Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. WAW

WAW Well-Known Member

Стоячи один до одного? Чи в декілька поверхів?

А ви не думали, що ці мільони терба ще було годувати, хоч чимось? Бо інакше дешевше було би їх на місці в розпил пустити, а ніж везти на тисячи кілометрів. Ну є же статистика перевезень НКВС, якому була підпорядкована залізниця, і вони більш відкрити, ніж архиви по ділам репресованих, чому її не беруть як доказ, хоча і косвений? Пошукайте, якщо цікаво, дослідження проф. Земскова, вони десь були в мережі. Ціфри вражаюче жахливі, але й близько не стоять з тими мільонами, про яких постійно говорять "історіки".

І трупи валялися повз всій колії, поки не згниють? Скільки я не жив в Сибірі, на Далекому сході, та Забайкалі (поряд зі славнозвісним Южлагом), такого страхіття не чув, хоча про ті часи там постійно згадують.

Часи Сталіна - це чорна пляма нашої історіїї, але навіщо зайвої чорноти їй додавати?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шановний,Вас звідки привезли?
    Чи Ви тільки но про це почули?

І знов Януш...

Останнє редагування модератором: 5 жов 2008
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Ромко, при всём уважении к Вам - лично мне надоело читать хренотень, которую Вы сюда постите.
    Конкретно скажите - ЧТО НАДО ДЕЛАТЬ????
    На хрена в 34456576 раз рассказывать о том, что не изменишь, что не вернёшь?
    КОНКРЕТНО - чего Вы добиваетесь?
    Только без ссылок не х....!
    Четко и спокойно объясните (если не трудно).
    Спасибо.

4. Romko

Щоб Ви..і Ваші однодумці перестали називати ЦЕ

5. WAW

WAW Well-Known Member

Угу. А ще я чув, що більшовики на сніданок немовлят їли, та відрізаними у звалтованих жинок грудями заїдали. Мене не звідки не привозили. Я киянин вже в третьому поколінні. Але помандрувати теренами СРСР та соцтабору довелося багато. І як я нагадував, я маю родичів які були репресовані. Не думаю, що для них спеціяльні умови створювали.

• Подобається Подобається x 1
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Вы считаете, что Я и мои "однодумці" должны убить своих детей и сами застрелиться?
    Хрен, Вам, Уважаемый!

7. Romko

А що,перестати вірити совєцьким казкам для Вас смєрті подобно?

8. Полковник

Полковник миється в бані

Вы ЗОМБИ, Уважаемый, Вы, просто ЗОМБИ.
    Увы.

9. Romko

А як назвати Вас?

10. WAW

WAW Well-Known Member

Я от не розумію, чому ви все те, що не збігається з вашим світоглядом, якій сформувався під впливом... і т.д. називаєте казками, які треба знищити (може ще й з носіями?)? Ви - істина в останній інстанції?

11. Romko

Я не один...
    Вам відповідає людина з Польщі...
    Так мислять і прибалти...німці,чехи,словаки...всі,хто побачив,що таке ота нелюдська система...

12. Полковник

Полковник миється в бані

Я просто иду вперед.
    И смотрю вперёд.
    Как автомобилист, уверяю Вас, что НЕВОЗМОЖНО ездить, смотря ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО в зеркало заднего вида.
    ИМХО.

13. Romko

я вже казав...що
    і живуть вони набагато краще...бо скинули отой баласт.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Шли бы они и ехали....
    Знаете КУДА?

15. Romko

Талькова згадав...
    Вот так! Вот так!
    Живут Америка с Европой.
    Вот так! Вот так!
    Ну а у нас все через ж..

http://www.youtube.com/watch?v=ccxhJczKrbU

• Подобається Подобається x 2
  16. WAW

WAW Well-Known Member

Ну, якщо я буду наводити тут відповіді людини з Росії, то навряд вони будуть авторитетними для вас. Про німців мені не згадувайте. Коли мова заходила про фашизм, мій двоюрідний дід (100% німець), казав, "в нас не прийнято про це говорити, ми зробили висновки, а в лайні копатися - лише бруднитися". Також без вселякого бажання він говорив про табір під Харьковом, та не лаяв за жахливі умови там руських. Тобто, про дзеркало Полковник дуже вдало навів. Німці зробили висновок, але, якщоб їм хтось почав казати про те, що було знищено не 5, а 50 мільонів євреїв, вважаю, що вони б образилися.
    Доречі, я ніде не писав, що більшовиський режим - взірець людяності, але й всіялки маніпуляціі з цифрами та фактами вважаю не менш небезбечними за замолчювання. Бо, якщо будуть сумліви до них, то буде недовіра і до інших фактів.

17. Romko

Маніпуляції?У нас нема родини,де б хтось не загинув від рук совєтів...
    Те ж і в Польщі...
    А цифри...
    в кожному місті,в кожному селі стоїть пам’ятник жертвам комунізму...

18. WAW

WAW Well-Known Member

Але ж ви - це не всі. Чи я помиляюся? В моїй родині є репресовані, але тих, хто загинув, нема. У жінки, наскільки я знаю, теж.

Я вам дуже раджу почитати дослідження В. Земскова. Особливо про голодомор 33 року. Він спирається на факти та документи, а не на емоції.

PS В тому, що більшовисський режим треба рішуче засудити я з вами цілком згоден, але не треба й палку перигинати. Бо буде те, що я вже писав. Недовіра до цифр буде викликати недовіру до факту як такого. Приклад радянської пропаганди це дуже яскраво ілюструє.

19. Romko

особисто в мене загинула майже вся родина...
    З обох сторін...

20. Полковник

Полковник миється в бані

Соболезную....(ТУТ ИСКРЕННЕ И БЕЗ ПРИКОЛОВ)
    Мстить сколько Ваших поколений будут?
    И кому?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)