Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ребята, спасибо вам всем. Вы - интелектуалы, продвинутые и очень разумные люди. Я в восторге от прочтения темы! Моё мнение за кадром. Жду продолжения! Реально - вы - супер!

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що поробиш....:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  3. Lidrad

Lidrad Member

Цікаво !!! Москаль який століттями топтався по нашій культурі, мові , історії та невинних людських життях , напише історію для наших діток! До чого ми дійшли, та в принципі це вже було неодноразово! Я вчу своїх дітей історії України на базі архівних матеріалів, із першоджерел, в тому числі з підручника історія України-Руси М.Аркаса примірник якого був написаний автором на протязі свого життя у 19 столітті і виданий на початку 20 століття. Те що Вони зараз понапридумують у згаданому в темі підручнику, я рахую треба зі своїми діточками підкореговувати і уточнювати а не залишати їх на одинці з історією РУСКАГА НАРОДА , от і все. Українці тримайтеся!!!

• Подобається Подобається x 4
  4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Порахуємо... москалі прийшли у Львів у 45, пішли у 91, 46 років. Плюс ще з 39 до 41 - це ще два роки! У сумі в мене вийшло 48(приблизно, місяці не рахуємо точно)!
    ТАК і де століття?:pardon:

• Подобається Подобається x 2
  5. Lidrad

Lidrad Member

Вибачаюсь пане! У Вас напевно із географією щось не все впорядку, якщо Ви вважаєте що Львів це територія всієї України!

6. -Erebus-

Не всій, але в Вас написане у профілі, що Ви зі Львову й тому говорите за Львів, за галицьку культуру! Хіба ні?

• Подобається Подобається x 3
  7. Lidrad

Lidrad Member

Ну якщо вже говорити за місто, село, хутір де народився то це також потрібно знати. А якщо вже говорити звідки я , то не зі Львову а зі Львова, це місто якщо ви не знаєте знаходиться в Україні, а не в Польщі чи в Угорщині...

8. -Erebus-

Добре, зі Львова! Даруйте!
    Ось Ви кажете:
    І тут же, коли до Вас звертаєшся українською, починаєте чіплятися до кожного слова...
    Що тут ще можна додати! Ви, пане, самі відповіли на всі свої питання!

Москалі у Львові були століттями? Виходить - ні!
    Так чому говорити, що вони століттями принижають українську культуру? Це просто математично не вірно! :)

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Может панi имела в виду поляков? В результате "акций" - "за враждебное отношение к украинцам" убили немало польских чиновников (отметился даже лично г-н Шухевич).... Под руководством г-на Коновальца даже делали покушение на польского президента.... Видимо - заливали поляки жир за воротник, раз ТАК боролись с ними...А теперь - детей их языку учат... :)

10. Lidrad

Lidrad Member

Ну ляхи для нас історію не пишуть, у них своєї достатньо яку вони захищають із нею до нас не лізуть, бо це їх історія ; Що Московія , що Річ Посполита в минулому маніакальні вбивці невинного українського народу, цього не забереш; А те що мої дітки знають і російську і польську мови , правда не досконально але може бути, ну це ж не погано я ж не дорікаю Вам що Ваші дітки вчать китайську чи німецьку для прикладу, якщо вони у вас є звісно... До чого це усе в мою сторну не зрозуміло...

11. Полковник

Полковник миється в бані

И детки Ваши тоже так называют Русский народ?
    Оригинально, конечно, может и пригодится им в жизни.
    Не!
    Точно пригодится.

Останнє редагування: 12 сер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Но замечания по поводу ОУН-УПА постоянно делают и ЕС подбивают

13. Lidrad

Lidrad Member

А до чого тут це. Я маю на увазі Вашу цитату Русский народ...
    На Русский народ мої дітки кажуть Росіяни, а про що Ви я не розумію, тема ж про інше йшлася. Можливо Ви Української мови не знаєте от і чипляєтесь за що попало..

14. iso

iso Well-Known Member

Особливо шкідливі умови. Тут рік за три треба б рахуватио_О

15. Полковник

Полковник миється в бані

Так точно.
    Повторюсь:

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

17. -Erebus-

• Подобається Подобається x 5
  18. Полковник

Полковник миється в бані

По идее НАШИ свидомиты должны были бы Вас в святые произвести.
    Вы живёте в России в городе с вызывающим названием.
    Овладели и пишете украинскою.
    Именно то, что хотят свидомиты.
    Ан, нет.
    Всё-равно москаль!

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Неправда :)
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=686480&postcount=1740

20. coolzak

coolzak Well-Known Member