В планах Зеленського - не вступ у НАТО, але щоб винні були хто-небуть, тільки не він. Бикування було заплановано до саміту, а прологом - гавновкид- у Твітері.
Самое главное в этом - за выкидоны Зеленского расплачивается вся Украина. Как сторонники Зеленского этого не видят, уму непостижимо.
Міністр оборони Андрій Таран ліквідував Офіс реформ неділя, 12 квітня 2020 р. Як думаєш, для чого це зроблено? https://www.ukrmilitary.com/2020/04/office-reforms-the-end.html
НАТО не будет применять 5 статью из-за того, что вертолёты Беларуси залетели на территорию Польши, — представитель Госдепа Мэттью Миллер. «Существует процесс, который позволяет странам НАТО ссылаться на пятую статью. Сейчас мы не находимся на этом этапе».
Їх можна зрозуміти. Я б на їх місці теж так зробив. Але це була не остання провокація. А чому ні, якщо всі мочать? Турки б збили без вагань.
(34) «Ірка – вона така». Репортаж з Рави-Руської про колишню міську голову Ірину Верещук | hromadske - YouTube
Вкраїнчики-митники намагалися здерти з британця 300 долларів за пікап для ЗСУ. Зелупа кришує хабарників. Коли нажереться барига-Зелупа? https://lifestyle.novyny.live/ru/st...britantsia-groshi-za-dopomogu-zsu-113734.html Байден, чому ми не в НАТО?
Ukraine invites arms manufacturers to Kyiv as NATO leaders demand greater urgency in production Україна запрошує виробників зброї до Києва, оскільки лідери НАТО вимагають більшої терміновості виробництва Ukraine invites arms manufacturers to Kyiv as NATO leaders demand greater urgency in production (msn.com)
Це щоб затягнути терміни випуску зброї і скинути вину на іноземців. Ну реально. Поки іноземці прймуть рішення їхати, поки вирішать що саме їм випускати, поки то все збереться до купи... А тим часом у нас все є готове: і спеціалісти і обладнання і цілі, розпочинай хоч сьогодні.
Як прининити будь-які натяки на розмови про варіанти прискорення вступу України до НАТО та ЄС? Правильно, дати західним україноскептикам і друзям Кремля аргументи про українську недемократичність та невідповідність правовим стандартам - що і було зроблено нашими премудрими "новими ліцамі". І цей пас з задоволенням підхопили посадовці Угорщини та російська пропаганда, які зроблять все, щоби сотні мільйонів (якщо не мільярди) людей в світі сприймали нас як аморфну територію боротьби за владу, а не державу, що бореться за право перебувати в цивілізованому світі. ................. Чергова найвеличніша перемога над Порошенком, які там ЄС з НАТО, я вас умоляю; і я дуже сумніваюсь, що це просто "помилка", занадто вже їх багато з часів початку епохі "какая разніца". Але найгірше не це - а страшний відсоток забуратізованого населення, яке на повному серйозі святкує цю "перемогу", забувши чим для нього закінчилось всенародне свято "посадіть Порошенкa" в лютому 2022 року. Valeriy Prozapas
9.12.2023 або про консолідацію Московити воюватимуть в Україні до тих пір, поки матимуть надію так чи інакше винищити свідомих громадян – тих, хто згоден і здатен воювати, волонтерити, чинити спротив у підпіллі або просто – шанувати своє коріння, народжувати наступні покоління, пам’ятати минуле і передавати їм заповіти. Але як тільки у них зникнуть найменші ілюзії, як тільки зникне шанс асимілювати Україну, вони припинять гинути та нести збитки для власної держави. Бо не буде сненсу. А поки сенс – є, до тих пір, поки існуватиме імовірність, що зрадники – здати країну агресору – знайдуться, а отже майбутнє своїх дітей та онуків можна буде влаштувати в Києві чи Одесі, за рахунок вбитих українців, підкорених українців, принижених українців – повірте, вони воюватимуть. Щоб витравти самі ці слова: «Україна» та «українці». Тобто, шанс перемогти московію лежить в площині кількості справжніх українців в Україні. Ми небезпечні, поки ми – не стадо. Бо ми здатні на консолідацію. Що і показали два Майдани і теперішня відсіч агресору. На жаль, факт, що світ закриває очі на агресію Орди, на геноцид українців і на те, що на планеті з’явився новий фашизм – мінус цьому самому світу. Світ грається в «голодаючу Африку» і тим самим заохочує неробство. Свят грається в «багатостраждальну Палестину» і сіє тероризм. Світ грається в «порятунок тварин» і заохочує грантожерство. Але не буде ніякої природи з «екоактивістами», ні «голодних африканців», ні «принижених палестинців» якщо московити з Орди переведуть третю світову війну з розряду повзучої у розряд активної і лупануть термоядерною зброєю. Тому воювати за Україну або Ізраїль означає одне й те саме, що рятувати планету і природу. Пам’ятаєте, як українці проявляли солідарність, виходячи з плакатами: «Я – Волноваха» і т.і.? От поки світ не консолідується під гаслами: «Я – Україна» чи «Я – Ізраїль», і не почне накачувати нас зброєю у планетарних масштабах і кращої якості, ніж у ворога – третя світова буде актуальною. Тому що поки цивілізація жує шмарклі, дикуни і ліваки різного штибу консолідуються під гаслом: «я – расія» і «я – палестина». При чому, куди активніше за цивілізацію. Бо розуміють, що поставлено на карту. А от коли зрозуміє, що стоїть на кону середньостатистичний обиватель і політик у країнах «золотого мільярда» – ось питання! Штурхайте ситого бюргера пронизливими кадрами – нехай розчухується, бо «гарно сміється той, хто сміється останнім». https://www.facebook.com/1000017336...whik8Ye6wMNFRRY9g6pp3bGSwPdkz4XgUWa1gPkkQARl/
Тим часом Німеччина наздоганяє США за обсягом допомоги. Незважаючи на те, що німецька економіка більш ніж в 5 разів слабша за американську, Німеччина вже встигла передати Україні військової допомоги на суму в 18млрд $. І це при тому, що перші пів року великої війни, Німеччина фізично не могла допомогти, через відсутність озброєння в самій країні. Для розуміння, в 2018 році, бюджет німецької армії складав 38млрд $. Тобто теперішня сума це половина від тих коштів, які в цілому збиралися витрачати німці на будь-які військові витрати.
У разі обрання Трампа Німеччина перейде на військові рейки задля допомоги Україні - Шольц. Не дослівно, але коротко!