"захистити" не може. реально допомогти - так - хоч і не безумовно. Тобто завдання (наше) на найближчий час таке, щоб противнику як найдорожче обійшлося.
Так от я якраз про це. Армії, які розучилися воювати піхотою - кого вони можуть захистити? Для Україні все-таки краще всього тип армії ізраїльсько-швейцарський.
Треба якомогат швидше вступити в НАТО. Натівські бази ПРО, морські- та авіа-бази найкраща гарантія от "братньої любові" рашки.
куди вступити? По перше наша влада це питання поки не розглядає, заявку не збирається подавати. Вони навіть не розглядають навіть повну програму вступу в ЕС , а тільки її політичну частину, яка нічого не дає бо ми її і так виконуємо тільки без угоди.
Власне чудовий показник ефективності військового блоку - те, що ніхто не наважується з його учасниками воювати. Думаю, не доведеться НАТО воювати за Естонію і Польщу, бо на них ніхто не нападе. А якщо хтось і нападе, то або змушена буде воювати, або розпадеться на другий день у звязку з втратою змісту.
Котрийсь американський генерал офійійно сказав , що " США будут дотримуватись своїх союзницьких домовленостей по НАТО"
Між офіційно сказав і реально зробив - величезна відстань. Сподіваюся, нам не доведеться цього перевірити.
Ось ця картина повністю пояснює, чому за 23 роки Україна не відбулася як держава і весь цей час барахталася в гівні. При вирішенні будь-якого, навіть найменшого, питання, увага найперше зверталася що скаже чи подумає Росія. На жаль, поки що нічого не змінилось і цими заявами Яценюк показав, що він і далі не збирається проводити незалежного політичного курсу, вигідного Україні. І дальше буде старатися задобрити Росію чи східноукраїнське креольське бидло.
Тобто все зводиться до того, що членство в НАТО - гарантія ненападу. У нас вже була гарантія і загула. Якщо Росія все-таки черговий раз витре ноги об право і нападе на Україну уже в НАТО, чи на Прибалтику, чи ще на когось - чи зможе НАТО щось вдіяти з цим? По-перше в НАТО Україну не візьмуть по тій причині, що це все-рівно що оформляти страховий поліс по страхування здоров'я людині, якій біля скроні тримають дуло автомата.
Только сегодня и только у нас вы можете обменять свои старые гривны на новые по самому выгодному курсу. Спешите! Условия нашего предложения меняются каждый день. Для членов самообороны Майдана особые льготы. Все подробности вы можете получить, написав письмо на адрес michael.schuman@web.de. В теме письма обязательно укажите "Обмен гривны". Не упустите свой шанс!
А я просто хочу,щоб НАТО допомогло нам вигнати смердячих рузкє мародерів з нашої землі. І назавджди відбили охоту рашці пхатись до чужого.
Я понимаю: пусть НАТО сначала выгонит врагов, потом пусть создаст первокласные вооружённые силы, защитит УКраину, накормит, напоит, создаст рабочие места и поднимет всем зарплаты и пенсии. Только... нужно ли это НАТО?
А план Машала потрібен був ? А Японців підняти, а Південну Корею ? Тільки заради того, щоб знищити вашу автозаправку з ядерною зброєю, візьмуть, нагодують, переозброять, допоможуть невести лад в економиці.