На мій погляд, Зеленський не хоче в НАТО, але він про це не хоче казати вголос. Тому він видає наступні фрази: - Байден, чому ми не в НАТО? - Я не поїду на саміт, бо нема плану прийому України в НАТО. А ще від України довший час нема представника по роботі з НАТО з 2019 року (може недавно призначили, хіба...) Тобто хоче відмовитись від НАТО, але зробити це хоче чужими руками. Плювати, що в нашій Конституції передбачено вступ в НАТО. І президент повинен гризти землю і робити все, для захисту України, а не корчити з себе ображену дівчинку.
Згоден. Зеленський ніяк не хоче в НАТО. Нинішня ситуація нагадує Януковича, який не знав що робити з асоціацією. А Зеленський зараз сидить на шпагаті, з однієї сторони 90% українців хочуть в НАТО, війна, країни-учасники ніби не проти, а з другої сторони, не хоче Єрмак в НАТО ніяк. В НАТО не хоче Рєзніков, бо там яйця прийдеться купляти не по 17 грн. і взагалі, красти буде неможливо. Не хоче НАТО головний бенефіціант президента - Коломойський, бо важко буде грабувати країну. НАТО вимагає європейських стандартів. Що робити Зеленському в цій ситуації? Я думаю, він захоче увильнути від НАТО. Як саме? Українцям подасть гарну картинку, мов нас кинули, зарази. Яким чином? Ну наприклад, нагрубить, типу, "Байден, де НАТО", або придумає щось нове. Він намагатиметься відмовитися від НАТО, але робитиме це не від себе, а чужими руками. Показуватиме, що це не він винуватий, це вони. Або ще може бути варіант, що Єрмак дозволить. Тоді може... Не легко зараз Зеленському. А що було б, якби сьогодні президентом був Порошенко? Тоді б не стояло питання, їхати, чи не їхати. Порошенко б приїхав у Вільнюс за тиждень до початку саміту і провів переговори з критичними країнами. Але то якби....
Кто хочет, тот делает, кто не хочет, тот ищет причину.© Вот Порошенко хотел. Надо внести изменения в Конституцию? Вносим изменения. Надо позвонить президенту США? Звонил президенту США. Надо донести позицию до стран ЕС? Выступал на саммите ЕС.
Майже 90 відсотків українців підтримують вступ у НАТО. Тобто, багато мільйонів за останні 10 років змінили позицію на протилежну. Тільки от чомусь не видно їх, і не чути слів: «Вибачте, Ющенко, Яценюк, Порошенко, що поливав вас брудом. І ви, мої розумні співгромадяни, даруйте - я помилявся». Мені навіть здається, що й Бубочку свого вони нестямно люблять, бо він такий самий совковий ідіот
Не полінувався і перечитав, як гарно два Михоїли із гамнюком Гудманом дують в одну дудку. Тріо дудариків. Точніше, дві сопілки, одна свірєль. Хоча хто його зна - може всі троє дудять у свірєлі? А може, по черзі в одну і ту ж, обслиняну гамнюком Гудманом: "Ану, пазволь-ка ещо мнє!" Зеленський зустрінеться в Вільнюсі з Байденом. Президент США Джо Байден у межах саміту Північноатлантичного Альянсу у Вільнюсі проведе дві двосторонні зустрічі високого рівня – з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом і президентом України Володимиром Зеленським. Байден запланував зустрічі із Зеленським та Ердоганом у Вільнюсі – ЗМІ | Українська правда (pravda.com.ua)
На Хуйла уже ніхто уваги не звертає. Ні в світі, ні всередині країни-педерації. Зеки уже в Кремль ходять до Хуйла, як додому.
Ні, звичайно. Президент Байден зустрінеться з Президентом Зеленським. А то тут деякі парнокопиті писали, що Зеленський не хоче їхати у Вільнюс і шукає причину. Цікаво, Миху, а з ким би це там Порошенко проводив переговори, коли б там до початку саміту нікого не було б крім нього самого? Тут про гриби згадували. Звичайно було б добре, якби не тільки Порошенко був президентом і поїхав у Вільнюс за тиждень чи за місяць (хоча туди за тиждень чи за місяць крім нього ніхто не приїхав би - у людей все розписано, на кожну зустріч є узгоджений протокол, і ніхто б і з глав держав не кидав усі справи і не рвався б на зустріч із Порошенком). Але добре було б також, якби у роті росли гриби. Відразу веселі. Я чомусь думаю, що Порошенко у помнятому піджаку сміявся саме через гриби. Але "б" не трапилося. І ніколи не трапиться вже. Після війни Україна вступить до НАТО при Президентові Зеленському. А у Європейській Солідарності Порошенка стільки ж Європи, як у ЛДПР покійного Жіріновського лібералізму і демократії. Я колись уже казав про це.
Медведо, ну ти й какнув на Зеленського, та ще й назвав президента парнокопитним. Ти хуже, ніж Порошенко. Так от, Зеленський своїми устами видав, що на саміт нема чого їхати, і ще пошантажував партнерів, мовляв, нема толку. Пошукай в гуглі. А ще тобі скажу, він вже пять разів пропустив саміт НАТО, хоч в Конституції сказано: наш шлях в НАТО.