Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

І разом з тим цей же ж трибунал визнав вояків СС Галичини непричетними до військових злочинів. В результаті Великобританія відмовилась видавати полонених вояків дивізії Радянському Союзу, чим довела до сказу владу СРСР.

• Подобається Подобається x 11
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

щось так нагадалося - "раз ти це не загубив - значить у тебе воно є"
    вам не видається? що ви дещо тенденційно трактуєте вірш?
    Я розумію, що у вас не україномовний район, але.... вам не прийшло до голови, що дійсно чомусь шпана лише російською розмовляє?
    ==
    Ну, а стосовно
    теж неочікувано тенденційно з вашого боку.
    А якщо вбивця був приїжджий? з вашого, для прикладу, краю?
    ну, і на додачу - а у вас зовсім не стріляють - чи стріляють тихо, не демонстративно? і підрізають - але тихо, не в білий день і не на центральній площі?
    ==
    що гірше - отаке-от разове, нетипове, показове (точніше, показушне) вбивство (причому наскільки я розумію - абсолютно безглузде, лише з метою щось комусь продемонструвати) - чи стабільно хороший рівень - як би то назвати? шпанистості? пацанячості?

• Подобається Подобається x 1
  3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Представляете,если по Вашей логике объяснять,убийства на рассовой почве в Москве?

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

навіть дуже уявляю!
    де-де - а в тому гнізді ксенофобії - 90% приїжджі :)
    причому абсолютно не переймаються такими дрібницями як ксенофобія чи расизм :)
    якщо щось не так - то альбо чечени, альбо "чорножопі" сотворили/ Альбо ліміта - особливий вид расової ненависті, причому основна расова ознака - московська прописка.
    ==
    і до речі щодо москви - побитття іноземних дипломатів, вбивство негрів і таке інше - радше не виняток, а правило, і вже не перший рік :)

Останнє редагування: 21 січ 2009
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Була "Правда". А тепер - "Обухів-65"! Знай наших!

6. Веда

Веда Well-Known Member

В некоторых регионах России, в том числе и в Питере, масса фашистских организаций. О причинах спорят, но... Сегодня в Питере прошла акция антифашистов...
    Последнее интервью со Станиславом Маркеловым
    http://www.chaskor.ru/p.php?id=2697

Корреспондент "Новой газеты" Анастасии Бабурова будет похоронена в Севастополе, откуда она родом и где проживают ее родители.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

"Добрая треть всех российских дворянских родов — тюркского, татарского происхождения. Так, например Аксаков — по тюркски «хромой», Гоголь — «селезень», Булгаков — от татарского «гордец», Карамзин — «черный князь», Кутузов — от тюркского «бешенный», Тургенев — от татарского «турген», т.е. «быстрый», «скорый», Чаадаев — от имени второго сына Чингизхана — Чагатай, Огарев — от прозвища татарского князя Кутламамет «огарь», «высокий», Тимирязев — от имени собственного «железный воин», Бердяев — «берди», «он дал», Салтыков — «проданный» и т.д. Впрочем, это далеко не полный список татарских фамилий, давших «русских» писателей и ученых.
    Нельзя ведь забывать и того факта, что правители современной России это — запятнавшие себя кровью низкие преступники, это — накипь человеческая, которая воспользовалась благоприятным для нее стечением трагических обстоятельств, захватила врасплох громадное государство, произвела дикую кровавую расправу над миллионами передовых интеллигентных людей, фактически истребила интеллигенцию и теперь, вот уже скоро десять лет, осуществляет самую жестокую тиранию, какую когда-либо только знала история. Нельзя далее забывать и то обстоятельство, что эти владыки являются выходцами из того народа, черты которого представляют смесь зверской жестокости и непостижимой лживости, и что эти господа ныне больше чем когда бы то ни было считают себя призванными осчастливить весь мир своим кровавым господством."

Шановны форумчани! І це теж можна взяти за аргумент в диспуті. Це Вам нічого не нагадує? Так. Це праця Адіка Шикельгрубера "Моя боротьба".
    Може когось зацікавить http://tyrant.ru/scr/index.php

• Подобається Подобається x 5
  8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Такого вже давно немає. Московська "прописка" потрібна тільки пенсіонерам та іншим бюджетникам які завдяки їй можуть отримати додаткові гроші від московської влади. Багато людей спокійно працюють маючи тільки тимчасову реєстрацію.
    Скажіть, ви це у ЗМІ прочитали? Я теж подібне читав про Львов, але замість негрів там були люди з Росії чи ті хто розмовляє російською, а замість фашістів - українські націоналисти... І що?
    Пані Ведо, допоможіть мені будь ласка зрозуміти звідки ви зробили висновки, що в РФ цитую: "масса фашистских организаций"? Я дуже хочу зрозуміти, що визначає слово "масса" - це скільки? Дві? Три? П*ять?
    Нагадаю, що у Москві зараз мешкає біля 15 мільйонів і кожної розумної людині зрозуміло, що кількість злочинів буде більше ніж у будь-якому місті де живе 1-5 мільйонів людей.

Нагадує... теж читав колись...

• Подобається Подобається x 3
  9. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

хочу представить Вашему вниманию отрывок из книги «Нельзя сразу на небо», представленный в сети Интернет.
    http://lwow.eu/wilczur/do-nieba.html
    Автор - Яцек Вилчур (Jacek E. Wilczur).

Фактически эта книга является хроникой уничтожения жителей Львова после занятия города немецкими войсками 30-го июня 1941 года. Также в ней описаны зверства украинских националистов, мучения поляков и евреев. Все мы видели постановку освобождения Львова Украинскими националистами по телику. Наверно постановка описывала события описанные в этой книге:

10. Муравьедъ

Продолжение вышенаписанного

11. Муравьедъ

Продолжение...

Останнє редагування: 24 січ 2009
  12. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

І яким боком, таварісч Муравьедъ, все Ваме вищенаписане має відношення до СС Галичина?
    Пи.Си. Пошукайте в неті записки жителів окупованого Грозного - ще не таке вичитаєте...

Останнє редагування: 24 січ 2009
  13. Муравьедъ

Этой публикация показывает, что уже на начало войны имелось тесное сотрудничество Германии с украинскими националистами. А создание 14-я гренадерская дивизия СС «Галичина» (1-я украинская) был лишь вопрос времени.

• Подобається Подобається x 2
  14. Geograf

Geograf Меломан

Такто про СС Галичину, чи ні?

Останнє редагування модератором: 24 січ 2009
  15. Муравьедъ

Я думаю надо рассматривать вопрос от корней создания. Глупо искать по ядерному взрыву деление ядер плутония. Предлагаю обсудить предпосылки создания этих подразделений.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правильно.Боротися з нелюдами всіма засобами.
    Якби ще дійсно всі встали,як один,сліду б не було від совєцької зарази на нашій землі...
    І,невже ви вважаєте вояк вермахта поганими вояками?
    На багато голів вищі від тих краснознамйонних,котрі просто завалмлм їх трупами,не жаліючи "людішек"...

• Подобається Подобається x 4
  17. Geograf

Geograf Меломан

До речі поведінка німецьких військ відносно українців деколи була кращою ніж совєтських, особливо офіцерського складу...І деякі люди з двох зол обрали менше, що ж тут поганого? Українське населення вони ж не вбивали

18. VasMT

Так! І сліду б не було!

19. Geograf

Geograf Меломан

Була б совєцьке ото з рушницею і так во кожного багнетом, прикладом...нє шось не хочеться

20. VasMT

І ще.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)