Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Що значить "скиглять по Росії"?
    Вони вже ними стали. УКРАЇНЦЯМИ, тому що живуть в Україні і працюють на неї. А мова тут взагалі ні до чого. УКРАЇНСЬКІСТЬ не визначається мовою, вишиванкою, шароварами...
    Та я нікого і не суджу. Я відповів на Ваш допис. По Вашому моя мама, коріння росіянка, яка все життя пропрацювала вчителем у школі, зараз на пенсії, НЕНОРМАЛЬНА???
    От бачите. "Ті, хто виїхали" виїхали в успішні країни, успішність яких вони не створювали. Тепер чекають, коли Україну для них хтось зробить успішною, тоді вони повернуться, ощасливлять. Та ще й за умови, щоб багато з тих, хто розбудовує молоду державу Україну, репатріювалися (куди, хотілося б знати?). "Справжні" патріоти.

• Подобається Подобається x 5
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мы любим к пышному обеду
    Прибавить мудрую беседу
    Иль в поздней ужина поре,
    В роскошно убранной палате,
    Потолковать о бедном брате,
    Погорячиться о добре!

Нет! темных сделок, Боже правый,
    С неправдой нам не допусти,
    Покрой стыдом совет лукавый,
    Блаженство сонных возмути!
    Да пробудясь в восторге смелом
    С отвагой пылкою любви
    Мы жизнью всей, мы самым делом
    Почтим веления твои

И. С. Аксаков

• Подобається Подобається x 1
  3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

У мене по кабельному ТБ іде дуже цікавий РОСІЙСЬКИЙ (!) канал "Совершенно секретно". Нещодавно одну з передач було присвячено "серпастому и молоткастому".Багато цікавої інформації отримав (у гостях був історик, що спеціалізувався на цій тематиці), але за темою: Великі будвництва часів індустріалізації здійсьнювались руками людей... без паспортів. Вони були вільні, не засуджені, АЛЕ нікуди з будівництва подітися не могли! Їх би затримали і повернули взад.

• Подобається Подобається x 3
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а чим?!!! о_О
    словами?..
    святкуванням "пасхи" чи "різдва" з православною церквою?..

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

у Вас есть предложения как можно было добиться подобных результатов другими средствами? и что все со строек бежали?

не могу понять ничего, тот кто в свидетельстве о рождении записан украинцем, но не знает украинский язык тот не украинец? давайте Ваш критерий ....

очень хорошо, только вот А бюджетом України Україна була ... так то оно вроде так, но кто сделал больше? конкретный вопрос, у кого в руках бюджетоформирующие отрасли? и кто громче всех вопит о вреде СССр и Росссия - враг??? выходит интересно, опять же из общения на форуме и вообще .... что Юг Восток, центр - это вроде как не полноценная - омоскалившаяся Украина, а ЗУ - "колисанка нації", а как бюджет лепить так опять омоскалившемся приходится .... я это не к тому что мы лучше вас, я это к тому что мы не хуже, хотя это скорее не Вас а других "идеологических партнеров" касается ....

Останнє редагування модератором: 9 гру 2008
  6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Якщо коротко - українським громадянством. І, звісно, бажанням своїй країні процвітання.

• Подобається Подобається x 2
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та байдуже, що там громадяни собі зроблять. Озиратися невідомо на що?
    Ви, мабуть, жартуєте. Хоча, якщо ви дивитеся їхню пропаганду, тоді не дивно, що вам так в голові намердалося.
    Ой, а що ж хорошого вона дала своїм безмозким правлінням? Чи не з наслідками саме тієї системи ми боремося??? І не лише в економіці, державних структурах тощо, а й в головах людей.
    Це не сприймання історії, це створення ідеології, вони йдуть до неокомунізму, це ж видно. Коли в Росії вимовляють "російська демократія", то світ голосним реготом заходиться. А те, що в них у всіх гріхах Америка винна, ще смішніше...

8. Дальневосточник

Вот-вот...Вместо ДЕЛА - очередная борьба...Даже молодежь заражена вирусом большевизма...
    :preved:

Что-то я не вижу регота по поводу - "во всем виновата Россия"....:pardon:

9. Liliyah Romanova

Політики всі обіцяють, на те вони й політики. Не знаю країни, де би люди аж дуже любили владу й були дуже задоволені.
    Америка взагалі постійно поділена на два табори. Але чомусь у них це не проблема, а в Україні тільки на тому й спекулюють...
    Як щодо шкоди екології? Як щодо дебілізму з Чорнобилем? На парад не виводили після вибуху? Ой, а ми й подякувати забули...
    Та бездумно будували електростанції, бездумно. І не лише...
    А заводи стали чому? Чи не тому, що "наносив деталей із цеху, думав скласти синові возика, а вийшов кулемет"???
    Мало маразмів було? Рожеві окуляри вам приросли?
    Це основна причина, чому мене злить постійне повторювання "щоб Україна встала з колін". :ireful1:
    А українсько-румунський конфлікт хто подарував?
    А що якщо так? То не Україна, бо вона по іншому боці Дніпра?

У дзеркало дивилися?

Ну, та треба ж почекати поки вимруть мамонти, в чиїх головах застряг "совок".

10. Дальневосточник

Я когда смотрю в зеркало - то вижу "клятых гамериканцев"... :)))
    По поводу россии - то до других панов.... :)

Наши предки лезли в клети
    И шептались там не раз:
    "Туго, братцы...видно, дети
    Будут жить вольготней нас".

Дети выросли. И эти
    Лезли в клети в грозный час
    И вздыхали: "Наши дети
    Встретят солнце после нас".

Нынче так же, как вовеки,
    Утешение одно:
    Наши дети будут в Мекке,
    Если нам не суждено.

Даже сроки предсказали:
    Кто - лет двести,кто - пятьсот,
    А пока лежи в печали
    И мычи, как идиот.

Разукрашенные дули,
    Мир умыт, причесан, мил...
    Лет чрез двести? Черта в стуле!
    Разве я Мафусаил?

Я, как филин, на обломках
    Переломанных богов.
    В неродившихся потомках
    Нет мне братьев и врагов.

Я хочу немножко света
    Для себя, пока я жив,
    От портного до поэта -
    Всем понятен мой призыв...

А потомки... Пусть потомки,
    Исполняя жребий свой
    И кляня свои потемки,
    Лупят в стенку головой!

Саша Черный

Останнє редагування: 9 гру 2008
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви пропустили гетьманство в Україні.... чи не було?

невживанням російської мови і водкі.

Останнє редагування модератором: 9 гру 2008
  12. Дальневосточник

Быть-то было...Только государством - не было... :nea:
    А употреблением русского языка - і горілки....:tongue:

13. artobstrel

Смело Мы в бой пойдем за власть советов!!!!.. понеслась,
    -
    для меня то Украина а вот судя по форуму для остальных не очень, вернее против земли ничего не имеют а вот людей на ней не очень так украинцами считают ..
    -
    судите сами даже на форуме , Львовском форуме есть люди для которых "совок" большей частью добро чем зло, представте сколько таких людей на украине, почему Вы не уважаете нашего отношения к этому? мы не заставляем Вас его любить, имеете право его ненавидеть - пожалуйста, а тут сыпятся "мамонты", "захватчики", "преступники", давайте говорить доводами ...
    -
    - это Вас наверно вывели? за чтож Вы так человека?
    -
    ну за это мы нашего Виктора Андреевича и презираем, кстати, общаюсь с Россиянами там к Медведеву еще не очень, а Путина представте себе уважают (может не все но многие) спросим у наших Россиян
    -
    с Чернобылем - преступление согласен, но поверте МЧСнику, что сейчас там творится, Сталкер - отдыхает, при СССР такого и представить не могли, борьба за экологию сейчас в Украине отсутствует это я официально заявляю как участник ликвидации нескольких техногенных чрезвычайных ситуаций
    -
    тут много правды но опять кайность ничего не дала, дала и не мало, не хочу повторятся про территорию, промышленность, образование - в тот момент одно из лучших в Мире
    -
    да не мало!!!! много, очень много! правда сейчас не меньше, зато Вам какбудто черные кто одел, читайте наши (великоросские :)) сообщения, никто из моих идеологических партнеров и я лично не говорили "СССР- рай божий на земле" или "Вернем СССР!!!" нет и еще раз нет, но отрицать очевидное, достижения советского народа - глупо, весь мир это признает
    -
    да причем тут пропаганда. они хуже может и станут жить но не хуже чем мы живем, так как у нас тоже самое (кроме крепкой власти) а нефти и газа нет
    -
    вот так здрасте а разве президента не должно заботить что граждане сделают???? от вас такого не ожидал

И самое главное, сколько у Вас у всех ненависти, вот Вам надо пару поколений пройти, чтоб успокоится ....

14. Liliyah Romanova

Ви мені звучите як пропаганда ПР. :pardon:
    Звідки їй взятися?
    Українську лексикографію розвалювали як могли, українську перекладацьку школу глушили... Невже лише в тих галузях старалися? Я ж кажу, що совок у головах. Піти в будь-яку студентську поліклініку, то враження, що на порозі машина часу стоїть, але кидає вперто лише в минулі совєтські часи...
    Я бачу в тому зло, за що поважати совок, вбийте - не бачу.
    А щодо вашого-нашого уважения... То тут плювання двостороннє, хіба ні?
    Ото приклад знайшли. Їм вже все одно ХТО царь, головне, що царь. Пропаганда свою справу робить. Одні сліпі, іншим рота заткали... Тю, ніби ми при подібній "власті" не жили.
    О, щодо освіти правда. То єдиний плюс практично. Шкода, що нині неумільці розвалюють це як можуть.
    Проте і там були свої мінуси. Протиприродність навчання, наприклад. Із дітей ще з маленького робили роботів...
    Слухайте, те, що курка несеться двічі на добу в неприродніх умовах мене не дивує. Вас дивує? Але чи маю я за це возхваляти індустрію, що знущається так на куркою заради необхідного їй результату? Курка молодець, звичайно, що виживає і в такому, і несе мало не посинілі яйця... Але ж не індустрія навчила курку нестися, не вона дала їй цей дар. За що возхваляти? За звірство?
    Слухайте, ви з яких джерел про життя росіян інформацію черпаєте???

А, ну та... Добре, що ви мені скалку з ока витягнули. Дякую. :give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  15. Дальневосточник

Все чаще вспоминается забавная карикатура: римские рабы, построившись в колонны, несут плакаты "Да здравствует феодализм, светлое будущее человечества".... :)

16. artobstrel

ээээх тяжела шапка Мономаха )....
    -
    а кто сказал что мы вас не уважаем? с уважением к СССР понятно - тут надо быть гражданином того СССр чтоб понять, убеждать не буду
    -
    родственнники, знакомые,
    -
    юмористка Вы наша :give_rose: по моему это у америкосов лидерство по курицам, поедающим коров) ктсти товариш Сталин генетиков ой как не уважал
    -
    зря Вы так о народе, Вам приятно слышать - "они там все американские прихвостни, подкондолизники" а сами на том же уровне изъясняетесь (без обид)
    -
    ну Вот хоть в чем-то консенсус .....

17. Liliyah Romanova

А те, що я далі написала про освіту тодішню читали?
    6 днів навчання, суботники...
    Примітивне викладання всього українського, зумисне так, аби зненавиділи (і тут тяжко перечити, бо в російських школах досі це процвітає), аби не знали, аби вважали нудним... І вивищування "велікого нєпобєдімого", чи як там?
    А дурнуваті гасла у кожному класі?
    Ніколи не забуду шкільну фотку класу мого чоловіка, де вмістилася лише частина такого напису. Цитую так, як видно на фото: "войдет как следует и повернется ловко". :)))

18. artobstrel

Неправда!!!! Вы учились в СОВЕТСКОЙ школе???? я учился! ненавидел Украинский язык также как и Русский , одинаково! ибо для непоседлевых и ленивых учащихся это предметы нудные !!!

19. Liliyah Romanova

Та я не про людей. У вас свої герої, у нас свої. Ви наших поважаєте? Це щось новеньке. :)
    І де саме вони живуть? Це важливо.
    Я вам образ навела, але ви його не розкусили. Десь знущаються над курми, а десь над людьми. Для "совєтської власті" особа не мала і найменшого значення.
    Де там? Власне в тому прикіл, що тут нікому не поклоняються. А щодо Путіна, то анекдот цілковито ілюструє те, як люблять Путіна:
    Путин вдыхает углекислый газ, а выдыхает кислород. Так поддерживается жизнь на всей планете.
    А народ там не надто свободу любить, не звик. Того ж українців так завзято нищили... Риса у них така погана - не гнуться. А заразити цим інших - оцього треба було уникнути...

20. Артобстрел, вы случайно не накурились?!:bad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)