у вас манія велічія.....нафік мені москва , я в україні живу і москва мене зовсім не цікавить поки не почне пхати свого носа до мене. Якщо НАТО не має геополітичної ваги то чого ви(Росія) так переживаєте що Україна вступить в НАТО. Трохи не так шановний... НАТО це колективна думка США Англія, Німеччина, Італія- попробуйте не рахуватись з цими ігроками на світовій арені
- Вам со стороны виднее. Мне Ваш диагноз со стороны тоже виден, сами себе сможете поставить? Вы сказали, что только люстрация в Украине может показать, сколько среди украинцев бывших сексотов, при этом архивы КГБ в Москве. - НАТО имеет геополитческий вес. Ваше утверждение, что НАТО не занимается военными действиями - ложно. НАТО их вело, ведёт в т.ч. прямо сейчас вне своей территории, без непосредственной военной угрозы своим членам, и останавливаться не собирается. А насчёт переживаний россиян (не руководства) - вопрос существует. Объясню при случае, кому-нибудь по... чутче.
Те що архіви в Москві означає що Кремль може користуватись бувшими агентами КГБ як шпіонами на території України.... Те що люстрацію треба проводити на території України означає що СБУ повинно виявити всіх шпіонів - така в СБУ головна функція - шо ж тут не зрозуміло. Самі собі протирічите .... читайте свої попередні пости. Не так..... воєнні дії ведуть країни члени НАТО.... Керує військовими операціями штаб НАТО.... Керувати а приймати рішення про воєнні дії це зовсім різні речі. Немає потреби пояснювати... і так все зрозуміло - імперський синдром..... великая страна....і все таки інше. Якщо б керівництво Росії розяснило своїм громадянам, що вони громадяни звичайної країни, без всяких там претензій на супер державу то і прості росіяни не звертали б на НАТО ніякої уваги.
- Мне-то всё понятно, Вам никак невдомёк, что если архивы в Москве, то и сеть без них СБУ не выявит. Это, наверное, слишком сложное построение - я Вам верю. Свои - скучно, Ваши в самый раз Узнаю много нового о геополитике и о её инструментах. - За счёт чего, по-Вашему, НАТО является субъектом геополитики? Что "уведёт" Украину из-под геополитического влияния коварного соседа, если военная составляющая НАТО не учитывается Вами? - так, вже свiдоми
Так це якраз і робота СБУ мати своїх шпіонів в Росії щоб виявити руских шпіонів в Україні.... крім того багато копій документів залишилось на місцях і по них теж можна виявити кандидатів на люстрацію
угу... не варто тішитися думкою... Як сказав мені один СБУшник пару днів тому - яка держава такі і теракти. ---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:37 ---------- НАТО створювалося в противагу Варшавському договору. Тепер думаючі європейці самі не можуть собі відповісти навіщо вони там. І ще , спробуйте дати відповідь НАВІЩО НАТО приймати до себе Україну? Що вони від цього отримують?
не для України, для НАТО отримання доступу до радянської військової інфраструктури, контроль за поширення зброї ітд
Набагато легше зробити домашні завдання, коли є звідки переписати готове рішення. Але можна задачки рішати по справжньому. Наприклад
ну от тому ми в НАТО рівно настільки, наскільки НАТО цього хоче. А ваше особисте бажання грає в цьому останню скрипку. Доречі з Євросоюзом така сама історія.
о проникновении коррупции в ряды СБУ не забывайте. Последние списки сексотов из тех, что случайно остались продадут в Израиль, а те уже - в Москву, в порядке "обратного выкупа акций" (подороже, конечно, и выборочно - только тех, на кого влиять/за жабры держать неинтересно).
Гарантії від того, що Москва знову згадає про свої експансионістські марення...Краще російського шатуна тримати подалі від бабусі Європи... А Україні грошей вистачить? Це точно!
Спасибо, конечно... А что, те, кто покупает в ФСБ обиделись на тех, кто продаёт в СБУ? Так це ж сезонний роспродаж...
та нє, НАТО судячи з усього то не проти просто немає волі і бажання в нашого керівництва туди вступати і % на референдумі не буде ніколи і з чого взяли що я туди хочу
маячня! Ну от загадала Росія про імперські марення! І Шо? Все НАТО у пориві правідного гніву побігло бомбувати Москву, щоб возволити Україну? Ну самі подумайте! Ось саме тому нас НІКОЛИ у НАТО не приймуть. І Європа це дала чітко зрозуміти ще за прищавого. ---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ---------- ви вже забули історію про асоціативне членство?
Грузії не дали бо вона їм дійсно не була потрібна як член НАТО нас їм не було сенсу давати з нашими пермавиборами і ворожого ставлення населення до блоку