Финляндия столько времени говорила о вступлении в НАТО вместе со Швецией. А потом вдруг переобулась в прыжке и теперь хочет отдельно. Но всё равно раньше Украины.
Хуло довипендрювалося. Тепер абсолютно колись нейтральні країни, що межують із Федерацією Придурків, вступають до НАТО, і американські війська будуть під самим носом у Хула.
Когда Швеция и Финляндия вступят в НАТО? Твой прогноз по времени. Раньше или позже Украины? Считаешь справедливым, чтобы Швеция и Финляндия вступили в НАТО раньше Украины?
Финляндию собираются принимать в НАТО в ближайшее время, а Украину нет. Куда смотрит глава МИДа? Куда смотрит президент? Финляндия абсолютно ничего не сделала для вступления в НАТО. Ни добровольцев не отправляла, ни войска, ни оружие, ни одной жизнью не заплатила за вступление в НАТО и лезет вперёд Украины.
Отже, наші найпотужніші союзники - США та Німеччина - виступають проти швидкого зближення України з НАТО. І це навіть не обумовлюється просто закінченням війни. Повторюю всоте: підтримка України та її народу не означає готовності Заходу інтегрувати в євроатлантичні структури владу авторитарних злодійкуватих дилетантів, до того ж, підозрюваних у змові з Кремлем перед 24.02.22. К.В. Р.С. Я мав можливість почути від впливових американських дипломатів оцінку того, що відбувається в українській політиці
В НАТО Україну приймуть не коли Байден захоче, а тоді, коли на Заході будуть впевнені, що українці собі вчергове не оберуть умовного Портнова, і взагалі припинять набирати на державні посади всяких сексологінь замість професіоналів з відповідними навичками, бо в Альянс вступає країна, а не окремо її збройні сили. Сюди ж і постійні проблеми з агентурою ФСБ - якогось "контррозвідника" Наумова разом з Україною в НАТО їм тільки не вистачало, заодно з "експертною" купою арєстовічєй-апаршиних під командуванням Коломойського. Та і наприклад монополізацію інфомаційного поля, мутність фінансових процесів там не вітають; і можна лише уявити як прозріють натівські аналітики, побачивши публічні погрози від діючих військовослужбовців відповідної спрямованості когось "знайти", опублікувати особисті дані та "скласти списки'". Війна знову багато кого проявила, в тому числі тих, хто намагається використати її далеко не для вступу в НАТО. ...... Тому вирішення фундаментальних проблем як завжди треба починати з себе, а не звинувачувати весь білий світ чому він щось нам "до сіх пор нє" - але хто там це усвідомить під ультра-кварталівським опроміненням. Valeriy Prozapas
За підсумками візиту Генерального секретаря НАТО, Зеленський очікує, що на саміті НАТО у Вільнюсі влітку цього року Україну офіційно запросять стати членом Північноатлантичного Альянсу. Від «НАТО нам нє надо» до «вимагаємо вступу в Альянс» - 4 роки і Велика Війна. Ціна такої трансформації зависока, але мета від цього стає ще важливішою.
Ключове слово - "очікує". Порох би не очікував, а вів би попередні переговори з членами альянсу, а той очікує, ніби то не йому то потрібно. Німеччина заявляє, що ще зарано обговорювати вступ України до НАТО. DW має останню новинку.
Сенат Польщі підтримав резолюцію про вступ України до НАТО за пришвидшеною процедурою. Депутати одностайно підтримали модель, яку застосували до Швеції та Фінляндії, пише Polskie Radio.
Как Финляндия оказалась в НАТО за полгода, а Зеленский даже никакой претензии не высказал? Украина стремится в НАТО более десяти лет.
А тим часом Байден популярно пояснив "чому ми досі не в НАТО?": - "Я думаю, що вони зробили все, що стосується демонстрації здатності до військової координації. Але є питання, чи безпечна їхня система? Чи не корумпована вона? Чи відповідає вона всім стандартам, які дотримуються всі члени НАТО? Я думаю, що вступ буде і це можливо, але не автоматично". В перекладі: режим Зеленського для Заходу офіційно КОРУМПОВАНИЙ. Це названо Байденом ПРЯМОЮ перешкодою для вступу України в НАТО. Тобто режим Зеленського - ПРЯМА загроза для нашої безпеки.