Всі, хто керує обороною України. І Зеленський, і Умеров, і Данилов, і Кулеба... А от керувати ЗСУ вони не вміють... Тому не варто натягати опудало на глобус. Тим більше, що на Раді були присутні САМЕ міністри оборони, а не НГШ.
Ая, такой всі... Звідки у них ці знання? З 95 кварталу... Ось наприклад захисник у пікселі хоче підводного човна... У них приблизно у всіх один рівень: Стефанчук попросив у міністра оборони Німеччини підводні човни | Українська правда (pravda.com.ua) Данілов був не поганим рекетом в молодості. Карабін - то найбільші його знання. Згадай, як РНБО замість генерала Кривоноса призначили Сивохо. Це рівень...
Как трогательно Василий обошёл вниманием второго человека в государстве. Ермака. Интересно, как военные смотрят на положение человека, должность которого не прописана в Конституции, и который управляет всем стране.
От скажи, не дивлячись в Гугль - якого кольору головка 23-мм ОФЗТ, якого БЗТ, а якого БВ? А ти крутий зенітчик...
Моя відповідь буде нечесною. Треба питати невійськових - тих, хто їздив домовлятися за зброю з НАТО. А з того, що я пригадую - червона. Я не крутий зенітчик.
А Шилка вже перейшла з розряду зенітних в якісь інші? Треба вмикати мозок. Список з захцянками по номенклатурі БП може принести навіть безграмотний сержант-певеошнік. А от домовитись, щоби їх дали (продали, поміняли, подарували...) потрібен хтось інший. І цей інший багато чого вирішив на Раді.
Та ясна справа, але якщо до зенітних установок потрібні БК відповідного типу, а представник НАТО каже, що їх наразі нема, є іншого типу, то Умєрова заклинить, бо він не в курсі, чи такі підійдуть по ТТХ, а якщо підійдуть по ТТХ, можуть виникнути нюанси по сумісності, а виправити несумісність можна легко, а може воно цього не вартує. І тут вже татарина повністю заклине. Це легкий приклад. Скільки недопоставок було в результаті супер домовленостей при Рєзнікові ? Як довго адаптували американські ракети для совкових літаків? Я розумію, що й Залужний може чогось не знати, але в Зеленського, Умєрова, Єрмака й кінь не валявся. Чи мудро не брати безпесереднього того, хто все це буде використовувати?
У кожного з них є ціла плеяда радників і консультантів. Залужний не Совєцкая Воєнная Енциклопедія. Він дипломований офіцер з освітою стратегічного рівня. Йому не треба знати колір головок ОФЗТ снарядів... Для цього є сержант-крутий зенітник.
На думку порохоботів зараз в українській владі - одні невігласи. Але якось і крейсер Москва потопили, і унікальний А-50 збили, і ЧФ із Севастополя вигнали. І як воно так виходить? Само собою, мабуть. Зеленський все ніяк за два роки не може виконати свої обіцянки, які він дав в Омані Патрушеву. Все хоче підпиати Мінськ-3, а йому усе не дають. Хто не дає? Справжні патріоти-євросоли.
Ромко, ти далі воду крадеш у народу. Насос сам її качає, чи завдяки якомусь механііку, чи все ж таки тому, хто придумав цю мутну схему?