Зараз на оборонному комітеті ВР вирішується надважливе питання: чи буде у нас чим вжарити Путіна якщо посміє сунутися до нас. Там вирішують чи закупить «оборонка» ракетні протитанкові комплекси Корсар та Стугна. Переконана, якби під Іловайськом ми би мали цю зброю, то бронетанкову колону армії РФ ми би зупинили силами лише трьох добровольчих батальйони… Моєму би дужому чоловіку Миколі тоді би Корсар… Адже зброя ця доволі індивідуальна. «Корсар» -одна людина несе установку інша несе ракету. Підібралися (дальність від 2 км) , випустили ракету по танку, її треба вести промінем до попадання і втекли…. «Стугна» важче зате оператор може цілитися з підземного бункера - добре би її встановити вже в бункерах на напрямках ймовірного прориву кордону особливо біля Києва (особливо взв’язку зі зміною статусу Білорусі і ймовірністю нинішньої атаки Путіна на Коростень, щоб шантажувати нас і весь світ в безпосередній блискості від столиці Києва) . Я, до речі, говорю, яка це класна зброя Стугна, бо відвідувала курси оператора Стугни… Проте, що там мій досвід, я стріляла на тренажері. А ось ЗСУ в 18 році і першій половині 19 того перевіряли Стугну на фронті -100% попадання! Отож зараз відбувається доленосне засідання комітету…від якого залежить чи буде достатньо в армії такої зброї… Адже маємо дику ситуація: зараз у нас достатньо ракет для «Стугн», «Корсарів» та навіть «Джавелінів» (це все аналогічна зброя), мова йде про кілька тисяч ракет. Але який абсурд! не має з чого ці ракети вистрілювати -"зелена влада" від початку блокувала закупівлю пускових. Наприклад, у нас лише 35 пускових «Джавелін» -це капля в морі… Від нас тут нічого не залежить…Але від нас залежить скільки пускових «Стугн» і це злочин «зеленої влади», що їх рекордно мало- лише 190 пускових… А російських танків за даними розвідки біля кордону з Україною аж 1200, я мовчу про іншу бронетехніку…За таких умов пускові «Стугн» і «Корсарів» також повинні обчислюватися тисячами… Випустив ракети по цілі і можеш кинути - такий повинен бути підхід…. Наприклад в США на кожну пускову Джавелін -3 ракети… І коли ще з квітня почалася ескалація конфлікту з РФ , час минув, а такі прості речі як закупка пускових не відбулася, тільки зараз це вирішується на комітеті…це погодтесь не нормально. І вирішується, боюся, не позитивно. Я маю інформацію, що ті кошти, які зараз повинні були піти на закупку пускових Стугни і Корсар – влада пробує перекинути на корупцію. Конкретно : гроші на пускові Стугни ЗАРАЗ на комітеті пробують перекинути на закупівлю бронемашини «Козак». «Козак» давно вже символ корупції в оборонці. Воно і зрозуміло лобіст озброєння армії цією машиною - Ярослав Москаленко, який має чудовий досвід допомоги Януковичу у «прихватизації» Міжгір’я. Отож не дивно, що кожен рік МО купує «Козак» все дорожче та дорожче. Наприклад, один Козак зараз коштує вдвічі дорожче ніж БМП-2, і на третину дорожче ніж АНАЛОГІЧНИЙ бронеавтомобіль «Варта». Всі в цій країні знають, що завищена вартість «Козака» йде на хабарі…Однак маємо не лише суцільне мовчання з цього приводу(навіть НАБУ мовчить!!!), а вже дійшло до того, що замість «Стугн», що кров з носа нам потрібні для оборони, вибір робиться на користь корупції!!!! Детально -можна прочитати тут…Щодо блогу про "тактику блокування танків РФ автобусами" (21.12.21 22:50) « Война в Украине « Просмотр записи | Цензор.НЕТ Дуже сумно що в цій історії дійшли до останнього бою… на комітеті.Де всі інші наші чудові і нечудові командири??? Все сумно ще й тому, що і на комітет зараз надії не має він надзвичайно беззубий…
Зеленський не продається. А от Порошенко - на раз. Тому Пуйло так і біситься. В Росії уже придумали закон, як ховати в братських могилах В России впервые разработали стандарт по захоронению в братских могилах Якщо сказати, що Пуйло йобнуте на всю голову, то це - не сказати нічого.
Потому и столько негатива по отношению к зеленскому . А тут он ещё и пятую колонну стал давить. То есть фактически выводить Украину из сферы влияния РФ. И РФ начала отчаянно блефовать .
Третина громадян України, оцінюючи закон про деолігархізацію, назвали його популістським кроком, покликаним забезпечити більшу популярність президентові України Володимиру Зеленському. Таку оцінку дали 33% українців, які свідчать результати опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова. Реальним кроком для подолання корупції та зменшення впливу олігархів у країні закон вважають 21% респондентів, 23% назвали закон спробою Зеленського та його оточення перерозподілити власність в економіці та стати олігархами. Ще 11% респондентів вважають, що закон про деолігархізацію є способом боротьби з політичною опозицією. Отже, 33%+23%+11%=66% українців, які не вважають закон з деолігархізації таким, що спрямований проти олігархів. Це провал, Вова. Конкретний провал. І ще одне. Згідно з цим опитуванням президента Зеленського вважають олігархом 55% опитаних. А це вже попандос, Вово. ))
Специально привожу российскую ссылку, чтобы не говорил, будто Порошенко оплатил новость. Украина и Россия увеличили товарооборот за 5 месяцев почти на 8% https://tass.ru/ekonomika/11778837 Зеленский так сильно начал выводить Украину из сферы влияния России, что увеличил с ней товарооборот.
Хіба у Порошенка немає грошей, щоб оплатити новину? Та хоч в Файненшл Таймс! Але тоді збільшення товарообігу України, свідчить про те, що за часів Зеленського економіка зростає. Не тільки "найлегше" - мости через Дніпро, а й ще щось робиться. До речі, я на цей сайт зайти не можу, бо в мене - український провайдер. Він заблокував багато російських сайтів. Вам в Пензі - без проблем. Зайве свідчення того, паря, що Ви пишете із Росії
не проблема . Просто какой вопрос . Я у вас по контракту покупаю 10 коробок спичек по 10 гривень пачка. Теперь за год цены на спички выросла на 8 процентов и вы мне платите уже 108 гривень в год. Это потому что я стал больше покупать у вас товара?
Нічого він не понімає. Його робота така - працювати проти України. Тому раджу приготуватися до того, як паря почне викручуватися. Може мене згадати, що я в математиці нічого не петраю.
Политика не отделима от экономики и наоборот. Литва признала Тайвань. Китай в ответ заблокировал таможенные декларации Литве, а сейчас рассылает письма поставщикам по всему миру, что в случае продолжения работы с Литвой они разорвут с ними контракты.
Отлично, люблю математику. Она царица наук и сразу выявляет оппонент глуп, конструтивенен или с больным самомнением. Она словно доктор. Поехали. Средневзвешенный курса рубля к доллару в 2021-м году ниже, чем в 2020-м. Значит ваш пример на практике, что за истину отвечает, выглядит так: Было 10 коробок по 10 долларов, стало неизвестное количество коробок по 9,5 долларов. Но точно знаем, что общая сумма сделки выросла. Сколько коробок мы продали: больше десяти, десять или меньше десяти? После этого возвращаемся к моему предыдущему выводу: Зеленский так сильно начал выводить Украину из сферы влияния России, что увеличил с ней товарооборот.
Таки читаем внимательно сказанное. Коммерческие контракты вне юрисдикции ЕС. А в Китай очередь желающих поставлять.
Ошибка : контракт заключён на 10 коробок спичек и именно их и надо поставить. Про курс я ничего не говорил . Я говорил про то что цены выросли . Трудно заниматься математикой если не понимаешь условия задачи
Не смотря на то что в Китае сыпится экономика? И из Китая началось повальное бегство инвесторов? И все с интересом ждут когда Китай начнет распродавать свой золотой запас. Вы уверены что прям очередь стоит?
Ошибка, мальчик, у тебя в голове. Я же предупредил про умение математики выявлять суть человека. А ты не заметил этого. Зря. Научишься нормально общаться, приходи. А пока свободен. Следующий!