Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Max_

Max_ кл. москаль

Я если честно вопросом совершенно не владею, но тоже интересно стало. Кто то может разъяснить, что там было с поляками ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нет. Выскажут разные версии. Кому какая нравится, тот в ту и верит. Как, впрочем, очень часто относительно истории.

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

А вам та какоє дєла? ...Ва Львовє ви ніколи не були і напевно не будете.
    А українці за Волинь 43го, ще в ті часи з поляками все перетерли і замяли.
    ....поляки вбили ректора Медінституту, українця.Українці - 3х поляків.Адвоката і 2х лікарів.
    Потім УПА і АК зійшлися поговорили і все стало спокійно.
    Поляки за це тепер майже не згадують.А вот за ростріли польских офіцерів в Катині фільм зробили і по цілому світі показали...

• Подобається Подобається x 3
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

• Подобається Подобається x 5
  5. Оля

Оля Старожилка форуму

Левандівко, наївно думаєте, що буде читати? :) Ано яму нада? Як не тут, то в приваті оплачувані "хворумлянє" зараз одним реченням все пояснять. :)

А за лінк дякую.:good: Перешлю синові, щоби почитав.

Останнє редагування модератором: 11 січ 2009
    • Подобається Подобається x 4
  6. levandivka

Чекайте!
    Лінк = посилання.
    Людина запитала - ми її посилаєм. А там - дасця чути.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

А якщо найдеться дурень і поставить пам"ятник Гітлеру(не нагадує аналогію з Катериною?)Невже Ви перший не будете кричати про недопустимість цього кроку.Є права людини а є людська пам"ять.Ніде ні в одній державі світу не ставлять пам"ятники завойовникам(якщо звісно держава не є анексованою тим завойовником).Бандера положив життя за незалежність тієї держави в якій ми зараз живемо.Катерина зруйнувала останній оплот державності ще тієї України.Логіка тих хто ставить?

8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Пане Чорнобильцю.В мене таке враження від Вашого розуміння ролі ОУН і УПА в історичному розвитку,шо...таки буде написано дві Історіі:
    том 1-Історія від Росіі
    том 2-Історія від Украіни
    І...впевненний,шо тому Історіі від Польші не буде.

9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Минулого року був у Києві в університеті Шевченка у складі міжнародного гурту студентів куди також входили поляки... Коли у нас були лекції по історії України, чомусь поляки навіть збирались бити викладача коли розмова була про Волинь... Мабуть вони не знали що це питання вже зам’ято? :dntknw:

10. Bogun

Bogun Well-Known Member

Вибачте, на міждержавному рівні визнані трагедії на Волині та операція "Вісла", коли Росія, навіть не хоче визнати елементарного.

• Подобається Подобається x 2
  11. levandivka

Йой!
    А "зібралися", чи в розмови все й пішло?

12. borkhes

Це ж університет, з нами навіть Вакарчук зустрічався... не можна викладачів бити, не можна)))))
    Тільки лекцію зупинили і все. :pardon:

13. levandivka

Залишилися неуками?
    Трудно...

14. borkhes

Ага, завдяки тому, що питання Волині було вже зам*ято, але щось залишилося...

Останнє редагування: 11 січ 2009
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

[QUOTE='Чернобылец]Вот все время у меня вопрос. Улица героев УПА, это тех, что мирных поляков убивали (167 сел) под политическим руководством ОУН ? Или каких то других героев ? Как то у вас запутано все.[/QUOTE]
    А чого це совки так почали переживати за долю поляків?
    Постійно з цим стикаюсь і не можу зрозуміти...
    Чось їх не колише доля людей,вимордованих НКВД,тих ж поляків,знищених спільно совєтами і гітлерівцями,доля польських офіцерів,замордованих в Катині..
    Ба,навіть своїх земляків..і то непам’ятають..
    А от спеціально для тих,хто в т...е-е-е...совків...
    Документи з архівів України та Польщі
    Хоч це нічого не дасть...:nea:

16. borkhes

Ромке, а як ви можете прокоментувати ставлення польських студентів до української версії того що відбувалося у 43 р. на Волині? Я розповів про інцидент декілька постів вище.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичайні діти з їх максималізмом..
    А,як вони ставляться до совєтів і до Росії..
    От,тут,капець повний..

18. borkhes

Діти - це діти, а студенти - це вже не діти. Не треба зменшувати їх роль. Ось я теж студент тоді був, але мені вже давно більше 18(чи 21)... ;)
    Що до РФ, то вони цілком згодні з вами і теж вважають що у Кремлі дітей їдять. Також було дуже цікаво почути що у нас багато книжок заборонено, наприклад Пелевін, але після двох тижнів разом з нами(студентами з РФ) їх ставлення до сучасної Росії було змінено. :haha:

19. levandivka

Най будуть "доросліші діти". Роль студента - вчитися, вчитися...

20. borkhes

Тобто ви вважаєте, що студентів з Польщі не треба слухати? Мені байдуже це питання з точки зору відносин між У. та П., але чомусь мені бракує ваше ставлення до мого припущення, що питання ще існує, та існують різні версії в Україні та Польщі...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)