Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А туристів часто дивують звичайні речі. Незвичному оку - все дивно.

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

здорово, это наверно местный колорит? важно не что говорят а кто говорит? позабавили ! до речі Русо турісто обліко морале! (буква "С" в кружочке ...ы...)

3. Sax

Sax Active Member

Хочу привести слова О.Довженка
    За багато років радянськой окупації комуністичним окупантам вдалося спотворити історію України , нещодавно мені попалася книга "велика вітчизняна війна" Федіра Пігідо-Правобережного . І хоча вона не стосується безпосередньо батальона СС Галічина , але вона допомагає зрозуміти деякі речі .
    Раджу її почитати всім хто цікавится історією України.

Почитати можна тут

• Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ліпше,єстєссно кричати...слава русской вотке і сєльодкє вже кичали...тоїсть...лєнінусталінукапеесес...
    Але товкли совітів,аж гай шумів..
    І,якби не дурнуватий гітлєр з його антисемітизмом,закопали б тотих комуняків до тіхого окіяну...

• Подобається Подобається x 5
  5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Победили бы Советы, да Гитлер помешал, победили бы Гитлера да Советы помешали. Так все время им кто-то или чего то мешало.

Я скажу РОмко, что помешало. Идея. Идея, что только для украинцев, да и то не всех. Не было много чтобы объединяло остальных, зато еще больше, что разъединяло. Вот это украинско-польское противостояние. И поляки от Советов на ЗУ пострадали, они были самыми естесственными союзниками.
    Конечно можно сказать, что специально стравливали и немцы и Советы. И даже если так (что пока не очень доказано), то где же ум у руководителей ОУН(б) ? ОУН(м) была более умеренной, но кто их слушал ?

6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Стріляєте Ви якось мимо,і кулі у Вас якісь ...з гівна,чи шо?

• Подобається Подобається x 2
  7. artobstrel

че заляпало????
    и не стреляю я исторически и менталитетно хотелось бы ваших героев немного пострелять ... но я сдерживаюсь и даже не сквернословлю в их адрес ибо они Ваши герои, а чужое трогать - не хорошо .....
    угу в схроне под сосной "закапали бы" - простите Ромко но роль ваших героев только как в борьбе за независимость прослеживается .... для советов это была не угроза ..... прям "товкли" так - бздзюрили из засады (я не осуждаю по другому никак было)

Останнє редагування: 18 січ 2009
  8. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Не буду касаться Твоего толкли в 1943 году, больше интересно - кроме Гитлера Тебя все устраивало в нацизме? Их отношение к славянам например? И неужто Гитлер только из-за антисемитизма проиграл?

9. terrible

terrible Well-Known Member

тему вже відкрили...а зря. спорити можна до безкінечності, а тільки змісту то ніякого не має в спорі...

дивно чути це слово від артобстрілу...;)

а ви не замислювались, що всі вони були Українцями? йшла війна. в кожного своя доля, і на війні теж. хтось пішов в УПА, когось забрали в ЧА, а хтось зголосивсь до "Галичини". ми не маємо права засуджувати їх, не живши в їх часи. артбострел, ви знаете який ви вибір зробили б?

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скіфи колись Дарія забздюрили...таким же методом...
    Фінни,сталіна...з дерев.Забздюрили...так же..
    От,в чому маєте рацію,що не було єдності...
    а то б ох,як забздюрили...

11. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Я знаю - в финские фооруженные силы пошёл бы - за Великую Финляндию сражаться... Даже зная, что дело проигрышное супротив великого соседа, больно уж народ финский простой да "хороший". ПОчти, как украинцы.

12. terrible

а мона детальніше про любов німця до словян???;)

13. Hightower

Насчет скифов согласен, а вот финны войну в итоге проиграли. Корея и Вьетнам более подходящие имхо примеры, но там кроме единства еще и помощь серьезная соседей была!

О_о А была любовь? :pardon:

А чего хороший в кавычках? Сам финнов не знаю, но хороший знакомый очень положительно про них отзывался

Останнє редагування модератором: 18 січ 2009
  14. terrible

від Вас я хочу почути факти відносин німців та словян. не більше;). тож прошу:)

15. artobstrel

по этому и говорю что сдерживаюсь и не говорю плохо не тут ни в других местах - каждому свое, вы правы ... а служил бы я естественно при сегодняшнем мировозрении в рядах доблестной красной армии ..

увы, нет ни Полякам не набздьрили ни немцам ни советам, так все время\ и были кем-то оккупированы, говорю не что б поиздеваться - реалии исторические таковы ...увы

Останнє редагування: 18 січ 2009
  16. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Однобоко. .. Вот я сейчас сижу и слушаю очень душевную версию песни "на позицию девушка провожала бойца" по-фински... И что? Финны - друзья немцев. И с русскими в прекрасных отношениях.

17. Hightower

Так о любви, или о фактах, Вы уж определитесь, плиз ;) Не было в планах Гитлера славян дело в том что! ((((( Точнее нет, несколько миллионов должны были остаться - как рабочие на фермах при новом порядке (((((((

18. terrible

а нашо нам определяться??? заспокойтесь, не напружуйтесь, з Вами все ясно :)
    я тут парочку книжечок з полиці взяв, почав нашуквати лінки... словом, готуватись до дискусії. а тут:dntknw: ... пост вбиває все бажання до гарної такої дискусії... так шо, з Вами все ясно, товарісч;)

порада-перестаньте вивчати історію з підручників та мемуарів (радянських та німецьких) . існує купа інших джерел. вивчання яких допомагає зрозуміти, що правда своя була в кожного. і кожен-і німець, і росіянин за неї боровся. і Українець теж. боровся.
    як зрозумієте, хайтауер, тоді може і буде з Вами цікаво спілкуватись:dntknw:

то хоч добре, що без сквернослівья... а на рахунок світогляду... розумієете, не слід проводити таку чітку лінію, хто де служить за переконаннями. ми всі люди. і часто переконання ідуть під три чорти. чому в нас на Чернігівщині діяв червоний партизанський загін, що складався з колишніх донських козаків на німецький службі. одного чудового дня вони перебили німців, які були в них (офіцера та унтера) і пішли в ліс, звязавшись з партизанами. запитання-за якими переконаннями вони спершу пішли на німецьку службу, а потім перекинулись до партизанів?
    не все то так просто, як Ви кажете

Останнє редагування модератором: 18 січ 2009
  19. Hightower

Хм, знал бы Вас получше, тогда бы определился слив сие или нет ;) Я Вам про Гитлера, а Вы мне про простых участников той бойни, есть разница, не находите? Или Вы нашли линк о мечте Гитлера создать сильную и независимую Украину? о_О Бросайте, обсужу с удовольствием! :mocking: А история мне нравится, читал отнюдь не только учебники в свое время :tongue:

20. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Українці СС Галичини так само як і українці РККА робили одне і те ж саме діло - воювали в лавах армії чужої країни, думаючи що роблять це на благо своєї Батьківщини... Тому, коли захочеться яким би то не було чином постріляти чиїх би то не було героїв - подумайте за своїх...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)