Не заперечую проти цієї перемоги - у самого сльоза накотилась... Але це не диво і не новина у мистецтві пісочного жанру, краще було б, як на думку наших близьких, рівноцінно розподілити кінцеву призову суму між учасниками, які дійсно були і залишаються неповторними перлинами свого мистецтва, враховуючи той факт, що один млн. вже давно компенсовано смс-голосуваннями глядачів.
Ксенія, молодець! Вищий пілотаж. Головне, що людина без "понтів", скромна, стримана. Крім неї ще сподобалася "співаюча домогосподарка" Юля Кувшинова і Артем - срібний призер, без сумніву талант!
Я дуже радий шо вона виіграла)) а от тих то співа і танцює не брав би!! співає багато хто, і для них були і є багато різних конкурсів!! для танцьорів було танцюють всі! от ше мені сподобались тих двоє класних малих))) взагалі виступали просто бомбезно))
Швеція має талант Для осіб з чутливою психікою, вагітних, дітей - краще не вмикайте "Play" http://www.youtube.com/watch?v=bWnUunNkbqw
Я дуже радий шо вона виіграла)) а от тих то співа і танцює не брав би!! співає багато Погоджуюсь з тим, що співаків і танцюристів не треба було запрошувати в цей конкурс. Вони, звісно, талановиті, проте співочих конкурсів (наприклад, Караоке), танцювальних є багато. Мені дуже подобався гурт Артван і гуморист з Львівської області.