Україна-НАТО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 29 лис 2006.

?

Вступ України до НАТО

1. Підтримую, вірний курс

80,6%
  2. Не підтримую! І Кремлю це не сподобається

15,3%
  3. Не знаю

4,2%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки люблять телевізор, бо розум відсутній.

• Тупо Тупо x 1
  2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Украина , чуешь этот зуд . То порохоботы по тебе ползут

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Часто чуємо у будні,
    Ще частіш, у свято:
    - Україну поневолить,
    Пограбує НАТО!
    Та задумайся, будь ласка,
    Мій земляче-брате:
    Невже воно, оте НАТО,
    Таке дурнувате?
    Та невже ж ото не знають
    Їхні генерали,
    Що давно уже до цурки
    Всіх нас обідрали?
    Уявіть, що Україну
    НАТО завоює.
    Як одягне голодранців?
    Чим їх нагодує?
    Скільки тут пенсіонерів,
    Скільки інвалідів!
    Скільки всяких чинодралів,
    Скільки дармоїдів!
    Та нехай сюди поткнуться
    Натівські машини, -
    Їх роззують за півночі,
    Поздирають шини.
    Доведеться інтервентам
    Ночувати в танку,
    Бо на вулиці задушать
    За консервну банку.
    Тут на це спеціалістів -
    Ой же як багато!
    Їм міліція "до фені",
    Шо якесь їм НАТО?
    Не хвилюйтесь, громадяни,
    І живіть спокійно.
    Нас від НАТО захистили
    Міцно і надійно.
    Дурнувата в того мама,
    Шизофренік тато,
    Хто повірить, що нас може
    Захопити НАТО.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Хтось має розумне пояснення чому цей кацапський жид так переймається проблемами українців?

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Туреччина подарує Литві “Байрактар” для ЗСУ, на який всією країною зібрали 5 млн євро

Як пише "Європейська правда", про це оголосили координатор кампанії, ведучий Андрюс Тапінас та міністр оборони Литви Арвидас Анушаускас.

"Це неймовірно, але Туреччина щойно погодилася безоплатно передати "Байрактар", на який литовці збирали гроші. Це просто неймовірно! На зібрані кошти ми придбаємо необхідні боєприпаси, а решта суми також піде на підтримку України", – повідомив Анушаускас.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Якщо пам‘ятаєте, я на початку війни сказав, що військова допомога Україні не обмежиться зброєю, котра потрібна для звільнення країни. Ми стаємо серйозним реципієнтом американської (і не лише) зброї на довгі роки, східноєвропейським форпостом демократії (як Ізраїль на Близькому Сході) й одним із провідних безпекових гравців на міжнародній арені (а як інакше можна стримати потужну ядерну країну-агресора, котра загрожує Європі - К.В?)
    Тепер це офіційно. Заступник голови Пентагону Кетлін Хікс заявила, що військова підтримка триватиме десятки років. Ось так завдяки героїзму наших воїнів ми прориваємося у вищу лігу світової політики
    К.В.

7. ⚡️⚡️Конгресмени США внесли законопроект щодо підготовки українських льотчиків.

▫️Він дозволить Сполученим Штатам розпочати навчання українських пілотів та членів екіпажів на літаках F-15, F-16 та інших повітряних суднах.

8. 15.06.2022 Зеленського запросили виступити на саміті НАТО в Мадриді, який відбудеться 29-30 червня
    25.06.2022 "Україна тимчасово відмовляється робити кроки щодо вступу до НАТО через позицію окремих країн-учасниць Альянсу" - радник ОПи зеленського
    Висновки кожен зробить сам.

9. Sharfshtein

Sharfshtein За мир во всём мире

И зачем вам это НАТО? Жили бы вместе в ТС, в ОДКБ. Вместе бы наценяли на пшеницу для Европы и арабов. Вместе строили космодромы, запускали ракеты вместе. Грустно всё это.:sad:

10. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

В том то и дело что ну не хотят они с вами. Потому что вы -- скоты-с

11. Нахуй, це он туди

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Это что-то невероятное) Это после разнесенных украинских городов вы нам говорите?:facepalm:
    Грустно! Зачем же вы все время шантажируете, всех ставите в стойло, пугаете, унижаете? Какая вам разница как мы живем,на каком языке говорим, кто у нас стал президентом? Живите для себя, поднимайте людям благосостояние, стройте дороги, проводите газ и канализацию, двигайте науку, торгуйте с умом. Чего вы десятилетиями вкладываете нефтедоллары в бомбы и ракеты? А люди в деревянные сральники ходят, голодают, бродят по колено в грязи поколениями?
    Ой, всё. Не хочу. Будьте вы прокляты - вот это и всё чего вы заслуживаете со своим пуйлом.

• Не подобається Не подобається x 1
  13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ракоцапе, іди нахуй.

• Тупо Тупо x 1
  14. MayorMayor

Пані, я з Вас сміюся.Я що, дарама шукав та викладав Горького Лука у своїй гілці "Бажаючим "поговорити" з ракоцапами"? Покійний Святослав ще років п`ять тому тему ракоцапської мавпи у кітайській кімнаті вивчив та по полицям розклав. Це звірятко тут з одною мєтою.І ця мета- праця на ворога. Так що ліпша бесіда з цією мерзотою- направляти його за рускім кораблем.

• Тупо Тупо x 1
  15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я пишу для багатьох десятків, хто читає ЛФ. А це одне звірятко звісно скоро піде звідсіля за кораблем.
    @MayorMayor, у нас на ЛФ є ворог якого і сраною мітлою звідсіля не виженеш - це Хомчин.Така ж мерзота для України сьогодні. Чого ви йому нічого не скажете?

16. MayorMayor

Тому, що це звірятко у мене в ігнорі.Як і інше, з українським прапором на аватарі, забув, як його там.Як і жиденятко, дії якого я бачу тільки по його "тупо" під моїми дописами. Я колись писав у темі, що було би добре, якщо більшість українців забанило би хомчинів та інших пуделів. Але більшість мене не підтримали.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)