Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Спасибо за ёмкую подборку. Распечатаю и над столом повешу.
    Ромко, вы будете последовательны если подтвердите так же, что ратуете за восстановление границ Украины на момент до подписания пакта Молотова-Риббентропа. Ведь нынешние границы плод тех же самых войн, а все приличные страны уже вернули завоёванное. Начать можно с малого, например согласиться с румынами о статусе острова Змеиный и отказаться от добычи углеводородов, что рядом с ним нашли. Вы ведь согласны?

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нет, Россия не ангел во плоти. Я такого нигде не говорил. Но я понимаю, что пану Штепе и панам Ромку, Самойловичу, а также панянке Перси было бы намного приятнее, если бы русские покорились Золотой Орде, или Полякам, или ... Но нет! Русские боролись, их побеждали, они побеждали и в конечном счете создали могучую державу. Они не просили защиты ни у кого (в отличие от украинцев), они сами создавали свою историю (в отличие от украинцев). Это факт, от него не уйдешь. Понятно, что вышеуказаным панам "завыдкы бэруть". Вот и исхОдите злобой. А Штепа даже не гнушается писать, что русские "загарбали". Кого? Тех, кто приходил "загарбать" их??? А что они должны были делать? Спасибо сказать завоевателям? Да еще и врет пан Штепа безсовестно. Он что, не знает, что Украина и Грузия САМИ попросили убежища у России? И уж совсем бред о "Більшовицька Московщина воювала: ...".
    Не завидуйте, пановэ. У каждого народа своя история. Ее не нужно стыдиться, даже если гордиться нею не приходится. И завидовать другим народам тоже занятие неблагодарное. А тем более поливать их грязью.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чукчі, підлі окупанти...
    Добре,що відкрили очі,Степаничу,буду знати справжніх поневолювачів Росії...

• Подобається Подобається x 4
  4. Степаныч

По-перше, я вже казав, що Росія не "ангел во плоти". По-друге, а що, була така держава - Чукчандія (Чукчія, Чучкерія ...)??? Не було. А було Сибірське ханство, залишок Золотої Орди. Яка була "підлим окупантом". Її землі і відвоювала Росія.

5. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

А, я блін думав, що та країна зветься Угорщина...:mocking: І чого це афтор в такому випадку забув про Чехословаччину? Якшо він рахує, що в Угорщині була війна.

6. Romko

Вєнгрія вона називаєтья...
    І ще раз дякую,що Степанич відкрив мені очі,що Чукотка...це вигадка географів..

• Подобається Подобається x 2
  7. Степаныч

Нема за що! Завжди до Ваших послуг!:) Хоча, якщо не бачити різниці між географічним місцем і державним утворенням, то навіщо очі відкривати?

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, щось Ви розходилися відкривати "нові горизонти" в історії.
    Яким то чином Золота Орда напала на Росію??? Яку Росію, хто її тоді бачив?
    Був московський улус Золотої Орди найбільш відданий її керівництву.
    Цей улус кілька разів нападав на Київ і інші міста Київської Русі.
    А слово Росія (Левандівко, де таблиця щодо моря?) зявилося зовсім недавно. До речі, ця країна проводить на 100% політику свого предка - Золотої Орди.

• Подобається Подобається x 5
  9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Конгратулюю поважного пана з відкриттям "новх горизонтiв" в історії!!! :give_rose:
    Только вот - как быть с Владимиром? Или - с Новгородом? Или - с Суздалем?Я уж молчу о Рязани...Впрочем - я уже знаю...Это все - поселения угро-финов? Угадал?:crazy:
    А Москва - так это естественно - улус - прям в окружении этих древних городов - посреди Киевской Руси...
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Изображение:Rus-1015-1113.png

10. Степаныч

А шо робить??? Які Ромко посилання дає, по тим і вчуся. Я ж знаю, що Ви переконані, що Росії не було ніколи. Це Україна була ЗАВЖДИ. Вгадав? От тільки як держава, якої не було НІКОЛИ окупувала Україну, яка була ЗАВЖДИ? От біном Ньютона!

11. Salata

Salata Well-Known Member

Только, если не ошибаюсь, Орда напала на Киевскую Русь. Ее центр (Киев и не только) обезлюдели. Часть убежала в Литву (не нынешнюю), часть - на восток (сорри, ошиблась), в Москву, Новгород и пр. А на месте Украины еще несколько веков было Дикое поле и земли Крымского ханства (это Московское княжество освободилось от Орды, а потом завоевало ее осколки в Казани, Астрахани и Сибирь).
    Еще несколько веков предки тех, кто сейчас украинцы, сидели тихо и радовались, что некоторые из угнанных татарами даже попадают в геополитику. Ну казаки, конечно, татар грабили временами. Но работорговля как-то от этого слабо страдала. Кстати, читала, что Потемкин здорово подорвал экономику Крыма, дав возможность рабам-христианам оттуда бежать. Загарбник несчастный.

Останнє редагування: 10 лис 2008
  12. Pedro

Степанич, відгадайте з трьох разів, хто і коли придумав слово Росія?

• Подобається Подобається x 3
  13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тоже мне - бином Ньютона!Как могли угро-фины называть свою страну? Russia!!!! :give_rose:
    Да вот беда - назвать-то назвали, а произнести - не могли...Так вот современные "исследователи" и поясняют:
    :cry:

14. Степаныч

Щазз! Буду відгадувати на кофейній гущі! Коліться!!!

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Пан Ромко, а вы ответите на мой вопрос по поводу территориальных претензий Румынии к Украине на предыдущей странице?

16. Romko

Історія відповіла на це запитання.
    УПА виграли...Вони боролись за незалежну Україну.
    Союз розвалився.
    Тепер треба трохи почекати,поки оті,що шиплять..вгамуються

• Подобається Подобається x 3
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Исчерпывающе ответил!
    Молодца!

18. Romko

Мдя...
    Полковнику,гляньте сюди..
    КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

"Ошибаєтесь". Залишилось Галицько-Волинське королівство яке не було опустошене. Монголів гори і болота менше цікавили. Такщо Україна повністю не була опустошена. А південь України в ті часи і до монголів і так був заселеним кочовими народами. Доречі київщина і чернігівщина ніколи повністю не опустіли.

20. Pedro

Здається, говорячи про Литву, Салата якраз мала на увазі Галицько-Волинське королівство.
    Воно не було опустошене. Монголи не залишалися і в інших князівствах Київської Русі. Правда посилали час від часу збирачів данини, якщо вона вчасно не надходила. Притому руйнуючи все.
    Посилали війська найбільш вірного улуса. І хто, думаєте, він був?
    Правильно, той який потім присвоїв трохи видозмінене імя Русі і який з часом перебрав управління на всій території Золотої Орди.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)