Я думаю НАТО - Україна - Європа - це абсолютно нерозривні взаємозалежні речі в любому поєднанні. Навіть країни, що не входять в НАТО, використовують натівську техніку, методики підготовки і т.д. Навіть китайська, японська армії - це те саме НАТО по змісту, лиш іншої форми. Цивілізаційний вибір дуже простий - де новітні технології - там прогрес. Не на брежнєвську ж Червону Армію нам рівнятися і не на бойовиків Каддафі.
А які війни розпочали країни НАТО? Я можу назвати лише дві: проти Афганістану після 11 вересня 2001 року і проти Іраку в 2003 році...Та й то, не всі країни НАТО приймають в них участь... Корея і В'єтконг нападали на союзників США, між іншим... Росія буде просто істерично іржати, бо Україна не має жодного важеля, щоб здійснити це...
Абсолютно. Никакого нападения на Украину не будет и не предвидется. Просто после перечисленных Вами требований Россия пошлёт куда подальше ваших послов и всё останется как и было. А если Украине это не нравиться - извольте обращайтесь в международный суд. Так что ненападение на Украину со стороны России мы гарантируем.
Пане VasMT, ну навіщо ж так відверто брехати. Якщо спростовувати весь перелік війн на які Ви так палко замахнулися то тут форуму не вистачить. Тому візьму для прикладу останню війну в Лівії, цей свіжий приклад всі добре пам'ятають. Мені було цікаво як розгортатимуться події в Лівії і тому я відслідковував більш детально ці події. Тому нагадаю хід подій. В Лівії були спочатку мирні демонстрації протесту проти диктаторського уряду Каддафі. Каддафі почав розганяти ці демонстрації силовими методами, застосовував зброю проти мирного, беззбройного населення. Почали гинути люди серед мирного населення. На ці дії почали висловлювати свої протести країни ЄС, США та інші. Це не спинило Каддафі і він продовжував вбивати мирне населення. Тоді на зборах в ООН було засуджено дії Каддафі. Але це не спинило його і він продовжував вбивати мирно протестуючих людей, які продовжували виходити на мирні акції протесту. Тоді країни ЄС і США почали застосовувати економічні санкції проти Каддафі. Але він продовжував вбивати мирне населення. Тоді мирне населення взялося за зброю, щоб захистити себе і частина армії Каддафі перейшла на сторону народу і підтримала повстанців - ЦЕ ПРИЗВЕЛО ДО ПОЧАТКУ ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ В ЛІВІЇ. (пане VasMT, Ви зрозуміли хід подій? де тут втручання сил НАТО?) Далі. Сили були дуже не рівні. Армія Каддафі була сильнішою, більшою, краще озброєною. Тому армія Каддафі швидко почала наступати на повстанців і нищити їх. Повстанці почали швидко програвати війну і відступати до кордону. Люди гинули тисячами. Каддафі продовжував успішну атаку. Тоді НА ЗБОРАХ ООН було вирішено втрутитися в ситуацію в лівії і захистити людей від нищення. (пане VasMT, Ви зрозуміли хід подій? де тут втручання сил НАТО?) ООН видало мандат на те щоб СИЛИ МІЖНАРОДНОЇ КОАЛІЦІЇ спільно втрутилася в цю ситуацію, але не вводили наземні війська, а перекрити небо літаками міжнародної коаліції, щоб літаки Каддафі не могли бомбити повстанців. Саме в такий спосіб відбулося втручання в Лівію. (пане VasMT, Ви зрозуміли хід подій?) ТО ДЕ ТУТ СИЛИ НАТО? Про це все більш детальніше з посиланнями на закордонні джерела можете почитати подробиці тут. Пане VasMT, а може ви ООН теж вже зарахували до сил НАТО?
Брехня-я-я! Війну в Кореї почав Кім Ір Сен, підбурюваний Мао і підтриманий Сталіним...Дивно, що Ви цього не знаєте...У в'єтнамську авантюру США влізли, захищаючі свого союзника - режим Південного В'єтнаму від атак В'єтконгу... А Ви є особою, наближеною до Путіна!? І Ви гарантуватимете ненапад так само, як і "ненапад" на Грузію? Посилання не діє, на жаль...
Нападу не буде. При потребі буде щось на кшталт "захист російських громадян в Україні від насильницького пригощування варениками, не даючи мезиму".
Тут не надо быть "особой приближённой", достаточно понять логику поведения России на международной арене. Ну, во-первых Грузии, в отличии от той же Украины, мы ничего не гарантировали. А во-вторых, я надеюсь, что Украинское руководство будет более мудро, нежели грузинское, продвигать собственные интересы.
Нет, у украинцев точно мания. Только стоит россиянину что-то сказать от имени своего государства, тат у оппонентов сразу округляются глаза и тут и там слышны возгласы "Сам...", "нас посетил Он...", "Сам Путин изволил сказать...". Успокойтесь. В Рязани пока ни Путина, ни Медведева не наблюдается.
Як на мене, то там з логікою дуже сутужно... А Україні щось там гарантували?! І взагалі, коли Росія визнавала незалежні держави після розпаду СРСР, то вона визнавала їх в тих кордонах, що були на той момент... Цікаво, а як Ви розумієте "мудру і розумну" політику українського керівництва?..Тільки без загальних слів, а на конкретних прикладах...
Так и было. Потом бьыли и другие договора, признанные ЕЭС и ООН, дающие Ю.Осетии и Абхазии особый статус, а также определила права и обязанности и России и Грузии по поддержанию мира там. И статус миротворческих сил с обоих сторон. Короче так Ярема, вы доклад ЕЭС о войне в Грузии читали? Чего я спрашиваю, конечно нет...Иначе бы агитки Саакащвили бы не повторяли..А может и все равно повторяли бы..Как вы думаете? Вобщем если не читали, то прочитайте. А там посмотрим будете ли все равно повторять. Я за то что будете.
В докладі сказано, що Грузія почала військові дії, але Росія на протязі довгого терміну її вперто провокувала... І взагалі, ви намагаєтесь прикрити докладом ЄЕС свій сором, як фіговим листячком...Бо напад 140 мільонної держави з ядерною зброєю на маленьку, бідну чотирьохмільонну державу і анексію 20% її території нічим не прикриєш...І це не є очевидним лише людям, вщент позбавленим совісті...
Да. Когда она отказывалась от ядерного оружия, Украине гарантировали независимость в её сложившихся границах; и Россия в том числе. Так что не вижу поводов для беспокойства. А кто спорит? Другое дело, что внутренние противоречия Украины могут изменить эти существующие границы. Но Россия тут совершенно не при чём. Знаете народную еврейскую пословицу "ласковое теляти двух маток сосёт"? Вот как-то так.
Из 17 причин вы не назвали ни одну. А привели лишь одно из хронологических событий, показывающий кто начал именно этот конфликт. Как вы думаете какую бы оценку вам бы поставили в школе за такой ответ? http://www.youtube.com/watch?v=rhVkIg_6umU&feature=related
Все це було лише декларацією про наміри...Жодних механізмів гарантії досі не розроблено, тому вони не коштують навіть того паперу, на якому написані... Я ж кажу, що, визнаючі нові незалежні держави, Росія автоматично визнавала їх в кордонах радянських республік...Але це не завадило їй анексувати грузинські території і постійно піднімати питання про належність Севастополю і всього Криму... Кому Ви локшину вішаєте? Бачили ми вже тут ваших емісарів: Жириновського, Лужкова, Затуліна...Нікому не є секретом фінансування проросійських, сепаратистських рухів...То Ви в своїх рязанських болотах про те навіть не здогадуєтесь, але чомусь беретесь гарантувати те, що від Вас аж ніяк не залежить... Це є загальною фразою...А Ви давайте конкретні пропозиції...Уявіть себе радником Януковича, таким собі резидентом російської розвідки... Ви можете і далі колупатися з виглядом крижкового хробака в маловиразному словоблудді європейських бюрократів, але всьому світу є очевидним, хто тримав в своїх руках сірники, щоб розпалити конфлікти в Грузії, яка в цій ситуації була не суб'єктом, а об'єктом...Тільки збочений москальський розум може в цій ситуації покласти провину на керівництво Грузії, яке б воно там не було...Бо коли був на посаді Шеварднадзе, якого посадовили на крісло не без допомоги російських спецслужб, ситуація була нічим не краща...Любий грузинський президент був би вимушений намагатися повернути національні території, бо інакше йому не бути президентом...