станки йдуть на металолом. Ви кажете,що всі модернізують.Я з Вами не погоджусь.Якби модернізували,то б не чекали до останнього,доки Росія буде продавати газ по 400 доларів.а тепер кричать гевалт,бо бачте,ніхто не сподівався а газ з 50 доларів став по 400, це так як нежданно -негаданно приходить зима коли її ніхто не чекає.
На жаль, є ще третій тип, коли придбають, нічого не модернізують, завод вмирає, бо неможе конкурувати, з багатьох причин(за ціну на газ, це вагома причина, но не тільки), а самі чекають на покупця. Тоб то на само підриємство, начхати, головне земля. Закони треба змінювати. Може є кому?