Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

До чого тут помста?
    Просто не хочу,щоб це називали
    а про те,як перевозили моїх земляків і не тільки..
    Iван Багряний. Тигролови

Останнє редагування: 5 жов 2008
    • Подобається Подобається x 2
  2. WAW

WAW Well-Known Member

Це не хренотень. Це трагедія. Але я не бачу жодного приводу робити з неї такий балаган, який робить з голодомору наш президент.

І поки істричні дослідження будут будуватися на емоціях та кон`юктурі, по-перше, буде розкол країни, бо, як ви не називайте мешканців сходу, совками, чи ще якось, в них своє тулмачення, та свій погляд. Якщо хочете його зруйнувати, не треба свою думку вколочувати їм в голову (чим ви тоді від совків відризнятися будете?), а оперувати тільки голими фактами та цифрами.

Щодо фрагменту з Тигроловів, то можна ще й Соженіцина навесті як приклад. Але недостовірність його "Гулагу" вже у фахівців ніякого сумніву не викликає.

PS Також співчуваю особистої трагедії вашої родини.

PPS Я зовсім не заперечую необхідності переіменування вулиць, які названи на честь катів, знесення пам`ятників ідолам тоталітаризма, але робити так, як зробили поляки з пам`ятником Коневу, вважаю огидним. Німці ж в Трептов парку пам`ятник не зносили. Чи вони теж совкі?

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви зробіть таку заяву перед представниками єврейства щодо Голокосту.
    Знаєте який термін дають? 5 років! То може вже треба карати і в Україні тих які знущаються над памяттю 10000000 замордованих більшовицькою Росією?

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А от це ХРЕНОТЕНЬ!

• Подобається Подобається x 1
  5. WAW

WAW Well-Known Member

Справді, бо було замордовано 100 міліярдів. Після збільшення реальної кількості жертв щонайменьше в 5-7 разів, збільшення на 5-7 порядків вже не принципово. Бо ще дохтур Гебельс вчив, що чим більша брехня, тим охоче натовп в неї вірить.

Щодо холокосту, то німці просто немають бажання, як я вже нагадував, копатися во власному лайні. Їм комфортніше відкупитися, щоб їх не турбували. Але є й чесні евреї. От наприклад Норман Финкельштейн та Израиль Шамир, якій написав книгу Холокост как удачный гешефт Повну версію можна легко знайти в мережі, але я не хочу давати посилання на сайти, що містять варез та порушують авторські права. Чи треба нам уподоблюватися євреям, які навіть с цього бізнес зробили?

6. Степаныч

Взагалі-то я мав на увазі не цифру...:)

7. WAW

WAW Well-Known Member

А я мав на увазі, що все треба робити без піару та маразму. Хочуть заперечувати - прапор в руці. Нехай наведуть документи, що підтверджують їхню точку зору і після цього послідовно і неупереджено розібратися і визнати правду, якою би вона не була, влаштовує вона когось, чи ні.

8. Степаныч

Це також. Але найбільший маразм - звинувачувати " більшовицьку Росію". До речі, я вже неодноразово просив знайти у оприлюднених СБУ документах докази ГЕНОЦИДУ. А ні пари з вуст!

9. Pedro

Ну чому, Степанич? Я вже кілька разів наголошував, що незважаючи на те, як ця країна називалася чи називається - Золота Орда, Московія, Російська імперія, СССР, РФ - це була чи є де-факто чи де-юре РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ.
    І щоб не робилося в цій країні і хто б не робив, все робилося в імя і в інтересах цієї імперії.

10. Степаныч

А що, Малоросія-УРСР не була частиною цієї імперії? Була. Хіба українці не грали в імперії одну з головних ролей? Грали.

11. Pedro

Так, і Польща була частиною в 19-у столітті і навіть Порт-Артур.
    І деякі поляки грали ведучі ролі і французи і німці.
    Але ВСІ служили імперському молоху.

12. Полковник

Полковник миється в бані

А ДОЛЖНО делаться во имя Великой Галиции!
    Или Австралии?
    Или Зимбабве?
    Так?

13. Pedro

То якщо все повинно було робитися не во імя Австралії чи Зімбабве то так і скажіть для своїх однодумців на ЛФ - робилося в імя Російської імперії! І відповідальність за це повинна взяти Російська імперія! Не має значення яку назву вона носила в той час.

14. Степаныч

І ВСІ були частиною цього молоху.

15. Pedro

Під час Римської імперії там була маса рабів. Одиниці вибивались і ставали полководцями, патриціями і навіть імператорами. Тобто ставали частиною молоху. Переважна ж більшість рабів лишалися просто рабами, які не були частиною молоху.

16. Степаныч

А де тут аналогія з малоросами-українцями? Вони ніколи ні в кого не були рабами. Їхне становище нічим не відрізнялось від становища інших національностей держави.

17. Romko

просто в совку рабами були всі.

• Подобається Подобається x 4
  18. Pedro

А Ви питали в тих інших національностей? Я говорим з багатьма. Почуття мало чим відрізнялись від моїх.
    Памятаєта Шевченка? Від молдаванина до фінна на всіх язиках все мовчить...
    А це - рабство.

19. Степаныч

Давайте називати речі своїми іменами. Ви вважаєте, що усі були рабами у руських?

20. Romko

В режиму.Комуняцького.
    Центр якого був в Москві...
    Звісно..це не Росія...але...
    десь там...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)