Да не расстраивайтесь Вы так сильно.... На дворе ХХ! век.Кому на хрен нужна окупация?Когда можно выведать все экономические тайны,чрез выпускников СБУ? Как там поется в песенке.."на дурака не нужен нож..ему тихонько подпоешь.." (вроде так)
А как иначе. Вот, допустим, что погоны выпускникам Академии СБУкраины вручал бы не Американский, а Российский разведчик.... Сколько бы говна вспучилось?
Дякую Завдяки саме Вам, я зрозумів, що вступ до НАТО рф нічим не загрожує Каміння з серця впало А якже, 21 сторіччя... Так ми вступаємо? Ви ж не проти
Ни ПРО КОГО не натякаю. Вы, Патриот Украины (без подколок) считаете норальным вручение дипломов РАЗВЕДЧИКАМ БАТЬКИВЩИНЫ руками дипломатов ЛЮБОЙ другой державы? П.С. Ой! Звиняйте. Поправочка. Любой другой (Вам, как Патриоту) Кроме США и Канады.
Якщо без шуток, то це, НЕ НОРМАЛЬНО. Але у цьому питанні глибоко не копався, хто вручав, з якою метою і чи було це взагалі, а якщо було, то хто прохлопав, та інше... Про США та Канаду, всеж було зайве. Без подколок, це не Ви.
А казали, що в Україні недієва пропаганда.... Для більшості голоснокричущих "Хочу в НАТу" - НАТа стала фетішем. Що то за НАТа, які вимоги НАТи до країни, які обов"язки країни перед НАТою - морок в мізках... Розмова була за Албанію: бункери - так..., а сховища ОР (рос. ОВ) в середині Європи до уваги не беруться? НМД якби ЯЗ (укр ЯО) бездумно не віддали, давно вже "бажателі" (рос. хочутели) раділи НАТі, і можливо ЄСу в Україні, чи Україні в обох...
Полковник а де живе бувший голова СБУ Галушка,а Смешко,Сацюк.І чи вони просто так прийшли туди,без нічого,і їм дали громадянство,і місце проживання.Чи вони поїхали туди з резидентурою,з даними .Так просто прихисток не дають.
Где они живут НЕ ЗНАЮ. Но, то что ОНИ ПРЕДАТЕЛИ и ИЗМЕННИКИ Родины - уверен. Если бы СБУ было бы настоящим СБУ, то не было бы этих отщипенцев на свете давно.
Наскільки я зрозумів, ви переплутали СБУ з КДБ. З іншої сторони, не забувайте, що ви знаходитесь лише біля монітора комп"ютера і в Росії, а не на Хрещатику в Києві, шановний... В України один шлях - це шлях в НАТО!
Нє полковник,вони всі успішно втікли з України в Росію і там продали все що могли,забезпечивши собі безбідну старість,громадянство,і житло.
Десь поруч ці два твердження... І нічого їм не загрожує? Льодоруб, наприклад? Чи нема кому? Біла кобра Кіплінга...
Вы меня, конечно, извините, НО, что могли ПРОДАТЬ Киевские товарищи Московским товарищам? БРЕД!!! Не находите?