Macron decided that France will also sign an agreement with Ukraine... Cool. Because the "British NATO" wrote about it yesterday to give #anglocakc, the French can't stand it... Waiting for more Germans...
Приклад, як влада сцить: Залужному не дозволили виїзд щоб взяти участь в зустрічі Ради Україна-НАТО у форматі командувачів збройних сил. Зустріч буде 17.01 і ГЕНЕРАЛ в ній прийме участь через відео, а не особисто, хоча запрошення він отримав від голови Об'єднаного комітету начштабів США генерала Брауна.
Василь Михайловичу, невеличка задача. Маємо- запрошення Залужному від організаторів саміту. Результат- Залужний не поїхав, і навіть по анонсованій відеоконференції не виступав, натомість "прийняв участь у засіданні ставки". Питання- що це було?
Відповідь проста - Ставка ВГК. Я думаю, що Залужний пояснив Робу Бауеру, чому не може бути присутнім...
Василю Михайловичу! Тобто, ставка, яку можна перенести просто телефонним дзвінком, ставка, засідання якої проводяться по декілька разів на місяць, важливіша, аніж саміт НАТО?І відеоконференція ну аж ніяк не була можлива?
А я так не думаю. Бо не може те, що можна перенести на декілька годин (щоб Залужний міг у режимі відеоконференції прийняти участь у саміті НАТО), бути важливішим за те, що неможна ані перенести, і що планувалося заздалегідь.
Колись була горілка "Саміт"... Розберіться з термінами, назвами і органами... Рада Україна-НАТО, це переформатування Комісії Україна-НАТО. Створена вона була на Саміті, але самітом не являється.
Объясняю популярно. Начальные условия. Украина полностью зависит от западных вооружения и снарядов, от спутников и интернета. Линия фронта более менее стабильна уже почти год. Вопрос. Что может быть такого важного на ставке ВГК, такого влияющего на положение дел на фронте, что это будет важнее встречи с военными руководителями стран НАТО?
Діяльнісь Головнокомандувача - керувати Збройними Силами. В цьому його ніхто не обмежує. Всякі міжнародні зносини - привілея ВГКУ і МОУ.
То правда. Але ми сильно залежимо від західної зброї і це такі обставини, а хто краще від Залужного знає і розуміє що треба для фронту? Зеленський, чи Умєров, котрі в руках пістоля не тримали? Чи може Єрмак?