Україна-НАТО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 29 лис 2006.

?

Вступ України до НАТО

1. Підтримую, вірний курс

80,6%
  2. Не підтримую! І Кремлю це не сподобається

15,3%
  3. Не знаю

4,2%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Всі, хто керує обороною України.
    І Зеленський, і Умеров, і Данилов, і Кулеба...
    А от керувати ЗСУ вони не вміють...
    Тому не варто натягати опудало на глобус.
    Тим більше, що на Раді були присутні САМЕ міністри оборони, а не НГШ.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ая, такой всі... Звідки у них ці знання? З 95 кварталу...

Ось наприклад захисник у пікселі хоче підводного човна... У них приблизно у всіх один рівень:

Стефанчук попросив у міністра оборони Німеччини підводні човни | Українська правда (pravda.com.ua)

Данілов був не поганим рекетом в молодості. Карабін - то найбільші його знання.
    Згадай, як РНБО замість генерала Кривоноса призначили Сивохо.
    Це рівень...

3. Good man

Good man Обычный человек

Как трогательно Василий обошёл вниманием второго человека в государстве. Ермака. Интересно, как военные смотрят на положение человека, должность которого не прописана в Конституции, и который управляет всем стране.

4. VasMT

От скажи, не дивлячись в Гугль - якого кольору головка 23-мм ОФЗТ, якого БЗТ, а якого БВ?
    А ти крутий зенітчик...

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Всі міжнародні зносини- привілея єрмачатини.

6. VasMT

Пофіг. Головне результат.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Моя відповідь буде нечесною. Треба питати невійськових - тих, хто їздив домовлятися за зброю з НАТО.

А з того, що я пригадую - червона.

Я не крутий зенітчик.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, головне результат. Але мало віри в результат з такими спецами.

9. VasMT

А Шилка вже перейшла з розряду зенітних в якісь інші?
    Треба вмикати мозок.
    Список з захцянками по номенклатурі БП може принести навіть безграмотний сержант-певеошнік.
    А от домовитись, щоби їх дали (продали, поміняли, подарували...) потрібен хтось інший.
    І цей інший багато чого вирішив на Раді.

10. VasMT

Підніми свою задницю і зроби краще.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ясна справа, але якщо до зенітних установок потрібні БК відповідного типу, а представник НАТО каже, що їх наразі нема, є іншого типу, то Умєрова заклинить, бо він не в курсі, чи такі підійдуть по ТТХ, а якщо підійдуть по ТТХ, можуть виникнути нюанси по сумісності, а виправити несумісність можна легко, а може воно цього не вартує. І тут вже татарина повністю заклине. Це легкий приклад. Скільки недопоставок було в результаті супер домовленостей при Рєзнікові ? Як довго адаптували американські ракети для совкових літаків?
    Я розумію, що й Залужний може чогось не знати, але в Зеленського, Умєрова, Єрмака й кінь не валявся. Чи мудро не брати безпесереднього того, хто все це буде використовувати?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б підняв, але мене візьмуть на переговори в НАТО.:)))

13. VasMT

У кожного з них є ціла плеяда радників і консультантів.
    Залужний не Совєцкая Воєнная Енциклопедія. Він дипломований офіцер з освітою стратегічного рівня. Йому не треба знати колір головок ОФЗТ снарядів... Для цього є сержант-крутий зенітник.

14. VasMT

Про це і мова.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На думку порохоботів зараз в українській владі - одні невігласи.
    Але якось і крейсер Москва потопили, і унікальний А-50 збили, і ЧФ із Севастополя вигнали.
    І як воно так виходить? Само собою, мабуть. Зеленський все ніяк за два роки не може виконати свої обіцянки, які він дав в Омані Патрушеву.
    Все хоче підпиати Мінськ-3, а йому усе не дають. Хто не дає? Справжні патріоти-євросоли.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ая, влада збила і потопила.

Це заслуга ЗСУ і керівництва ЗСУ, а не політиків.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, ви б самі собі придбали костюм кращий, ніж я б купляв для вас, з ваших порад.

Але то таке.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. VasMT

Ромко, ти далі воду крадеш у народу.
    Насос сам її качає, чи завдяки якомусь механііку, чи все ж таки тому, хто придумав цю мутну схему?

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я воду відвожу військовим у частини, у госпіталі, лікарні та реабілітаційні центри.

а де твій аватар? :)