Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

многие считают что в Украине действуют какието захватчики, даже пишут о том что не хотят чтоб они (захватчики) жили на Украине, при попытке узнать кто ж такие эти самые захватчики, выясняется, что есть формулировка в википедии, и ищет захватчиков (далее Зх) тот кто спрашивает кто они ....

:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Та ні, все гаразд! Дякую за новини, буду знати, що Дніпропетровськ вже приєднався до ЄС. ;) Нагадаю ваши слова:
    Якщо б так вважали росіяни українського походження які живуть на Кубані, то це було би цікаво, а ви пропонуєте мені прочитати українські дослідження та зробити висновок, що ця земля - українська, та її треба приєднати до України. Жартуєте? Чому б тоді не віддати Севастополь греції чи хто там заснував Херсонес? У південної частині Німеччині багато французів - чому б їм не приєднатися до Франції? У криваві часи сталінського терору у Сибіру багато залишилося українців - мабуть Архангельськ та Ігарку теж до України приєднати? Чому б тоді сьогодні не згадати пакт Молотова-Ріббентропа та не обдумати чи можна сьогодні ЗУ розділити на шматочки та віддати сусіднім країнам? :))
    Ні! Вони знають що вона знаходится на шляху газу у Європу. :)

3. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Доречно,доречно...І Польща це підтримає також.І хто агресор був стане навостаток ясно:чи-то Німеччина,а чи СССР,а чи-то обоє разом.
    Ну і відповідно висновки:
    Агресор має бути Наказаний,як програвший,так і "перемігший".
    Або Правда,або далі "червоно-жовта пропаганда" буде продовжуватися!

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вони сі а-си-мі-лю-ва-ли...:sorry:
    О,сказав..таки...:)))

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

ОК, Кубань для ясности замнём. А по вот по поводу вашей готовности разделить ЗУ почему-то вспоминается фраза из анекдота: "Вам шашечки или ехать?" :)

6. artobstrel

"вот те нате, ых в томате" так что этнические чистки начнем? борьба за чистоту рядов?

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Тільки мова їх іноді викриває... А ще ось це: "моя земля, ісконно русская и т.д.":)

• Подобається Подобається x 1
  8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Просто деякі російські політики вважають, якщо віддати Польщі ЗУ, то все буде добре. Мені один польський історик сказав: Нам ліпше лояльне Поділля і Житомирщину, ніж занадто проукраїнську Галичину.

Хоча жарт, але з деякою правдою.

9. Веда

Веда Well-Known Member

:blush: А у нас на сході чомусь багато хто думає, що Росія хоче Донбас, а її цікавить Крим...
    :dntknw:

10. Bogun

Bogun Well-Known Member

Пригадую історію Хмельниччини у курсі історії України, де розповідали, що група польських студентів (місцевих) у Каменці написали російському цареві, щоб він створив на Поділлі - незалежну польську державу чи автономію, але їм мріяти про це довелося після цього в Сибірі.

Смішно те, що поляки ставали найбільшими націоналістими, коли жили поза межами Польщі та поділеними.

11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Інакше вони б не залишилися поляками.В Польщі жид = громадянин юдейського віросповідання. За Уралом майже кожен католик поляк.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

З великим задоволенням підпишу.

Останнє редагування модератором: 5 гру 2008
  13. artobstrel

ну не цепляюсь я, с таким же успехом жители южной белорусии могут считать все вышеперечисленное Великой Белорусской империей)))
    кстати Россия после Петра была ... а Украина только после 1991 года ....... не спешите взывать к антологии слова Украина,я о государственном формировании ...
    (Я не ради уничижения страны, я ради истины)

14. А Киевская Русь, Казацкое государство, УНР??? Вы историю хоть знаете?о_О

• Подобається Подобається x 3
  15. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Блін! А з ким в 1654 році цар Алєксєй Міхайловіч в Переяславі угоду вкладав? З гамериканцями?о_О

Останнє редагування: 5 гру 2008
  16. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Ні Петро, а його батько Олексій Михайлович:)

17. OrangeSpring

А какое это имеет значение?
    Вон когда был расцвет Рима, где были Славяне вообще?

18. рівнянин

Виправив! Просто думав про Мазепу і автоматично...

19. рівнянин

Готувались його зруйнувати!!!:)

20. OrangeSpring

Зруйнували Рим германські варвари :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)