Україна-НАТО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 29 лис 2006.

?

Вступ України до НАТО

1. Підтримую, вірний курс

80,6%
  2. Не підтримую! І Кремлю це не сподобається

15,3%
  3. Не знаю

4,2%
  1. forester

forester Well-Known Member

План Маршала позволил американцам сохранить влияние на европейцев в политическом отношении. Тоесть, был выгоден Америке.

А Американцам это нужно? Им нужен только подконтрольная Россия, не более того.

Чем отдавать будете? Или Вы наивно полагаете, что американцы обогреют и накормят за просто так?

2. Gron

Gron тафгай

Я вважаю США Великою державою.
    Погоджусь навіть на протекторат якщо основною метою цієй держави буде знищення рф.
    Знищення економічного та як держави.
    Хоч я не проти щоб вас на 50млн поменшало.

• Подобається Подобається x 2
  3. forester

Грустно всё это - выбирать под кого лучше "ложится".

Они Вам мешают?

4. Gron

Gron тафгай

Якби тільки мені.
    Всьому світу.
    Вас всіх потрібно помножити на 0.
    США зроблять це тихо та економічними важелями, а я, як совок, за фізичне винищення вас всіх.
    Я вам не цікавий більше, бо ви мені ніколи і не були, я просто виказав своє ставлення черговому москалю.
    Я вас в ігнор.

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Сподіваюсь,чекати недовго.

В Пентагоне готовы предоставить Украине военную помощь

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А яких ще ви хочете українських земель? Я вже починаю погоджуватись з моїм другом Мікі:), що і Донбас... Ось тільки щось там люди рвуться в рашистське гівно...
    Щодо Криму, то він не український і я надіюсь, що кацапські свині будуть вигнані звідси і господарями півострова стануть наші татарські друзі.
    Бачите, і Німечина може хотіла б повернути Кенігсберг - історично німецьке місто заселене кацапською смердотою.
    Так що не потрібно чогось відвойовувати. А треба захистити те що є.

7. Lutra

Lutra Well-Known Member

Педро, я це жартома :) А взагалі, найкращий захист - напад. Якщо Росія ввела в Крим інопланетні війська то чого ми не можем? І не кажіть, що Крим не український. Він - український. Ця територія наша по праву. Ми його з руїни підняли точно не для того, щоб Жиріновський собі там дупу грів щей надурняк. А татари, дай Бог, аби вижили. З москалями жити дуже важко, можуть просто переселити, щоб і духу їх в Криму не було, це в кращому випадку.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Переписка в темі, дата - 2009 рік.

VasMT,Читатель_Обкома... Хто казав правду, а хто брехав?

• Подобається Подобається x 5
  9. Gron

Gron тафгай

Да сьогодні ще не все розуміють що рф це ворог людскості.
    Україна це перший укус.
    Ціх потвор треба вбивати, починаючи з 5 колони, вбивати як тарганів, навіть незамислювачись.

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого перший?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нажаль приорітети стали інші. Після 91 року Америка забула про нашу частину світу, і антикомуністичні війни закінчилися, почалися нафтові.

12. Bastard

Bastard Well-Known Member

Во-во. Стали вассалами американських імперіалістів. Треба краще було приєднатися до вільних держав Комуністичного блоку.

13. Syberian Cat

Syberian Cat Well-Known Member

Нас уже пытались множить на 0.Последний из множителей отравился со страху,свои же потом и сожгли во дворе..
    Ты главное смотри,при новых европейских "друзьях" такого не ляпни,не любят они этого.Налегай на толерантность и братскую любовь к пиддорасам.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Видно Путлер про це забув.

15. forester

Никто никуда податься не мог. Всё уже было решено без "вассалов", кто куда будет "приписан".

16. Gron

Gron тафгай

Я ж не аналітик...
    Не можна забуди про Україну, це ключ до геополітичного впливу.
    Мабудь зараз ближній схід важливий.
    Там навіть не в нафті справа.
    Все буде гаразд...
    рф зникне, але так прикро, що я нічого до цього не додам...

17. Syberian Cat

Ты не поверишь,но Путина и его режим воровской поддерживает не вся Россияне,так же и вторжение на Крым.Но к сожалению плевки летят на всех,без разбору.
    А утираться бесконечно и говорить "ребята,да я хороший" нет уж извините..Не надо нас злить.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Че? Хрень вас розбереш там. Так кого на нуль будуть множити, хороших як ти чи Путлера?

19. Bastard

Bastard Well-Known Member

Лол.
    Ви будите стверджувати, що держави Західної та Північної Европи були для США такими ж "шохами", як східноевропейські "народні демократі" для СССР ? - ну не смішіть мої тапки, добре.
    Ну окай, якщо так, то чому Франція вийшла з НАТО в 1966-у році ?
    Або чому ФРН вирішила не посилати свої війська до Іраку в 2003-у
    От чому,а ?
    А чому в Бельгія і Голанндія, "маріанєткі Вашингтона" висткпили проти розміщення ракет "Першинг" на їх території на початку 80-х, і добились свого ?
    Ви можете уявити, що Польща виходить сама з ОВД, а чехи і мадяри виступають проти розміщення РСД-14 на їх території в 80-х ?

Якщо у вас є логіка, то маєте прийти до висновку.

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

А переможець втратив половину чоловіків призовного віку.

20. Syberian Cat

Так и вас тоже уже не разберешь,кто европеец демократ а кто бендеровец.Настроение на форуме однозначное "Америка нам поможет и Россию кровью умоем,на ноль помножим"..Пупок не надорвите.

а де твій аватар? :)