Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

так... спершу диктор жаліється на дороги... потім говорить що місто носить сліди важких боїв і що за нього боролись ті ж війська, що в 1939 році, що населення вітає визволителів від більшовицького кривавого терору... потім дуже довго говорить про знищених українських націоналістів... і таки додає про видачу евреїв та більшовиків...
    :) мені дуже подобаеться хроніка і вохеншау зокрема. тому що відчуваться дух епохи.

2. Полковник

Полковник миється в бані

Значит ребята, которых толпа била, это евреи и большевики?
    Очень толерантно поступали жители города Львова.

А вот про те трупы, которые выносили гражданские лица, пропускаемые к ним (трупам) немецким комвоем по нескольку человек - это жертвы НКВД?

3. terrible

:good:
    дуже толерантно вели себе французи...

Ви як дитина мала... не, то фрицюги закинули десант, перебили всіх в тюрьмі а потім місто захопили егеря та вони (ганси) влаштували епатажну спектаклю :)))
    браво, Полковник! біс!

4. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    Вижу, для Вас французы - это пример настоящей Еуропейской толерантности.

5. terrible

а що по-Вашому відбуваеться на французському фото?

6. Agaton

Agaton Well-Known Member

Гм...
    А в Польщі руйнування міст почали від першої хвилини віїни.
    А рахуючі віїну від Вестерплатте - навіть від "мінус пятої"
    Порушення Велюня, 1 вересня 1939 - англійскою

Для тих, хто читає польською:
    Wieluń 1 września 1939

Правда -"лицярі" Люфтваффе зібрали заплату зо свої звірства вже через рік - протягом "Битви за Англію", коли польське дивізйону в лавах РАФ кинулись на них саме як на звірей :dntknw:

7. terrible

Люфтваффе справді перші дні Східного походу працювали лише по військовим обектам...
    а битва за Англію... дуже хаотична та беззмістовна штука.

8. Agaton

Agaton Well-Known Member

Я тут як раз з вами згіден - правда, оператор чомусь не показує, як саме майже точно у тому часі німці розстрелівоють львівських профессорів...

Але признайтесь - німецький оператор не мусив тут напряцюватися, чо? Тільки включити камеру - і хоп - само йде.

Взагалі - у каждому такому випадку находять мене 2 ці сами думки.

1. про срср: Як можна було довести свою державу то такого стану що сотні тисяч населення*) (300? 500?) активно боролась проті ней зі зброєю у руках - та ще на боці таких во ...

2. про гітлерівців - як можна було бути таким тупим, щоб програти віїну з державою, у котрої якраз таке ставлення населення...

:dntknw:

*) я не тут про галичину - а про срср до 1939 р

9. terrible

а я думаю завжди інше-як план "Барбаросса" міг взагалі пройти відповідальний контроль в німецькому Генштабі??? це швидше набір гарних побажань, ніж план бойових дій...

10. Полковник

Полковник миється в бані

:cesored::cesored::cesored:
    ТЕХ людей уже давно в живых нет.
    Вы хотите, чтобы я, как русский, за ЭТО ответил?
    Я Вам отвечу.
    Я занят. Не турбуйте меня.

Останнє редагування модератором: 22 чер 2009
  11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Любую книгу можно читать через страницу, через главу, через абзац или слово, искать самые сальные эпизоды или возвышенные, делать подборки из понравившихся цитат или чернухи. И каждый раз это будут новые книги, плохие и хорошие, пошлые или высоконравственные. Делать выводы о событиях по немецкой агитке - составлять портрет слона по описанию слепого, что пощупал его за пятку.

А вам не приходит в голову, что ваша трактовка событий как "победа рабов за спиной которых стояли заградотряды" может быть в корне неверной?

12. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Черчиль.

It is the Russian Army that has done the main work of ripping the guts out of the German Army ... In the air and on the ocean and the seas we can maintain ourselves, but there was no force in the world which could have been called into being except after several more years that would have been able to maul and break the German Army and subject it to such terrible slaughter and manhandling as has fallen upon the Germans but the Russian Soviet Armies.
    Speech in the Parliament (1944-08-02)

13. Agaton

Agaton Well-Known Member

А Ви полковнику впевнени, що зрозумили що там написано :))) ...?
    Щось вам тоді підкажу - там про росіян ані одного слова...
    До совецької агресії були ще 2 тижні.

Але якщо ідентифікуєтесь зі злочинами Люфтваффе ... :pardon:

Останнє редагування модератором: 22 чер 2009
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Ни хрена не понял, но уверен, что Чернобылец фигню постить не будет!

• Подобається Подобається x 1
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Впевнен.
    Не надо так сильно смеяться, изменник Батькивщины!

16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я переведу первую фразу.
    Это - Русская Армия, которая произвела главную работу по физическому уничтожению Немецкой Армиии и ее духа.
    Дословно разорвали кишки Немецкой армии, но в английском языке, это означает еще и уничтожение духа.

Да чего там Полковник. Сейчас набегут и скажут, что Черчиль был никто, или очень часто говорил глупости. Или врал часто в Парламенте. Хотя это тоже срез духа эпохи.

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ну хай Вам там - не надо. :)

Тільки пояснить б-ласка - яку Ви Батьківщину маєте на думці...?
    Срср котрого вписави до паспорту Батькові як місце народження, (хоча коли він народився ніякого срср там не буво), чи мабуть Австро-Угорщину діда ?

18. Полковник

Полковник миється в бані

На думци маю Украину-Неньку!

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Львовская балалаешная школа! ЛВВПУ имени Николая Щорса.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, Уважаемый, так ЛВВПУ никогда не называлось.
    Видимо у Вас не достоверная информация.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)