Всі бандерівці, крім трьох чоловік. І не викобелюйся тут багато, приперся окупант і носом крутить. Клали на тебе всі з прибором. Второпав?
Нє, ще навіть ненамагалися. А от зараз вас трахнуть. Всю вашу срань, від чужого Кьонінсбергу, до чужих Куріл. А ви, смердити ще довго будете, бо нація така .
Ну і чим ви відрізняєтесь від кацапа, котрому пояснюють, що 2х2=4, а він "фОшисти-бандеровці". Не забувайте, що ви живете в державі, котра після 16-го березня для нас, як Третій Рейх для Чехословакії.
Смешные вы ребята..Мир вашим семьям. "Умные народы борются за процветание, глупые - за "за свободу"... при чём, вечно."
Та не лікуйте мене я вас прошу. Я жив і живу в державі де я всьо вирішую сам. Я ще трохи почекаю і куплю квіток в один кінець. Нажаль.
Вали звіци, смішливий. І процвітання своє забери - будеш його киргизам втюхувати і іншим вашим братським народам. Українцям ви вороги. Єдині у світі.
то не до вас ---------- Додано в 02:03 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ---------- бЕнднровці живуть в Бендерах, Придністровської республіки, де стоять ваші убер-зольдатен.
Я безмірно горджусь тим ,що мій дід був окружним референтом ОУН(б) і керував підрозділом УПА,яке винищило немало савєцьких окупантів. Горджусь тим,що і донині,совєцьку сволоту вж викручує від ненависті,при одній згадці про УПА. Намагатимусь не осоромити пам"яті своїх предків. ---------- Додано в 08:23 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ---------- рузкє завжди були тупими невігласами.
Ще раз. Спеціяльно для тупих рузкє. Рашка цинічно,брехливо й підло порушила Будапештський меморандум Де,чорном по білому писалось: Без сумніву,що договори з рашкою,не варті й паперу,на якому вони написані. Рашка завжди була брехливою. І в силу свої безмежної підлості і брехливості,вважає інших такими ж. Вона помиляється. І дуже швидко це відчує.
Это будут говорить те, кто попрал законы собственной страны, и устроили государственный переворот силами пары тысячь украинцев? Хе-хе-хе... поучите ещё...
Да вы, батенька, просто глупы... Жаль... Поверить Путинвизору, умея пользоваться интернетом? Больше на ваши сообщения постараюсь не реагировать.
Спасибо, но я сформировал своё мнение именно благодаря интернету и украинским форумам. Рад бы обвинить Путина в этом, но... не могу, ибо это противоречило бы реальности. Жаль, конечно, но Ваше право.