Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Де докази геноциду?
    ??? !!!
    Як і Полковнику Вам потрібні докази...нові і недоказуємі!
    ...
    Прийде час і буде у вас на столі копія Пакту Молотов-Рібентроп підписана і Молотовим і Рібентропом!
    А Росія буде доказувати далі,щто не оригінал,а поддєлка,і підпис не Молотова,бо в молотова в підписі на кінці був крючочок...А тут мол крючочка нема.
    Ви не робітниками народжуєтесь,а якимись рибаками...Все ловите,виловлюєте ...і спорите,спорите з-за якоїсь "сраної тріски" своїм "глобальним" мишленням.
    He Україна і Росія пишуть "правильну" історію,a Степаныч i Полковник...
    :mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тут рядышком - в истории - есть веточка о пакте...Прошу покорно - там выскажитесь - Вы за или - против? Может - денонсируем его к Аллаху - и вернем все незаконно завоеванное советами законным владельцам? Милости прошу - отпишите там... :)

3. Yurko NOTOCO

Відповім і Там і Тут.
    Ну чого Ви приспішуєте події?
    Та буде Той Пакт перед Судом Народів,буде!...Але не окремо,як би Вам хотілось,а в комплексі "Злочини Сталінського Режиму",з адекватним,як по-відношенні до гітлеризму рішенням Міжнародного Трибуналу.
    Так буде!
    І не слід шукати,якісь шляхи,щоб уникнути цього.Ну там...об'являти про фальшивки,бо смішно...звинувачувати в пособництві сталінізму Грузію,бо Сталін був грузин,також глупо...Українців Галичини об'являти посібниками нацизму,бо це підло...
    А Кару за содіянне Сталінізмом,котрого Та-а-ак Багато,то ПРИЙДЕТЬСЯ НЕСТИ,як не крути!
    Ви що,погано розумієте,що це таке Розплата за Содіянне!
    Це гряде Розплата за Гріхи!
    Tут звертайтеся вже до Біблії,Євангелія,там Все Сказано Словом Божим!
    Ну і ...Амінь!

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Мені просто потрібні докази. Читайте уважніше, я писав про те, що СБУ оприлюднила документи, які свідчать про геноцид українців. Вони не свідчать про це. На якій підставі говориться про геноцид? Тим паче вихідцями із ЗУ, які тоді взагалі жили в іншій державі.

Ай-яй-яй-яй-яй! Нібито вихована людина, поет, а, головне, галичанин. Навіщо ж хамити? Втім, коли нема чого сказати по суті, то переходять на запропоновану Жванецьким манеру.

• Подобається Подобається x 2
  5. Yurko NOTOCO

Шановний Степаничу.Мені не заважає так назвати Вас,але Ваша ЗОМБОВАНІСТЬ, і деяких інших,тут на форумі відбиває брати участь в дискусіях.Просто вже нудить...Можливо слід помовчати Нам деякий час?Якщо це Вам по-роду роботи Вашої роботи важко зробити,то для мене це не проблема,і відійти від спілкування з Вами тут на форумі,на деякий час,напевно буде найкращим рішенням.
    Вам призначено порушення на Львівський форум.
    Причина: Образа відвідувачів
    -------
    За це порушення Вам нараховано 5 балів ..

???
    Зомбованість,а чи-то демагогія доказів Не потребують в демократичному суспільстві,і образою не рахуються,тому й ображатися -глупо!
    Суть важливіша!
    Та як самі знаєте...Барин-хозяин.
    НОТОЦО

Останнє редагування: 30 жов 2008
  6. Yurko NOTOCO

Ви шановний дописувачу...ДЕМАГОГ,з великої літери.Енциклопедичний варіант!
    Це не образа - це визначення вашої суті,Тут на Цім форумі! :cry:
    НОТОЦО

7. Степаныч

Не проблема. По рукам!

8. ber-kut

ber-kut Active Member

Да нет, я не демагог. Я просто пытаюсь понять эту консолидацию чувств ненависти и любви. И именно на этом форуме. Может просто я раньше не сталкивался с таким большим обществом людей поддерживающих УПА, Галичину и пр. Мне казалось что их оправдывают только то небольшое количество ветеранов на митингах, да несколько небольших правых партий. Я был во Львове, общался с людьми и не замечал особой неприязни к русскоязычным, к России. Здесь же почти в каждой теме, если не про "москалей" то про коммунистов, какие они нехорошие дяденьки:smile:, да сколько зла принес советский режим. Это напоминает какую-то идею-фикс.

• Подобається Подобається x 3
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Набагато більше,ніж наці.поляки і всі разом взяті окупанти...

• Подобається Подобається x 9
  10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

маєте рацію: я терпіти не можу ссср і комунізм.
    а от про "москалів" ви погарячкували....

• Подобається Подобається x 4
  11. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А її нема, якщо російськомовні не хамовиті і не мають імперських замашок. Для того, щоб галичанин залишив косу чи ціп і взяв в руки зброю, його треба добряче кОпнути... Третій закон Ньютона...

Виправдовують дійсно небагато... А всі решта за героїв вважають. Бо ті "свої", проти яких вони воювали, були насправді тут небажаними гостями.

А Ви поставте себе на місце галицького селянина, у якого "братья" забирають останнє і женуть у колгосп.

Насправді поляки теж дуже багато біди наробили... Просто часу мали менше ніж совєти. І душили все українське жорстко... Після ліберальної влади Австро-Угорщини польська влада була надзвичайно жорстока. Тому-то лісові брати так з поляками воювали. Тут знову ж таки - кожна дія викликає протидію

Останнє редагування модератором: 31 жов 2008
    • Подобається Подобається x 5
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Все правильно. Створювалася "новая формація - савєтскій народ". Росіяни там також не хотіли вивчити ні слова по-таджицьки.
    Я вже колись писав, як через пів року перебування там зробився перекладачем для стоматолога-росіянки яка проживала там 20 років.
    Знайшов для Вас статтю одного добродія з Луцька, який непогано розкриває причину такого ставлення Росії до окупованих народів, в першу чергу щодо українців. Інформація для роздумів.

Реальним ідеологом і творцем великого московського міфу була Катерина ІІ. Маючи непогану освіту, вона вжахнулася, ознайомившись зі змістом історичних першоджерел: виявляється, початок Московської держави з великим натягом можна віднести до 1505 року, бо до цього часу всі так звані московські князі були звичайними ординськими підданими, що призначалися за згодою золотоординських ханів. А першим московським князем, який вмів письмово викласти свою думку, був Іван ІV (Грозний).
    Четвертого грудня 1783 року Катерина ІІ видає указ про створення «Комиссии для составления записок о древней истории, преимущественно России» під началом графа Шувалова. Головне завдання комісії, що працювала під постійним контролем Катерини ІІ, зводилось до об'єднання історії Московії з історією Київської Русі. До кінця грудня 1791 року основна робота комісії була завершена: події, висвітлені в древніх літописах, були перекручені, підкореговані під основну концепцію задуманої Катериною ІІ «історії», а самі оригінали літописів та інших архівних раритетів знищені.
    Не буде перебільшенням сказати, що цей міф покладений в основу національного самовизначення російських московитів. Вилучи його — і захитається багато що в свідомості росіян. У гімназіях Російської імперії, пізніше в радянських школах послідовно вчили тому, що саме Московія і є єдиним рятівником слов'ян і гарантом їхнього щастя і безпеки. Що Богдан Хмельницький вчасно і, головне, правильно зрозумів, що тільки Русь може врятувати Україну від жахів перебування в складі Речі Посполитої чи Туреччини. Цього не зміг зрозуміти тільки такий негідник, як Мазепа. А от Московське князівство ніколи і нікого не завойовувало. Воно тільки об'єднувало російські землі навколо свого політичного центру. На цілий комплекс міфів завжди працювала в Росії вся історична наука, художня література — все, що доходило до масового читача, на підсвідомому рівні, формуючи світогляд і поведінку кожного московита протягом всього життя, тобто витворювало не тільки історію народу, а й сам народ.

http://www.volyn.com.ua/?rub=6&article=1&arch=858

• Подобається Подобається x 3
  13. Степаныч

Дякую за посилання. Хоча прочитав наведену Вами цитату і зразу виникли питання. Наприклад, "події, висвітлені в древніх літописах, були перекручені, підкореговані під основну концепцію задуманої Катериною ІІ «історії», а самі оригінали літописів та інших архівних раритетів знищені". Питання: якщо оригінали були знищені, відповідно автор їх в очі не бачив, звідки висновок, що вони були перекручені???

Але почитаю.

14. duncan

може тому, що не всі були знищені?..
    і може тому, що нові "оригінали" писалися на скору руку і тому в них є багто неточностей та суперечностей?.. ;)

15. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

М...дас...конкретно чешет Володимир БОЙКО, ветеран праці...
    о_Оо_Оо_О

Это в 15 лет то??????Немецкая принцесса Софья Фредерика Августа Анхальт-Цербстская....прЫнцесса захудалого немецкого княжества???????

Орригинально!!!!!!!!!!!!!!1:good:
    А не мог бы уважаемый Володимир БОЙКО, ветеран праці,пояснить...а когда это он изобрел машину времени,что бы лицизреть сие действо?А именно :уничтожение??????;)
    А может ему достался манeскрипт какого либо думского дьяка?Который при сем присутствовал?:cool:
    Педро?При все поваги до Вас:) не читайте ветеранов труда,тем более советского труда навярняка.А читайте специалистов.;)

16. duncan

читатєля обкома?... ;)

17. Читатель_Обкома

Это за ВОСЕМЬ лет то?????????о_О
    Да на "скорую руку"???????о_О

18. Читатель_Обкома

Сорри...:cool:я где то себя позицианировал специалистом?о_О
    А уж тем более в такой деликатной области как ИСТОРИЯ?:)
    Я даже не говорю про "дела давно минувших дней...";)

19. duncan

уявляєте?!! о_О
    це ж скільки тре було зробити!!!!
    аж пару сотень книжок спалити і написати пару сотень своїх!...

а що, і спитати не можна?...
    "ветеран праці" для вас не авторитет....
    от і я і спитав... ;)

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну....
    Експертом з питань правдивості - точно... [​IMG]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)