Україна-НАТО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 29 лис 2006.

?

Вступ України до НАТО

1. Підтримую, вірний курс

80,6%
  2. Не підтримую! І Кремлю це не сподобається

15,3%
  3. Не знаю

4,2%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кісєльов ще не то казав.:)))
    Тільки йому вірять лише рузкє.
    Зайва хромосома і теде.:haha:
    Не дивно,що ви сховали януковича.
    Де ж йому ще ховатись,як не в пітушарні.:)))
    До речі,нас признав весь світ.
    За винятком па-раші.
    Показово.

• Подобається Подобається x 3
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А у вас-то и попирать нечего... :nea:

• Подобається Подобається x 2
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ох и богата же земля российская безграмотными патриотично настроенными дебилами... :yes:

• Подобається Подобається x 3
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ахтунг!!! произошла сработка всех долбоёбдетекторов, необходима немедленная стерилизация зоны заражения ...!!!!

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:03 ----------

не обижайте дебилов - сравнением с этим ...

• Подобається Подобається x 7
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. avatarwin

Україна-НАТО---тільки в НАТО. Інакших варіантів навіть не розглядаю і не признаю. Достатньо бути постійно на повідку у РОСІЇ, і слухатися що старший брат скаже.

9. pdvu

pdvu Member

Украина ОБЯЗАНА быть в НАТО, иначе трудно будет говорить о государственном суверенитете.
    Но - Украина должно быть успешной и сильной, иначе она НАТО не будет нужна.
    Для того, чтобы эта цель была достигнута, нужно строить демократическую страну с капиталистической экономикой и жестко бороться с криминалом.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так це була програма і Кравчука і Кучми і Ющенка. В останні роки президентства Ющенка Тимошенко була проти НАТО, догадуюсь під впливом кого.
    Думаю, такий повільний рух до НАТО пояснювався тим, що і Україна і, будемо чесними, Захід боялись що скаже Росія.
    Останні події розвязали руки як Україні так і Заходу. Так що ініціатива повинна буди від керівництва України. А НАТО необхідне. Бо маючи такого скаженного сусіда...

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В нас ця програма виконувалася так мляво, що впевнено можна говорити: в нас ніколи не було справжнього курсу на НАТО.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бо постійно косились на думку північного сходу. Тепер, думаю, всі побачили, що це справа найпершої важності. Правда, те чмо Лавров вже заспівав про позаблоковість України.

13. Petrov

Petrov Well-Known Member

Какая еще внеблоковость, он с ума что ли сошел??
    Украина теперь не обязана соблюдать никакие соглашения с Россией и может присоединиться к любому блоку.

14. mrochkizm

Я не думаю, що виключно на думку.
    В нас ніколи не було актуальним та першочерговим питання вступу в НАТО - не питайте мене, чому.
    А тепер маємо два моменти: позаблоковість, закріплена в конституції, і - найгірше - Крим.

15. forester

forester Well-Known Member

А его и не могло у Вас быть - в Севастополе находились иностранные военные базы. А такие страны в НАТО не состоят. Теперь, вот, с Крымом ситуация... Опять страны с территориальными спорами в НАТО не принимаются.

16. mrochkizm

Так, я це знаю.

17. avatarwin

18. kym

kym Well-Known Member

Якраз ситуація з Кримом розвязала руки що Україні, що НАТО. Україна тепер ложила на думку Москви велику купу гівна..... А країни НАТО захочуть створити буферну зону між Росією і рештою Європи і або поміняють правила, або заключать окремий договір про віійськову допомогу. Тупа росія як слон в посудній лавці - показала всім що їй вірити не можна і що вона ложила на всіх. Це дуже добре бо тепер всі ложили на росію і Україні гріх не скористатись тим і створити якусь систему колективної безпеки

19. Saut

Saut Цинічна Бендера

Обома руками за! І бетонний паркан на кордоні з рф, заввишки 20 метрів.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А заре хіба не так?

а де твій аватар? :)