Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

У нас историей СБУ занимается, вместо того чтобы зама СБУ ловить, Интерпол на подмогу пригласили

2. terrible

terrible Well-Known Member

:haha: та ну майте совість, поясніть, мене з-за компа виганяють! :haha: чому я маю витрачати на Вашу ПЕРСОНУ стільки часу? :dntknw::)))
    в чому різниця??? я прошу;)

3. Бранко

Бранко Well-Known Member

Не знаю, может вам нравится русский язык?

4. terrible

але все ж... ;)
    ???

5. Бранко

Бранко Well-Known Member

Что я должен сказать? Что вы меня полюбили?о_О

6. terrible

не дай Бог! Ви що! :bad::bad::bad:

чому я маю диктувати Вам Ваші фентезі?

7. Бранко

Бранко Well-Known Member

А я думал вы из этих:

8. terrible

мені не цікаво, що Ви думали :)

мені цікаво дізнатись від Вас інше-
    1. де знаходились Прилуцький, Лубенський та Миргородський полки на момент знащення Батурина?
    2. в чому різниця? частина полку-чи полк весь? з Горленком, який був при Мазепі-знаходилось 9 сотників з 82 козаками полку. інші-більше 1 000 - були в Батурині. ще інші-вдома.
    3. що там 3? не памьятаю... заразився... :sad:

Ви молодчина, Бранко. Вам би великим історикмо бути, та... Ви знаете факти, якісь документи постите... але от коли добираетесь до висновків-ось тут і починаються фантазії... :)
    хоча, певен, себе Ви вважаете супер-профі:)і не дивуюсь я цьому

9. Бранко

Бранко Well-Known Member

Вы издеваетесь что-ли? Я уже отвечал и приводил документы. Мне неинтересно ходить по кругу, я не фанат такого действия в отличии от.

Если вам нравится, предлагаю еще раз почитать предыдущие страницы. Но только без меня.

И потом, что за переход на личности? Показываете слабость в вопросе? Да я и так это вижу. Ограничьте себя от бесполезных комментариев. Полемику ведите по существу и люди к вам потянутся.

Не примите за назойливый совет, примите за дружескую подсказку.

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как гос службовец (почти) - скажу .... у нас все черти чем занимаются .....

11. terrible

ні, не знущаюсь. хто Ви, щоб я ще ізвращався і придумував як Вас довести до інфаркту? :mocking: ніхто...

я читав, там немає того, що мене цікавить. Ви не можете відповісти на прості запитання-не знаете, чи що?
    -де перебували 3 полки на 2 листопада 1708 р. ?
    -назвіть хоч один похід, куди б виступав весь полк?такого не існує. так, в Батурині знаходлась частина його-бл. 1 000. загалом полк налічував-за списками-2 800 козаків.
    я хочу почути відповідь на ці запитання. і все. потім скажу своє слово. повірте, мені є що сказати :)

12. Яро

Яро Well-Known Member

Малося на увазі загарбання значно культурнішої Еллади.
    Або США, які зараз в Європі домінують.
    Прецедентів досить...
    А чого ця Ахматова, коли стала русской, то поміняла прізвище на татарське? Може, що видаватися "своєю в доску"?

Останнє редагування: 20 тра 2009
  13. Городецький

Городецький Well-Known Member

Тут Ви не вгадали - нема такого.

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Это чтобы Янукович о ней вспомнил... незлим словом

15. Яро

Яро Well-Known Member

Є таке. А американська мова спілкування? А наплив голівудщини, джазу, репу? А НАТО хто тримає?

16. Полковник

Полковник миється в бані

СИЛЬНО!!!!
    Это уже СУПЕРсвидомисть!
    УВАЖУХА!

17. Городецький

Городецький Well-Known Member

"Американська мова"? Ви навіть Полковника здивували.
    "Наплив голівудщини" - що в тому поганого, крім того, американські фільми в Європі не надто популярні, швидше в Японії :)
    "Наплив джазу" був, люб'язний, в 1920-х, а Вас це й досі турбує.
    Що значить "НАТО тримає"? Поясніть?

18. Яро

Яро Well-Known Member

Ну хай буде: американський варіант англійської. Чи ви будете стверджувати, що вони не відрізняються?
    Мене турбує чи не турбує, подобається чи ні - не у тому справа. Я говорю про потужний культурний вплив (при тому, низькопробнішої культури).
    Пояснюю. Більше половини бюджету НАТО - з Америки.
    Але це не в тему нашу.

19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Извините, если не совсем вас понял. Но если вы имеете в виду, что из США идет низкопробная культура, то это не потому что она там в основном низкопробная, а потому что в наших странах именно в основном низкопробную и выбирают для показа. Особенно для кинотеатров. Хотя и бывают исключения.

Вообще публика в США смотрит фильмы по другому. Если у нас смотрят на убийство в ыильмах, как нечто "возбуждающее, и бьющее на психику, то в США смотрят на это как искусство спецэффектов. Совершенно разное восприятие. Никакой связи с реальностью. Типа, ну как похоже, и кровь прям настоящая, и голова здорово отрывается....... Иногда даже хлопают при этом.

И рэп и джаз, если профессионалы, то очень неплохо. Если рэп в исполнении российских или украинских исполнителей, это вообще смешно. Джаз вообще - элемент культуры угнетенного народа. И кстати очень неплохой и по звучанию и смыслу, если язык знаете.

• Подобається Подобається x 1
  20. - раньше так казни на площадях смотрели (у разных писателей средневековья описано).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)