Я тоже согласна,сама не одобряю когда навязывают свою точку зрения аргументируя ее неоспоримость образованием или высшим знанием... Печалит что на сцену многие выходят не от того что душу рвет желание поделиться чем то важным,сокровенным,а просто банально надо прославиться любой ценой или капусты срубить...
Хотілося б... жити дружно... Тобто Ви пропонуєте заткнути того інтелекта просто у дупу й сидіти тихесенько?) Завжди дивуюся, як адміни, в разі будь-якої незначної суперечки (в якій, до речі, істина й народжується!) "зберігають цнотливість" навіть ціною явної брехні... Як справа дійде до принципу, до речі, можу надати скан диплома з відзнакою (тілько особисті дані замаскую):cool:.
Ви не раз підкреслювали, що ваші опоненти молодші, зате зухвалі. Тому мудро буде інтелект виявляти не у поблажливих насмішках, а в щирих порадах читати і слухати. Я спокійно ставлюся, коли люди клеять бірку "бездар", але коли не допускають можливості дискусії через свою неземну обізнаність, я протестую. Вам, може, нецікава думка пересічної молоді, але хороший смак - не лише те, що подобається еліті. Легше зі словами про брехню. Інтелектуали так не дискутують.
Інтелектуали так не дискутують... 1. Повністю погоджуюсь. 2. У еліти, як правило, як раз і бракує гарного смаку... Малася на увазі творча інтелігенція... 3. Ви, певно, просто не часто буваєте у зібраннях інтелектуалів... До речі, "брехня" (рос. "ложь") - слово, вживане часто навіть у Біблії...
Та де мені, сіромасі, знатися з інтелектуалами. Найсмішніше, ми з вами майже про одне і теж говоримо. Звідси: Шановні! Обговорюємо винятково конкурсантів, їх здібності та ваші прогнози. Хочете зачепити дотичну область:пов'язуйте з конкурсом або відкривайте нову тему. Будь-ласка!
победила Ксения Симонова!!! Почему "ЭХ"?!? Ура, ура, ура!!! Я, кажется, с самого начала (http://ostrovforum.net/newreply.php?do=newreply&p=116723) говорил и о её неординарности... Значит, не только талант, но и справедливость мае Украина!...
Люблю, коли мої прогнози і надії збуваються, як цього сезону!)) Ксенію вже помітило російське телебачення, у неї все має бути добре. Сподіваюся, іншим також пощастить дорости/прославитися/заробити.
А кто такая Слава Фролова??? Не знаю, как одесситка, а то, что не спортсменка и не комсомолка - эт точно! Разве что - "просто красавица"(с))??? Ой, я Вас умоляю: мало кого ещё увидим/услышим! Это же Одэсса! Цікаво, що чудова дівчина, знавець не тілько рідної мови, але й різноманітних мистецтв, бажає своїй співгромадянці щастя й достатку у зв*язку саме з ненависним владі цієї країни російським ТБ:rolleyes:... певно, по-жіночому, тонко-інтуїтивно, розуміє, що у вітчизняній багнюці гарні квіти вже не розквітнуть, принаймні, у найближчому майбутньому...