Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Енто всё понятно.
    А гроши парубкам за ЭТО платить будут?

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як і у 1990 написали червоною фарбою на могилах у Парку Слави - то-то й то-то, а потім - "ГалиЦина". Відразу усі зрозуміли, що вояки прокололися. Навіть кримінальної справи не було.

3. Полковник

Полковник миється в бані

Не надоело сказки рассказывать?

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Саме ТАК! відомі. [​IMG]

Ви ще Корчинсього приплетіть... :)))

думаю, навпаки... :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Звичайно, по ЦТ-1 цього зображення не було. Але по телецентру ті кадри ходили - "для внутрішнього ознайомлення". На касеті Betacam-SP. Хто би казав!

6. WAW

WAW Well-Known Member

Під час наших політичних перегонів ще й не такі очепятки трапляються. Ну добре, жидОв залишимо у спокої. А щодо жидів? Оце скани з Державного архиву. Нажаль головного документа ""Боротьба та діяльність ОУН під час війни" я так і не знайшов. Його досить часто цитують, тому наводити його не буду. А от що сканів не знайшов, шкода. Хоча вони й були ще гіршої якості ніж звернення до вчителів. Чи тут також прикра помилка, "Учителів" замість "Вчителів"?
    Говорити що бійци УПА були такі собі сіонисти та юдофіли, така ж сама брехня, як і та, що НКВС нікого не росстрілювала, до концтаборів не засилало, а лише безкоштовно годувала в таборах відпочинку посиленою пайкою.
    Є ще звернення до молоді десь аналогічного анти-комуно-жидівського змісту, та звернення до громади. Але, чомусь не хоче чиплятися, хоча й розмір вже зробив відповідний :sad: Завтра покладу їх в якійсь фотоархів та дам посилання. А зараз нема часу.

7. levandivka

Не розумію, що Вас збентежило у долученому зверненні?
    З виключенням 1-го (!) речення про німецьку армію, можна хоч зараз роздавати вчителям. :))) Тепер можна розуміти як спротив Табачникам.

Останнє редагування: 13 жов 2008
  8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Конечно....конечно..Борисе!!!
    Всем же уже давно известно,что в Киевском телецентре в советские времена видеомагнитофоны были практично даже у уборщиц...:haha:

9. WAW

WAW Well-Known Member

Роздавайте-роздавайте. Алеж не забудте підкреслити, або виділити жирним шрифтом ці речення: "прокляте усім сітом юдове племя - жиди; жидівське-комуністичне виховання; граматику української мови нам писали жиди" і т. ін. Ізраіль та США дуже з цього зрадіють. Та й Європа на додачу (чомусь там не люблять холокост вспомінати. та антисиметізм там не в пошані чомусь :pardon:). Отож і буде Україні на радість північному сусіду і НАТО, і ЄС, та ще багато приємного.

І ви гадаєте, що такі звернення викликали шалену любов до євреїв та спонукали до дружби між двома братніми народами? Українці та євреї браття навік? І хто ще буде казати, що в УПА скрізь євреї воювали?

10. levandivka

Та українці навіть українцям не браття (бо совки, забули, що народилися українцями).
    Нам би себе любити почати, а Табачників гнати громадою вшию навчитися...

11. WAW

WAW Well-Known Member

Ну то кохайтеся.

Бо всі люди браття,
    Окрім жидів, татарів,
    Негрів, масонів та білорусів,
    Коїх я ненавиджу.
    Вцілому ж я гуманіст,
    Не те що ви, папаша...

12. Марусино

Марусино Well-Known Member

отож....як можна говорити про те, що ми такі милі, що ми браття та не проти нікого, не шовіністи, а на ділі такі дурні шоковані гасла типу "бий жидів, москаляку на гіляку" - жах! та й годі

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Прочитав один цікавий матеріал про нашу історію. Виявляється боролися за Україну не тільки західняки. І не кожний східняк автоматично народжується з серпом і молотом на лобі і з Лєніном в серці, як це хочуть нам втовкмачити тут певні "таваріщі".

Уявіть собі, що у вас є брат, але ви не знали про його існування. Вам завжди казали, що він вам зовсім не брат, навіть більше, він вам чужий, підсміхається з вас і навіть ставиться до вас вороже.

З іншого боку, з вами живе людина, яка називає себе вашим старшим братом і клянеться вам у вірності, але постійно намагається залізти до вас у кишеню, щоб витягти гаманця.

Ця історія про те, як один галичанин дізнався, що був український повстанський рух у східній та центральній Україні. І зрозумів, що вороги України незаслужено називають "націоналюгамі" тільки патріотів з Волині та Галичини.

http://www.pravda.com.ua/news/2008/10/13/82759.htm

Соррі, не знайшов статті перекладеної на російську мову - для тих хто ніяк не в змозі осилити української.

Останнє редагування: 14 жов 2008
    • Подобається Подобається x 2
  14. levandivka

+1.
    Але зацитую інше зі статі:

15. Марусино

Марусино Well-Known Member

росіяни вам інше напишуть. Білоруси - другу статтю. Якісь болгари - ще іншу. І що, кому будемо вірити?
    ви не хочете бути братами, то й будьте. Ми - хочемо. Не треба за нас вирішувати. Для нас Росія - рідна, бо у нас там РОДИНИ, ДРУЗІ, РІДНІ. Чи це не розуміло?

16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ві львові я таких гасел не чув ніколи....
    чув: комуняку -- на гіляку...
    але це зовсім інше...
    гасло "бий жидів", до речі, типово російське і звучить "бєй жидов -- спасай расію"....
    також варто врахувати, що етнонім "жид" в українській мові не є лайливий, скоріше щоб висміяти тре було сказати "бий єврєєв"... ;)

17. Bogun

Bogun Well-Known Member

Португалці вам інше напишуть. Італійці - другу статтю. Якісь поляки - ще іншу. І що, кому будемо вірити?
    ви не хочете бути братами, то й будьте. Ми - хочемо. Не треба за нас вирішувати. Для нас Португалія і Італія - рідна, бо у нас там РОДИНИ, ДРУЗІ, РІДНІ.

18. WAW

WAW Well-Known Member

Отож бо і воно. Але, якщо порахувати всіх українців, хто тоді воював за незалежність України, та зрівняти з кількістью українців в лавах білої та червоної армій, співвідношення буде не на користь перших. І не треба казати про примушення воювати. З під палки можна воювати, перемогти - ні. Перемагає воля та ідея. Тобто, ідея більшовиків (нехай вона з верху до низу брехлива) була сильніша.

19. levandivka

Зацитую (по памяті) Шендеровіча:
    В чому сила москітів? -У їх подавляющєм большинствє.

Останнє редагування: 14 жов 2008
  20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А Україна? Здається Ви живете в Україні? Чи Ви вже це рахуєте де-факто Росією?
    Для мене, особисто, рідні і Росія і Ізраїль і Китай і Берег Слонової Кістки. Бо там живуть люди. Такі як і я. А справді рідними для мене можуть бути країна там де я народився чи країна в якій я живу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)