Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Яке майбутнє може мати молода держава, у минулому якої підкреслюються тільки трагедії, які вона пережила із-зі зовнішніх чинників? Хто її поважатиме, якщо вона не суб"єкт, а об"єкт в історії?

2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Так я про це й кажу...
    Якщо завжди педалювати про трагедыъ, ми ныколи не станемо розвинутою та дыйсно незалежною державою

3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Сучасна точка зору: Крим - великий подарунок Україні від Хрущова. Але почитайте історичні довідки: На той момент Крим, що нічого не виробляв крім вина і відпочинку, було реально НАВІШЕНО УКРАЇНІ НА ВИЮ як республіці, що мала досить великий бюджет. На скільки я пам"ятаю, саме українським газом тоді живився союз.А Краснодарський край чомусь того...відподарункували.

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Так что Крым не надо? можно забрать? он и сейчас кроме вина и отдыха ничего не производит, кстати своим тогдашним бюджетом Украина обязана не левобережной половине?

5. OrangeSpring

Степаныч,
    А що мала шанс відмовитись?
    Україна була анексована більшовиками під час Громадянської війни.
    Тому що наша еліта передралася між собою - як і після смерті Хмельницького

І вже більшовицька влада України хотіла СРСР як конфедерацію, але ж більшість вирішила зробити федерацію.

Несовсем
    Да и что за постоянное деление? Вы же не делите Россию по Уралу? Хотя Газ в основном за уральским хребтом :)

У Украины отобрали Приднестровье (отнюдь не нищую часть суши) и кое какие еще территории

Донбасс присоединили не по доброте душевной, а чтоб Украина стала более большевистской. чтоб было больше пролетариата...

Останнє редагування модератором: 9 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

в таком случае большевики в результате Гр. войны аннексировали и всю Россию, наша еліта не мала реальної влади, доки вони базікали і "універсалілі" собі, більшовики захоплювали масси, як наслідок - маемо більшовистську Украину

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Шанси є завжди. Ви ж далі дуже влучно написали (я виділив). Щодо анексії більшовиками, то по такій логіці і Росія була ними "анексована".

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

На "до империи"? А что, интересная мысль...На Киевскую Русь (с Великим Новгородом, Суздалем и Владимиром в составе), на Крымское Ханство... :)))
    И на Дикое Поле - Донбасс... :preved:
    Изучаем:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3a/Rus-1015-1113.png

Останнє редагування: 9 гру 2008
  9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А цікаво - хто це панастроїл? Марсіани? Сталін приїхав якусь цеглу носити? Чи все було побудоване рабською працею наших людей?
    Правда може кілька росіян прислали. Для палітічєскава рукаводства.
    І для русифікації заодно...

10. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вы полагаете нужно присоеденить Приднестровье и отсоеденить Донбас?

11. І.Павлович

З приводу Криму Ви мене чудово зрозуміли - не треба спекулювати терміном "подарунок". На сьогодні Крим - теріторія України і, як для окремої держави, має стратегічне значення. Жодна з африканських країн не віддасть комусь частину пустелі Сахара бо це , не дивлячись ні на що , ЧАСТИНА ДЕРЖАВИ. А бюджетом України Україна була зобов"язана Україні, так само, як сучасний бюджет Росії зобов"язаний Росії, а не лише газо-нафтовидобувним регіонам і республікам, хоч вони і формують значну його частину.

12. artobstrel

Ну не я начал это деление, а что касается формирования бюджета, вы меня конечно извините но Левобережье несравнимо ни с приднестровьем ни с Правобережьем .. сие есть факт

13. Дальневосточник

ТАК ведь везде одинаково! Наслали каторжников - и рабским трудом сотворили Австралию...А теперь учат других, что ТАК - не надо.... :)))
    Поосторожней надо кидаться терминами, уважаемый...Я - тоже достаточно долго работал при эсэсэсрии - и совсем не рабом....

14. Pedro

Але Англія ніколи ще не дорікнула Австралії, що мі вам панастроїлі.
    Работнічкі... Тепер димом їх з України не викуриш!

• Подобається Подобається x 4
  15. artobstrel

неправда Ваша, преимущественно русские, разумеется и украинцы то же только в основном жители тех же регионов где строили вполне большевистской наклонности, чтож до Сталина то по его приказам это все строилось

• Подобається Подобається x 2
  16. OrangeSpring

Вам подобається провокувати???

А єто неважно, что не вы начали. Вы продолжаете

Где Вы видели, чтобы Россия делила Белгород и Саратов?
    Хотя первый на подъеме - а второй беднючий и дотационный

Да. итальянские северяне бывает поднимают гон: типа они кормят всю италию, а южане - бездельники

У нас не снят мораторий на земли сх назначения. Одна из причин почему правобережье не может вносить БОльший вклад

а с учетом кризиса, который более всего ударил по левобережной металлургии... не будет такого

И что это Вы сравниваете все левобережье с приднестровьем

Вы еще скажите. что все левобережье - это Россия

Ой не всі. Ті що постійно скиглять по Росії, а Україну опускають = не є номальними українцями також

Останнє редагування модератором: 9 гру 2008
  17. Pedro

Степанич, "рускія патріоти" ніколи не стануть українцями. Ось вже в Львові 4-е їх покоління ніяк не можуть осилити такої трудної української мови.
    Щодо тих хто виїхали не Вам їх судити. Від добра не покидають своєї домівки.
    Ось закінчиться деколонізація України, непрохані гості репатріюються і повернуться всі ті що виїхали.

18. І.Павлович

Раб не є рабом, доки він не усвідомить, що він раб.Я вже якось дописував, що моя мати (архітектор, кандидат наук) маючи двох дітей отримувала на руки 120 крб. І ще - один з перших телемостів: питання до американця-вчителя "Скільки Ви отримуєте?" Відповідь:"У нас вчителі - досить низькооплачувана робота, і щоб купити власний будинок і дружині довелося піти працювати"...

• Подобається Подобається x 4
  19. Pedro

А я не провокую,Penelope. В кінцевому результаті, це луганчанам вирішувати - бути українцями чи ні. І Ви краще від мене знаєте, що це найбільш реакційна, найбільш українофобна область України.
    Так що я константую факти...

20. Дальневосточник

Странно, а я всегда считал Луганск - Украиной....о_О
    Только где-то кончается Родина
    Если Родина есть у тебя

Оглянись на прощанье и вот она
    Под ногами чужая земля
    То ли птицы летят перелетные
    То ли крысы бегут с корабля

гр. "Воскресенье"
    Мне было бы стыдно сюсюкать, как грудичек...

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)