Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ааааааааааааааааааааааааааааааа, підкрслить будь ласка де він у мене лише "білий і пухнастий" ?????????????????????????????????????????????
    Голодомор - це наслідки гіперіндустріалізації, хліб продавався "за бугор" , заради важкої промисловості... у нас теж Бендероввців хлоркою відбілюють , тихесенько не згадуючи про участь у розстрілах євреїв, ідейно не згідних і таке саме ..... хіба ні?

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шо?:ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  3. artobstrel

Вижу понравилось? можете распечатать и над кроватью повесить, спецально Ведь для "идеологических партнерофф" написал - сие есть комерческий заказ некоего товарища решившего себя отождествить с вождем Народов, главное по чуваку обвещенного черепами вопросов не возникло .... :haha:
    Бросайте друзья свои фобии и мании ! Жисть прекрасна а вы все злым дядькой себя стращаете )))) :haha:
    кстати за 100 евриков могу вам наваять С.О.Бендеру, А,Шилькгрубера або маршала Рокосовського (перепрошую за рекламу)

Останнє редагування: 8 гру 2008
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Добродію!
    Я не коментував Вашу силіконову манію, то Ваша особиста справа.
    А кат - він і на рисунку кат. Його пасувало черепами обвішати.

ЗІ: нагадую, Ви на Львівському Форумі.

5. artobstrel

.................... но причем он к приведенной выше цитате??????????????????? или я его постил со словами "Я по этому тащусь" ?????

6. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Ве-е-е-еличезне прохання: Приклад! Або я змушений буду назвати Вас Брехуном. Саме з великої літери.

Між іншим, у ту саму Німеччину. І за дуже цікавими цінами.

Останнє редагування модератором: 8 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  7. artobstrel

эх, ходить мне в брехунах )
    так вот естественно прямо так никто не скажет, ибо политика не всегда прямолинейная, (могут и краник прикрутить)
    но справедливости ради нет ли такого "Голодомор - Сталинизм, Сталинизму в Россиии - ура" Россия правопреемник СССР советский режим - русский режим, сколько говорилось про "понаехали москали и захватили землю украинскую" подчеркиваю - москали а не коммуняки я вообще молчу ... стоит почитать наш форум,
    приятно что кто-то не согласен с тем что обвиняют Россию, что даже готов обзываться ))) но боюсь для остальных Россия - олицетворение совка, и во всем виновата уж об этом мы тут наговорились до несхочу ...

жаль закрыли ветку Глодомор там бы пообщались

8. Городецький

Городецький Well-Known Member

"Прямой поток сознания без знаков припинания?"
    Можна дізнатися, кого саме Ви тут звинувачуєте в попранні "русского режима" з цитатами?

9. artobstrel

сутто по дружньому, дякую за порівняяння моєї "сіліконової манії" зі своєю, хоч признали що теж маєте "манії" (гумор) :haha:

дякую за потік афоризмів,
    зайдить до гілки "справжнє Обличчя Россії", та насолоджуйтеся відповідями на своє запитання ...

10. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Ми говорили не про особисту думку окремих форумчан, а про висловлювання українських політиків офіційні і неофіційні. Хоча, як на мене, якщо вже політик - відповідає за все, що скаже, навіть за обіднім столом.

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не все, тут пишущие, столь молоды....:give_rose:
    В воскресенье было 20 лет трагедии в Спитаке...Представьте, я помню - как вчера - тот вечер, когда передали в новостях о землетрясении... Нравиться нам - или не нравиться наше прошлое - а оно с нами....

• Подобається Подобається x 5
  12. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

За слова відповідаєте?
    В якому офіційному документі, заяві, і т.д., Ющенко "тыкает в Россию" .
    Чи ви пишите так аби написати. :scratch_one-s_head:

Пане ви або брехун, або в вас хвора уява.
    Спочатку кажите що каже Ющинко, а потім ніхто.

Штучний голодомор в першу чергу є кримінальний злочин, за нього повинні (були відповідати) ті хто його організували от і все.
    В силу історичних обставин з них ніхто не поніс кримінальну відповідальність й на даний час їх немає в живих, отож нацьому можна поставити крапку.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Даааа?
    Нащадкам не надо отвечать?

14. Володимир Вишня

Діти за батьків не відповідають.
    Навіть якщо ви прямий нащадок Сталіна.

От який я добрий. :haha:

15. artobstrel

вот было бы здорово если бы мне все это привиделось, странно наверно я один "хворий"в мире считаю что Ющенко развернул идею голодомора, вбухал в эту идею кучу денег исключительно ради повышения самосознания нации ... странно почему только в последние годы об этом так рьяно вспоминают, почему не вспоминают жертв фашизма на Украине, их меньше?

упс, еще один хворий

"КИЕВ, 27 октября. Если ООН признает Голодомор 1932-33 годов геноцидом, как этого добиваются власти Украины, официальный Киев поставит перед Россией вопрос о компенсациях. Об этом говорится в заявлении депутата Верховной Рады Ярослава Кендзера, опубликованном на сайте пропрезидентской партии «Наша Украина»." (наверно источник плохой, а? здоровый и честный Вы наш???)

16. Полковник

Полковник миється в бані

Ох, и всыпали, наверное, этому БОЛТУНИШКЕ!!!!
    Кто же раньше времени ЗАМЫСЕЛ разбалтывает????

Вы это Пану Педро и Пану НоТоЦо объясните.;)

17. Володимир Вишня

Пане, 9-го травня кожен рік в Україні відзначаємо День Перемоги.
    Доречі в Німмечині був нацизм, а в Італії фашизм.

Кендзьор: Опір Росії не перешкодить визнати цілому світові геноцид українців в 33-му

"Через якийсь час, коли цю трагедію визнають іще кілька країн, Україна зможе звернутися до Організації Об'єднаних Націй, щоб Голодомор був визнаний актом геноциду українського народу на рівні ООН, а це потягне за собою юридично-правові наслідки, яких і боїться Росія", - зазначив депутат.

"Росія не сприймає заяви Президента Ющенка та інших українських високопосадовців , що Україна не буде вимагати ніякої компенсації. Російська сторона побоюється, що маючи юридичні підстави, претензії до правонаступниці Радянського Союзу можуть виставити наступні уряд, парламент і Президент. Росія цього дуже боїться, тому дала "бойове завдання" своїм українським сателітам в українському парламенті - комуністам і "регіоналам", які відчайдушно противилися прийняттю закону про визнання Голодомору актом геноциду українського народу ", - наголосив Кендзьор.

За його словами, позиція нинішньої парламентської опозиції "як дві краплі води схожа на позицію Москви". "На щастя, ми таки прийняли цей закон, і далі маємо запровадити кримінальну відповідальність за заперечення факту Голодомору в Україні. Тоді це питання буде юридично забезпечене і отримає максимальне висвітлення", - вважає політик.

Що ж до визнання Голодомору геноцидом Організацією Об'єднаних націй, то на думку Кендзьора, Росія не зможе вплинути на остаточне рішення ООН. "Коли ще з десяток держав ухвалять рішення про визнання Голодомору, я думаю, це й буде та критична маса, яка дасть змогу ООН схилитися до прийняття відповідного рішення. Дуже важливо, щоб свою позицію озвучили Сполучені Штати та Ізраїль, який пережив подібну національну трагедію", - сказав Ярослав Кендзьор.

http://www.nuns.com.ua/news/2183/

Ви або брехун, або вас легко розвести (проросійськими українофобними інтернет виданнями).

18. artobstrel

я привел Вам факт существования такой мысли... о компенсации и т.д. на день победы мы не ставим памятники за кучу денег во всех городах когда в стране извините швах полный, если вы считаете что голодомор сегодня это не выпад против России то я только "За" и мне искренне приятно что есть такие люди как Вы, но увы есть и другие, объеденяющие понятия москаль-русский-коммунист, скажите... если Голодомор - акт геноцида то кем и против кого? Вот геноцид евреев - я согласен, среди нацистов не было штандартен фюрерофф Изенштейнов Исааковичей, кроме Капо в лагерях и то на ролях старших заключенных, а вот при Сталинском режиме украинцев было в рядах КПСС хоть отбавляй, и то что заставляли умирать только за то что украинец - глупость на мой взгляд ...
    опять не по теме, ссори тов.модераторы ....
    всех нас разводят и вас и нас Вы уверенны что Вас не развели под американскую дудку???

19. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я завжди запитав у свого дідуся, який прошов всю війну і дійшов до Берліна (брав Рейстах). Що страшніше війна чи Голодомир. Відповідь: Голодомор. Війні вбили кулею в голову і все, а так гниєш в своєму селі.

Мій дідусь і моя родина (з батькової і з мамино лінії теж) врятувалася тому, що жили на Збручі та, до речі, жителі Тернопільщини ділилися останнім.

А інший мій дідусь розповідав (теж із Збруча), що річка була багряна від крові жителів Східної і Центральної України, які були напівбожельні (від голоду) і сотнями кидалися через кордон, яких розстрілювали сибіряки-прикордонники.

А поясніть, навіщо ставити прикординників між УРСР і Російською федерацією, що люди їхали перейти кордон аж сюди.

20. coolzak

coolzak Well-Known Member

в вермахті і Сс було 150000 солдатів жидівського походження(в тч 15 генералів)-фельдмаршал авіації Erhardt Milch мав тата жида для прикладу

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)