Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

:mocking: :)) да ну, а как же майдан? и сучасные национальные движения ...
    наспивуючЫ "ты жива еще моя старушка, жив и я, привет тебе , привет "

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Попросіть начальство, най прочитають для лічного состава лекцію "Політична географія Майдану".

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ні не образливо. В кінцевому результаті сталося це до чого прагнули. І память про них живе.

А вам навєрнає точно абідна , що совок канув в небуття , що ГСВГ/ЗГВ опинилися без всяких компенсацій , майже в чистім полі в палатках.А ініціатори цього "дійства" Горбачов і Шеварнадзе насолоджуються результатами содіяного і "клали" на попередніх , які служили .
    Oдин Мерси 600 міняє що 2 роки безплатно , а другий майже живе в Берліні. От де "жаба" дусить.....
    Верно я говорю , Шарапов ?!!! © Жеглов.:crazy::haha:

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А як на Вашу думку - ЧОМУ?
    Де логіка, Левандівко? Це ж ви (галичани) доводите, що "совіти" винищили всю вашу інтелігенцію, священників, патріотів. Кого вбили, кого в лагеря запроторили і вони там померли. Багато втекло за кордон. Так що за Вашою логікою якраз на Галичині і залишився "КЛАС НАЙПРОСТІШИХ". І от тепер ці "найпростіші" уявили себе хазяями країни і намагаються диктувати свою волю усій державі. Тоді зрозуміло, чому в країні все так хреново. ДЯКУЮ, О ЛЕВАНДІВКО! ОСОБИСТО МЕНІ ВИ ВІДКРИЛИ ОЧІ!

• Подобається Подобається x 5
  5. artobstrel

какое? то которое подписи брало что я и моя семья проголосуют за кого надо? или то которое когда на мові починає розмовляти, хочется взять мп-40 и полоснуть пару раз за глумление над языком?

сталось благодаря тем же комунякам, а вы их "по-матушке" ;)

а чё Горбачев? из-за него демократизмь начался, а так бы СССРия до сих пор может была бы, как у китаёзофф ....

+ 1000 это достойно еще одной публикации, хоть в виде цитаты - Браво! Левандивко, при всем уважении имеющим под собой основание, а ведь Он прав! Вас поймали на собственных логизмах ;)

6. nata-k

nata-k Well-Known Member

Степаничу, але ж ви маніпулятор свідомістю ;)
    Вже хто-хто, а Ви маєте знати чому людині важко змінити світогляд. І в маштабах суспільства ті ж самі причини. 300 років жили як жили, нічого іншого не бачили, не чули...Чого ж їм хотіти?
    А комунізм зі своїми ідеями - то ж ціле релігійне вчення про рай на землі. Хто ж не хоче раю? У багатьох ще спрацьовує простий асоціативний ряд: Росія-СССР-братство-рай на землі. :)

7. levandivka

Демагогія! На здорову голову...
    1. Не користуюся (майже) словом "всю".
    2. В Галичині - мали менше часу, то й наслідки менші.
    3. Море..? :)))

А не мене "ловити" треба:
    Степаничу, маєте вільну "карету"?

8. terrible

terrible Well-Known Member

та нащо так екстравагантно? краще, дешевше і надійніше взяти АКМ;)

9. Степаныч

Нато!
    Та я це прекрасно розумію. І, звісно, аж ніяк не вважаю, що причина у тому, що "залишилися простіші". Але скільки ж можна терпіти образи? Наприклад, особисто я себе, своїх друзів, іхніх та моїх батьків, батьків їхніх батьків не вважаю "простійшими". ЦЕ ОБРАЗА МІЛЬОНІВ ЛЮДЕЙ! На моє переконання терпіти цього не можна. Дістало це постійне скиглення. Були трагічні сторінки в нашій історії. А в історії яких країн їх не було? Хіба ж можна зациклитися тільки на поразках і їх святкувати? Вдумайтесь, усі "свята", які у нас з такою помпою "святкують" в останні роки - це "свята" поразок, трагедій!!! На цьому вчать дітей! Вчать, що найближча країна-сусідка, з якою ми маємо спільну тісячолітню історію, - ворог! І хто ж виросте? Такого робити НЕ МОЖНА! Така політика держави - в довгостроковій перспективі для народу згубна. І мовчати про це не можна.

• Подобається Подобається x 2
  10. artobstrel

это чтоб в духе национально-освободительного движения, а по секрету нравится мне вермахт...тссс ....

вот когда посидите на совещаниях и послушаете "щиру мову" кой кого, тогда и будете кареты звать :ireful1: я тут за "чистоту" вимову ратую ......

че, не сезон - нерест ? ;)

Останнє редагування модератором: 30 січ 2009
  11. terrible

справа в тому, що ця держава на Півночі вже не раз показувала, хто вона є для нас насправді. востанне-цієї зими.

12. levandivka

Прально!
    От совдепія навіть з "піррової" Дєнь Побєди закалатала! Пазітіфф!?

Вам фонограму дати послухати? У мене є з останньої наради Комісії з ліквідації наслідків тоталітарного режиму...

13. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Отак собі влада подумала і вирішила - курс на незалежність? Вам самому не смішно з того? А ГКЧП Ви пам"ятаєте? Рішення влади було таким, бо була реальна загроза війни за незалежність і слава Богу , що їм вистачило клепок прислухатися до голосу народу. Може Вам ТАМ і здавалося що все отак от сталося ні з того ні з сього...

14. artobstrel

тю, врага разбили, на 50 лет стали супердержавой под собой державших пол мира, а вы тут Пиррами машите - не хАрАшо... и что лучше Мы всем накостыляли - Ура!!! или мы все чуть не вымерли - Ура?

15. terrible

ааа... ну то Вам сюди http://reibert.info/
    приєднуйтесь, будем раді. тільки відкрию секрет-тут всі майже люблять вермахт, а ще деякі і - о жах! - сс...та навіть не просто люблять, а знають, що вони люблять...

а на рахунок Мп...так то стереотип. повстанець з ппш в руках так само реальний, як і з мп. а взагалі-гвинтівка-ось реальна зброя... скільки треба перебити унтерів та офіцерів нещасного времахту, щоб озброїти всіх мп?

в ссср ніколи-як і в російській імперії до нього - люди не закінчуються ніколи, тому і виравали війни. але от в 41-45 несподівано людей майже стало не вистачати...зате як воювали!
    доводилось працювати зі списками для книги Памяті. в 43-44 багато загиблих мали більше 40 років. добрались і до них...

16. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А тепер кожен "пабєдітєль, жітєль супєрдєржави" мріє про такий рівень життя який мають "разбітиє врагі"...

Ага, кров"ю своїх молодих хлопак і кров"ю вбитих мирних жителів...

17. artobstrel

так отожж ....
    еще раз говорю, что курс на независимость взяли именно коммунисты типа, решившие отделится от Москвы для поднятия себя, не знаю где мне ТАМ , но тут, если бы не те же коммунисты - ничего бы не произошло, ну по митинговали бы и все ... самое яркое подтверждение моих слов сказано Ромкой, что "совок" распался, а "совки" у власти остались..
    из истории коммуняки разве захватили свободную ЗУ? или отбили ее у Польши? а Вы говорите ничего они не принесли, принесли , кроме ужастей, то что в последствии позволило нации самоопределится .... вот

та я знаю, ;) а на ресурс обязательно зайду и скорее всего повисну хотя бы из интереса ...

18. levandivka

Скільки?
    -Стільки - скільки наражатимуться власноруч: "назвался груздьом - полєзай в кузовок". Назвалися Украинцамі - ведіть себе відповідно.

Ворога розбили? Пів світу досі "в ужасі"...

Вам поясню ще раз, що краще:
    1. Зродились ми великої години,
    з пожеж війни і з полум'я вогнів -
    плекав нас біль по втраті України,
    кормив нас гніт і гнів на ворогів.

2. І ось ідемо в бою життєвому,
    тверді, міцні, незламні мов ґраніт -
    бо плач не дав свободи ще нікому,
    а хто борець - той здобуває світ.

3. Не хочемо ні слави ні заплати -
    заплатою нам розкіш боротьби:
    солодше нам у бою умирати
    як жити в путах, мов німі раби.

4. Доволі нам руїни і незгоди -
    не сміє брат на брата йти у бій.
    Під синьо-жовтим прапором свободи
    з'єднаєм весь великий нарід свій.

5. Велику правду для усіх єдину
    наш гордий клич народові несе:
    "Батьківщині будь вірний до загину -
    нам Україна вище понад все!"

6. Веде нас в бій борців упавших слава -
    для нас закон найвищий та наказ:
    Соборна Українськая Держава -
    вільна, міцна, від Тиси по Кавказ.

Останнє редагування: 30 січ 2009
  19. artobstrel

увы, но и это тоже правда ...

есть чем гордится, полно чего страшится ....

ыыы :)) интересно никто не против территориальных претензий, нэ? ;)

20. Степаныч

Додам: із жовтневого перевороту - Велику Жовтневу соціалістичну революцію, з недіючих конституцій - свято Конституції, з виборів без виборів - свято, з посиденьок у лісі навесні - Міжнародний день 8-го березня, з сумнівної незначної перемоги - День збройних сил і т.д. І ПРАВИЛЬНО РОБИЛИ!!! Вони підкреслювали велич, силу, незламність, непереможність більшовицько-радянської влади. І завдяки цьому міфу влада протрималася стільки років. В нього ВІРИЛИ мільони. Нинішній владі потрібно повчитися цьому у більшовиків: як з гівна зробити конфетку. А якщо це ще й буде не "гівно", то уявляєте, що можна побудувати, як народ згуртувати?
    Для вас - так, вірю. Але ж ви - не всі!
    Це Ви про галичан? Погоджуюсь.
    ЗІ: а оце Ви написали "Украинцамі" - російською буде "украЫнцами" - це чому?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)