Україна-НАТО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 29 лис 2006.

?

Вступ України до НАТО

1. Підтримую, вірний курс

80,6%
  2. Не підтримую! І Кремлю це не сподобається

15,3%
  3. Не знаю

4,2%
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну то й що? У кожної з країн, що оточують Ізраіль, є свій кістяк у шафі...От курди, наприклад...Які у Ізраїля є проблеми з курдами? Ніяких. А чи є у курдів проблеми з арабами? Є.

Тепер у Ізраїля з'явились проблеми з гарячими турецькими хлопцями, а у курдів вони давно...То чому б Ізраїлю не налагодити плідну співпрацю з курдами?;)

А попередження США так попередженнями і залишаться. Бо куди ж подіти впливову єврейську спільноту США?:dntknw: Та й в Європі все вже не так ясно...Там є свої проблеми з арабами...

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

В принципе, ничего.
    А что там с сербами слышно?

3. Yarema

Колотяться балканські москалики:)))...

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо з ними? Загадка природи - цивілізація безсила. Сидять в своїх горах як завжди сир варять.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Католики готовы с мусульманами сговор заключить, лишь бы продолжить свой крестовый поход на Православие.
    Не ведают, что творят.
    Не ведают.
    Аукнется.

"Воевать против мирных людей недопустимо, - говорит министр внутренних дел Сербии Ивица Дачич. - Я думаю, что мы уже поняли: мы - сербы не преуспели в том, чтобы заставить албанцев жить с сербами, но нет и такой силы, которая заставит сербов жить в независимом Косове, потому что это просто невозможно".
    Контрольно-пропускной пункт "Ярине" стоит на административной границе между центральной Сербией и самопровозглашённой республикой Косово. В северной части края живут, в основном, этнические сербы. Приштина пытается взять погранпост под свой контроль, посылая туда албанских полицейских и таможенников. Им помогают солдаты международной миссии KFOR.
    Пытаясь помещать этническим албанцам, местные сербы построили на дороге, ведущей в центральную Сербию, баррикады. Во вторник - миротворцы попытались их разобрать и встретили сопротивление. Солдат KFOR забросали камнями, а те отстреливались. В результате 7 сербов с пулевыми ранениями попали в больницы.

6. Yarema

Я був і є принциповим противником надання Косово незалежності...Але якщо вже так сталося, то може треба подумати про розподіл Косова між албанською і сербською спільнотами? Дві албанські держави - це якійсь нонсенс, який існує доти, поки не вирішене сербське питання... Може міжнародній спільноті розробити якійсь план по розподілу Косово, який би взяв до уваги і інтереси сербських біженців з цього краю? Розподілити територію пропорціонально населенню (враховуючі і біженців) і покласти край цій проблемі?

7. Skim

Skim Active Member

Нам вішають локшину, що в Україні мало людей підтримують вступ до НАТО, а от погляньте на голосування в цій темі і ми побачимо що це не так. До речі тут на форумі не лише люди із Західної України тут також є люди і з Центральної і Східної України, і є навіть люди з Росії, отже голосування достатньо об'єктивне.

8. Yarema

Та хіба ЛФ може репрезентувати всю Україну!?о_О

9. Real

Real Well-Known Member

О ! Гарна ілюстрація до того, що я називаю "хуторянський світогляд".

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я і москалі називають "хохловство".

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

НАТО було засновано в 1949 році, а зараз спадає на думку що по суті то війська НАТО в повномасштабних бойових діях участі не приймали. При чому блок був створений спеціально проти червоної загрози.

Зараз часто звучить "Та не буде НАТО воювати за Крим". А буде воювати за Польщу чи Естонію?

12. prius

prius Well-Known Member

Там воно просто мусе воювати

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Крим не входить в НАТО.

14. prius

prius Well-Known Member

Я б казав Україна не входить в НАТО

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ніхто нічого не мусить. Німеччина постійно відмовляється посилати війська в гарячі точки.

По суті з початку 90-х всі операції НАТО базуються на авіаударах - дешево і сердито. Але це відбувалося в країнах з низьким рівнем ППО. Рюслянд це добре знає. Подивіться що Рюслянд робить з Криму - протиповітряний бастіон з різними типами ППО, як проти висотної авіації, проти крилатих ракет, так включно до "Тунгусок", які з вертольотами борються.

Яким чином НАТО мало би знаходити підходи, вони не думають про це, хоч перед ними знову Ред Алерт 2014.

---------- Додано в 02:14 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ----------

Молодець, Миху. Сідай, п'ять.

• Подобається Подобається x 2
  16. prius

prius Well-Known Member

Авіаудари це не тількі дешево і сердито, це ще зберігає життя солдат,може памятаєш чому американці відмовились штурмовати Берлін,коли треба буде і німці відправлять

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я в курсі, тому сказав шо дешево і сердито, ще є якісь міркування?

---------- Додано в 02:31 ---------- Попередній допис був написаний в 02:23 ----------

Скидається на те, що старенька Європа такий гальмівний шлях має, що не встигає ніколи з реагуванням. Збирають без перестанку ці асамблеї, ради, самміти, сотні чоловік, а супротивник у них - одна єдина людина, команди виконуються в рази швидше. Так шо на місці поляків чи болгарів я б теж побювався за свою долю, коли те НАТО по-справжньому когось захищало, ніхто згадати не може.

18. prius

prius Well-Known Member

Тут я за,гітлер і сталін теж не звертали уваги на світ

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

20. Agaton

Agaton Well-Known Member

В якомусь сенсі воно так і є.
    Проблема здається бути аналогічна як з питанням захісту / не захісту кримських воєнних частин.
    Сумна правда є така, що на самом ділі не було (нема ?) плану реакції на кризовую ситуацію.
    Ціна за Обаму за рульем.

але
    Дрібна різніца в тому що в випадку НАТО, ця славкість стосується далекої зовнішної зони, а в випадку України - своїй теритрорії.

а де твій аватар? :)