Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Да, немало из ваших внесло теорий принесших братоубийственный войны.

2. iso

iso Well-Known Member

Колись я мав підпис "немає глупих питань - є глупі відповіді". Я вже давно зняв цей підпис:)

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

Колись я мав підпис "немає глупих питань - є глупі відповіді". Я вже давно зняв цей підпис

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Некоректне питання...Я про ненависть до росіян не писав. Перечитайте мій пост...Але у всіх СВІДОМИХ українців є підстави
    НЕДОЛЮБЛЮВАТИ
    росіян, як носіїв імперіалістичного колонізаторського менталітету.
    А я цього і не казав.;)
    І цього я не казав, бо це очевидна дурниця. Навіщо ж пересмикувати!?о_О
    Простим буває лише дурацьке запитання;).

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

ОК, а де були ваші? Кажуть що незадовго до Жовтневого перевороту 1917 року РСДРП мала десь 3000 членів. Делеко не всі були євреями.
    І ось така жменька аферистів зуміла перемогти російську державу з усім народом і правлячим апаратом. Напрошується питання - то хто винен???
    Як в тому жарті. Купив батько синові нову шапку. Приходить син зі школи. Шапка помята, брудна. Батько питає, що сталося, сину? Син - а то хлопці, здерли шапку і грали нею футбол. А ти де був, - питає батько.
    А я на воротах стояв - відповів син.

• Подобається Подобається x 5
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Відповідно до елементарної логіки Микола №2 мав вчасно дати відповідні права всім національним меншостям в Росії та тим самим запобігнути революції в Росії. Але закони логіки в Росії не працюють. Імперію, а тим більш російську, можна втримувати тільки силоміць. На це народи відповідають революціями. І не треба жоден народ в цьму звинувачувати. Звинувачувати треба імперську запрограмованість Росії.

• Подобається Подобається x 6
  6. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я не ищу врагов и у меня их нет. Мне интересно на этом форуме и я здесь. А имперская запрограммированность - у власти может быть, у основной массы людей - нет. Я много езжу по России, сегодня ночью из Заполярья вернулся, нету, верите? Нету!

• Подобається Подобається x 4
  7. -

Останнє редагування: 13 лис 2010
    • Подобається Подобається x 2
  8. NorthWind

Думаете? А быть может большинству просто по-барабану?

9. -

10. NorthWind

Странно. На выборы хожу. Власть кастой врагов не считаю. Люблю - не люблю - сложный вопрос. Что до Севастополя - не мне решать, а если спросят - скажу, что мне лично близок принцип нерушимости существующих границ, ибо любая дележка - это конфронтация = война, которая мне противна во всех проявлениях...

11. - то Вы за всех россиян из глубинки, то о себе.

12. Yarema

Шановний пане, якщо б Микола Другий пішов би на цей крок, то результат був би той самий - громадянська війна...Тільки не червоних з білими, а всіх проти всіх ( я маю на увазі народи) ...Зауважте на рівень освіти, політичної розвинутості, неврегульованності кордонів між народностями, амбіції нац.лідерів...Це жахлива б була катастрофа і розпад на одній шостій частині Землі. Вона б зачепила і сусідів, які б не пропустили можливості вирвати шмат з тіла гинучої імперії...Загибель імперії - завжди є драмою для її населення, яка часто переростає в трагедію... Передумови створення національних держав повинні визріти...Ось чому цар був повинен перш за все поступово надати підданим громадянські права і перетворити їх з підданих в громадян, ввести парламент...А потім почати поступово надавати все більше автономних прав народностям імперії...Вибачте, я розмріявся. Це вже альтернативна історія;)...

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Цікава думка, але демократія (окрім "управляемой") в Росії також не спрацьовує. Починається анархія, яку змінює наступна диктатура. Як в тому кіно "Украл, выпил - в тюрьму! Украл, выпил - в тюрьму!" Повірте, я би дуже хотів помилитися... З повагою.

14. Yarema

Бо вона спрацює лише тоді, коли Росія перестане бути імперією. А таке буде, бо утримувати імперію дуже дорога справа. Британці це чітко усвідомили після війни, хоч це і було дуже для них болісно...Росіяни ще не усвідомили, але такі думки вже захоплюють все більше народу...Але в Росії поки вирішує не народ, а узурпаторська верхівка, при пасивності самого народу...

---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ----------

Дозвольте не погодитись...Коли і де в Росії була анархія? Бо різних заворушень достатньо в різних країнах, але вони мають локальний характер, а держава функціонує...

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Держава може і функціонує, але порядку в державі нема...
    http://popala-sobaka.livejournal.com/44024.html

16. Yarema

Зараз в Росії держава контролює ситуацію, хоч є певні перші дзвіночки, але влада виглядає міцною.Нє?

17. NorthWind

Вам всего не видно. И звоночки не первые. Я про Родину худого не скажу. Просто чую гибель - больно вольно дышется. (с).

18. - "больно вольно" дышится Вам, а гибель - Родине, поэтичный Вы наш? :)

Если послушать "совесть России" в лицах сами знаете кого, то Россия просто задыхается от тирании, стало быть, по Вашим приметам - жить ей долго.

19. NorthWind

Видно мне до "совести России" еще очень далеко. Тирании не вижу. Слеповат стал... Ну а долгой жизни России я желаю искренне.

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Так, це початок диктатури, тому що на демократію Росія не здатна.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)