Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. gvorn

gvorn Well-Known Member

Логіка залізна :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Україна і Росія... 10.11.2010 12:40 TesTanya: :n:
    - есть пример - приводите, нет примера - не бр... вводите граждан в заблуждение (в т.ч. меня) :))).
    - да, только обсуждению не подлежит, а тут всё-таки форум, а не забор с объявлениями. Но ответ есть: "чтобы перестал стрелять".

Останнє редагування: 10 лис 2010
  3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Тільки проблески здорового глузу, як знову

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

Це Ви доведіть на прикладі роботи якоїсь комісії,
    що її результати були сприйняті одинаково всіма сторонами.

• Подобається Подобається x 2
  4. - я говорю о пользе, которая может быть от создания комиссии двумя независмыми государствами, Вы - о дурном опыте их прошлой работы. Вам он, наверное, известен? :) Извините, но на каждую чью-то фантазию я примеров искать не намерен, Ваше утверждение - Ваша и аргументация. Не можете подтвердить утверждение - сами понимаете, что ветер носит...
    - :)

• Подобається Подобається x 1
  5. TesTanya

У Вас є приклади, щоб результати роботи таких комісій (коли є взаємні претензії) були однозначно сприйняті суспільствами?
    Хочу почути приклад, але у ВАС немає аргументів (це Ваші фантазії про можливість ненавязування позиції однієї з сторін, тому не перекладайте з хворої голови на здорову. Я можу визнати свої "заблуждения" на відміну від декого.

6. - - нет даже сил смеяться... Да и не очень это весело. Не исключение же...

7. TesTanya

Інші аргументи скінчилися тому і перехід на особистість (хамство!!!)???

8. ладно, есть силы смеяться :dntknw: Ха-ха, очень весёлое исключение. Гы.

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Хіба німці в 1939 році стріляли в "совєтів"!? То чому українців в західних землях піддали репрессіям!? В чому були винні ті люди, яких по-звірячому вбивали в 1940 році, в 1941? Головне "драпалі", але вбивати невинних і винних не забували...То хто ж винен в тому, що західняки вважали своїм ворогом насамперед радянську владу і Москву? Хіба німці таке з західняками в 1941 році робили?:sad: ЯКОГО БІСА РОСІЯНИ І РАДЯНСЬКА ВЛАДА РОБИЛИ В УКРАЇНІ? ЇХ ТУДИ ЗАПРОШУВАЛИ? ЧИ ВОНИ ПРИЙШЛИ ЯК ЗАГАРБНИКИ, ПЕРЕМІГШИ У ВІЙНІ 1918-1921 РОКІВ? Чому вони ображаються, коли їх сприймали як ворогів? А для ворога, що загарбав чужу землю, є одна відплата - куля! От якби українці прийшли на російську землю, от тоді була б інша справа. І тоді росіяни мали б усі підстави ненавидіти українців і бандерівців...АЛЕ Ж ЦЬОГО НЕ БУЛО !!! То не пішли б ви всі зі своїми звинуваченнями туди, де вам саме місце - в дупу?!:diablo:

• Подобається Подобається x 9
  10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы хотите сказать, что у всех украинцев есть причина ненавидеть русских ? - неправда
    Вы хотите сказать,все украинцы ненавидят русских ? - неправда
    Вы хотите сказать, что все русские пришли к вам куда-то и убивали ? - неправда

Поэтому не надо обобщать, а займитесь тем делом, что вам лучше удается и похоже на дело и не на трындение про дупу...

11. - золотые слова, форумчанин! :) Считайте это ответом на Ваши обвинения.
    Кстати, если напроситесь в Комиссию - сделаете доброе дело и себе, и TesTanye, ничего комиссия не нарешает, и все будут в учебниках посылать друг друга в дупу.

:n:TesTanya (Нині) -

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:26 ----------

Извините, господа, но форумчан, которые не в состоянии понять, что враг - это не тот, кто "неправ", а тот, кто в тебя стреляет, я убедительно прошу выбрать себе другого собеседника (засчитайте мне техническое поражение) :)

Останнє редагування: 11 лис 2010
  12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  13.  
  14. Pedro

15. -

• Подобається Подобається x 4
  16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я писав конкретно про бандерівців, а інших українців радянська влада перетворила в тлін ще в 20-х роках, і в голодоморі. А в тих, хто вижив розвинувся стокгольмський синдром:sad:. Любу людину, в якій залишилося хоч трохи національного достоїнства, спроби іншої країни нав'язати свій погляд на питання історії, просто обурюють.
    В сталінському суспільстві людина була позбавлена права вибору і всі, кого посилали на Західну Україну, ставали провідниками радянської політики. Хіба ні? Їх саме для того туди і посилали...Тому, якщо вони нікого і не вбили, то все одно були вимушені бути співучасниками насилля над західняками.
    Політика держави і є "обобщєнієм", тим більше такої держави як СРСР. А "вінтікі" повинні були чітко виконувати завдання "партії та уряду"...Тому не треба штучно відокремлювати "гвинтики" з єдиного "механізму"...
    І може мені і не пощастило, але не зустрічав росіян (навіть найпорядніших), хто б розумів потреби українців в своїй державі і мові..Всі вони тяжіють до "єдіной страни"...Але це не значить, що я їх ненавиджу, але я розумію, що вони не можуть буди ентузіастами і переконаними будівничими незалежної України, тому і полягатися на них не можна..."Голос крові" завжди переможе все інше.

• Подобається Подобається x 8
  17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

ПРидется повторить свои вопросы ибо не на один нет ответа.

Вы хотите сказать, что у всех украинцев есть причина ненавидеть русских ?

Вы хотите сказать,все украинцы ненавидят русских ?
    Вы хотите сказать, что все русские пришли к вам куда-то и убивали ?

Ответьте просто . Да или нет ? И не фига тут крутить с ответами. И отвечайте за свои слова. Чтоб потом не було " А меня то за что ?" А то все время типа, они испорченные, а я настоящий, вот за всех и говорю.....

Я свое мнение сказал.

18. Pedro

І так і ні. Так бо ніхто так не нищив українців як Російська імперія (під яким би іменем вона не функціонувала).
    Ні, бо українці часто були самі винні, що дозволяли це нищення.
    А з другого боку, сам російський народ не набагато менше натерпівся від цієї імперії.

• Подобається Подобається x 5
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бо вона (імперія) нікому цього робити не дозволяла. Всі получали тягла по повній.

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Если сами Романовы не уважали русских, то как можно было расчитывать на то, что их будет уважать кто-либо другой?..
    http://zhurnal.lib.ru/b/blockij_o_m/janikogdanebyldissidentom.shtml
    Интересно так же сравнить отношение к украинцам со стороны Романовых и Габсбургов.
    Разница в пользу последних впечатляет...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)