Згідний! Талант не в мазохізмі. А конкурс СУПЕР! Навіть не знаю за кого голосувати...Я б їх всіх залишив. Але мене цікавить інше. Для чого когось копіювати? Була в нас прекрасна програма: " Таланти твої, Україно!". З неї і Білозір (для прикладу) вийшла. Пам'ятаю її перший виступ в нас на "пательні"...
В цьому конкурсі неправильний підхід до відбору найкращих. В першу чергу такі конкурси слід проводити по певних вікових категоріях, а не порівнювати 60-ти річних з 6-ти річними.
Як можна порівняти, хто талановитіший, якщо у всіх різні таланти, і ці таланти у багатьох заслуговують на мільйон. Наприклад: хто талановитіший: найкращий танцівник світу, чи найкращий співак світу? Особисто я за багатьох. І ні за кого не голосую, бо для мене всі найталановитіші, кожен у своїй галузі.
http://www.youtube.com/watch?v=GeR0f-yJTYg Півфінал БрейкДенс на французький манер ) Хлопці западенці ) Народ, викладайте відео.
Вобще не смотрел это шоу, но щас проходил мимо телевизора и было как раз выступление девушки рисующей на песке. Нет слов. Действительно необычный талант. Я б ей миллион дал
Ага, ми з жінкою також переживали щоб вона пройшла! Цікавий вид мистецтва. Дужо хотілося б щоби вона виграла, принаймі особисто я серозних конкурентів длянеї не бачу.
Молодчинка Ксенія Симонова!!! ЇЇ Реквієм на піску дивився на одному подиху....вже потім зрозумів, що майже не дихав...
Мені дуже сподобався виступ діток із Бердичева. Молодці, в 6 років такі акробитично-гімнастичні вправи робити.