Ну і хто це визнає? Росія, ви і племя Нумбо-Юмбо з Африки? От завтра москаль залізе в Україну по позову допустим гуцулів, чи лемків і шо? Зразу виникне відповідна країна? Ех... хлопці, певно наслухалися російської пропаганди... і вона вами керує...
А Косово чия пропаганда? і КИМ КЕРУЄ? Можете не сподіватись - не залізе... А якби Галичина забажала на запршення, припустимо тієї ж Полськи, покинути Україну і приєднатись до ляхів, Ви би її, Польську Галичину чи Галицьку Польщу, визнали?
при чому тут Косово? краще скажіть ХТО визнає крім Росії Осетію... Ну... історія говорить про інше... та й про Тузлу ніхто не забув.
Почніть з 14-го допису і спробуйте читати всю гілку зразу! І зрозумієте при чому тут Осетія, Косово і Придністров"я.
Для чого? Ви сказали, що Осетія - то окрема країна. А підтверджень - нуль. Фактів - нуль, лише проросійські твердження.
А хіба ні? Сперечатись з Вами я не буду... Для вас Косово країна, а Осетія ні. А Косово признало тільки близько 60-ти країн світу. Офіційна Україна, до вашого відома, НЕ ВИЗНАЛА Косово. Крим, доречі, автономна республіка. Проведуть референдум, проголосують "ЗА", і "будь здоров - Иван Петров!" - Щоби погрітись в Алушті чи Гурзуфі закордонний паспорт виробляти прийдеться!
як чесно, я про Косово мало знаю... шуму було багато, а шо там і до чого... безпоняття, а в Осетії ясно, як білий день. без "допомоги" Росії там нічого не буде. А якщо референдум - то в ньому має приймати участь вся Україна, бо Крим є частиною України, а не тільки тих, хто там диве з часу сталінського переселення....
Миху?А Вы устройте бойню между гуцулами и лемками....сядьте в сторонку и по созерцайте,кто к кому первым на помощь прийдет,НАТО с бомбешками или РФ с танками... Ай-яй-яй Миху... а еще себя набожным человеком позиционируете..а самому лишь бы в сторону РФ пукнуть... О Миху...Вы даже знаете про первый поход на Цхинвал Звиада Гамсахурдия... А кстати...в каком году ето было то? Народ Осети сказал! Еще в 1989 году!НА референдуме!
Миху?Коли в Чечне референдум був?Я не чул...будь ласка по подробнее плиз... Так почекайте трошки... вызнают "еще не вечер" (с)
прийшов бандерівець сповідатися до священика і каже: на минулій неділі я вбив трьох москалів, а священик відповідає: сину, на сповіді слід говорити про грішні справи, а не про подвиги.....