Україна-НАТО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 29 лис 2006.

?

Вступ України до НАТО

1. Підтримую, вірний курс

80,6%
  2. Не підтримую! І Кремлю це не сподобається

15,3%
  3. Не знаю

4,2%
  1. Тамбовський вовк тобі брат

2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Тогда вопрос : как может рассуждать о свободе человек который не знает, даже теоретически что это такое?

3. Rabinovich

Стихи это хорошо. А твое мнение можно узнать ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Назагал я з вами погоджуюся. Але на Прямому є Мухарський. При нагоді і бажанні подивіться його проект.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Rabinovich, Ви поставили ( С), то це напевне не з "Брат" Бодрова, нє?

6. Rabinovich

Немного перефразировал . Каюсь

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

8. І чому я не здивований, що кацалапий притяг кацалапих.
    Мало їх повиганяли з США. Потрібно продовжувати чистку.
    А то з 60-х москалям вдалося інфільтрувати в США тисячі агентів впливу.
    Благо в керівництві їх дуже малий процент.

9. Пересування військ Росії біля кордонів України взято під контроль ВПС США. Вони спостерігають за маневрами російської армії з акваторії Чорного моря та з території України. Про це повідомив американський журнал Forbes.

Подробиці:
    ➡️ "Пара кращих літаків-розвідників ВПС США в понеділок пролетіла над Україною менш ніж за 40 миль від ОРДЛО. Місія з літаком наземного спостереження E-8C і літаком-розвідником RC-135V є однією з перших місій США, яку вони відкрито здійснюють у повітряному просторі України після того, як у Росії з'явився план вторгнення в Україну", – йдеться у статті.

➡️ Дислокацію російської армії відстежували літаки E-8 Joint Surveillance Target Attack Radar System (Joint STARS) та RC-135. Американці збирають розвіддані і діляться ними з українцями.

❗️Нагадаю, що E-8 Joint STARS здатний відслідковувати переміщення наземних цілей, а RC-135 збирати сигнатури радіолокації техніки військ противника. Для повного уявлення про російські війська достатньо було зробити кілька прольотів.

10. Брехати не буду - я також не зумів пояснити собі в останні місяці, чому, раптом, Путін пішов ва-банк із Заходом, виставивши США та НАТО завідомо нереальні, на грані ідіотизму, вимоги. Сьогодні ми отримали таке пояснення - спільну заяву Пу та Сі, котра оформила остаточно нову вісь зла (неофіційно до них давно приєднався Іран). Думаю, Сі спеціально змусив Путіна спалити за собою мости, показавши Байдену, що надія використати Росію в протистоянні з Китаєм (саме таким був, зокрема, план Трампа) - марна.
    А ось про те, що саме розуміння цього факту, яке прийшло на тлі спільних військово-морських навчань Китаю, Росії та Ірану, як і перетин Росфюрером усіх можливих червоних ліній, стало причиною небаченої мобілізації Заходу проти РФ, я вже писав.
    А ще я не раз говорив про другу причину безпрецедентної підтримки України - вкрай тривожні настрої союзників США в усьому світі, котрі сприйняли б зраду українського інтересу як доказ, що і їх у разі агресії ніхто не захистить. І ось вам - США надали статус позаблокового союзника Катару.
    А ще я вам пояснював, що ажіотаж навколо «неминучого» нападу Росії призначений, здебільшого, для власного електорату США, Великобританії та інших країн, бо без цього дуже складно було б пояснити населенню, для чого йти на жорстке загострення з ядерною державою й постачати Україні зброю, що не робилося навіть у 2014 році.
    Ну, і останнє нагадування. Я вже пояснював, що така ситуація навколо України (так зване «нагнітання») є надзвичайно сприятливою для наших національних інтересів. А спроби Зеленського заперечити російську військову загрозу є не лише зрадницькими, а й серйозно компрометують наших західних союзників. Якщо ви подивитеся західну пресу в останні дні, побачите, що більшість із них змушені були неодноразово виправдовуватися - і не тільки на РБ ООН. Впевнений, що й злив інформації про сплановану росіянами провокаційну спецоперацію з фейковими жертвами - подія з того ж розряду.
    А тепер - прогноз. Байден-Джонсон ні за що не пробачать Зеленському його підставу. Це і принципове небажання мати в союзниках дебіла й зрадника, і особиста образа (інколи не менш значуща). Думаю, сьогодні можна сміливо говорити про те, що Захід не просто не допустить повторного обрання Зеленського, а й всіма доступними засобами підтримає проведення дострокових виборів (принаймні, парламентських).
    K.V.

11. IMG_20220205_074531_469.jpg
    Військова допомога Україні з боку країн Заходу - інфографіка.

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ой, ой...Вот вам и сонный дядюшка Байден. Заставил прекратить Путю вести гибридную и информационную войну - сам взял и использовал информационную войну))
    За это короткое время объединил Запад, взбодрил НАТО, завалили Украину летальным вооружением, деньгами и мед. продукцией тоже помогли, показал всему миру токсичность режима Путина. И еще - быстро изготовили тяжелые санкции для Раши - лежат готовые на столе.
    К тому же послал в Черное море миноносцы с известного всему миру 6 флота США, чтобы не хулиганили в Азовском море
    Теперь Путе либо лезть на рожон и получить пекло, либо залезть в будку и наблюдать как падает его рейтинг вместе с экономикой РФ.
    Ай и Байден. Я считаю, что для Пути пошел обратный отсчет.

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Это вообще об чем? Мадам, вы о конвенции Монтре что-то слыхали?Для справки: США оставили в Средиземном море авианосную группу. И 4 эсминца (это совковое название, в US NAVY этот класс кораблей носит название destroyer) направлены на усиление этой АУГ.

14. Rabinovich

Слышь , ефрейтор, а ты не в курсе что им ( амерам) и не надо входить в черное море что бы уничтожить всю севастопольскую эскадру прямо в севастополе?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Good man

Good man Обычный человек

Почему пациента содержат в одной палате с Наполеоном? Переведите его хотя бы к прокурору, иначе он нападёт на Гибралтар вместо Севастополя.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дядюшка Джо послал их на поддержку Украины. Суть в этом. Конечно, не в Черное, я пропустила ошибку.

17. Good man

Good man Обычный человек

Мы уже привыкли к твоим подобным ошибкам. Может тебе лучше идти борщ варить? Там у тебя всё гораздо лучше получится.

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Дядюшка Джо" открытым текстом заявил, что американские солдаты не будут даже эвакуацию американских граждан из Украины обеспечивать. Дабы не войти в прямое боестолкновение с рашкой. И АУГ усиливается для недопущения дальнейшей агрессии рашки против стран НАТО (6 статья, здравствуй). А насчет ошибок- это ваше перманентное состояние. Кстати, даю совет (хоть вы и бестолочь, но все-таки живой человек), в случае серьезного замеса- не полагайтесь на "стены в 70 см", ибо от снаряда они не спасут. Выезжайте на дачу- там пересидите. Дрова, запас свечей, продукты непортящиеся. Пару недель пересидите.

а де твій аватар? :)