Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Нагадаю, що цей "металобрухт" був розроблений за допомогою частини ВПК яка залишилася в Україні... Натякаєте, що вони погано працювали? ;)
    А що до небезпеки, то змушений вас запевнити, що не там небезпеку шукаєте, бо військові завжди все роблять "по уставу", а на атомних станціях сьогодні все значно простіше... Є у мене знайомий, що зараз працює на Хмєльницької АЕС, так он мені розповідав, після перевірки з'ясувалося, що деякі інженери мали підроблені дипломи...

Не тільки захопити сусіда, але й захистити себе. Мало оголосити незалежність - треба ще себе захистити. Що до Росії, то вона завжди була змушена обороняти свої теріториї. І завдяки тому, що вона воювала, сучасна Україна зараз має свої кордони.
    Велич держави також складається з культур народів яки складають її "спільну" культуру, наукового рівня, загального рівня розвітку, та багато чого ще.

2. Bogun

Bogun Well-Known Member

Є різниця захоплювати і захищати свої. Ви вже з Фінляндією добре обороняли. Скільки 750 тисяч загиблих?

3. borkhes

Богуне, а що ви скажете про війни завдяки яким Україна має сучасні кордони?

4. Bogun

Bogun Well-Known Member

З Фінляндією? І що Україна отримала?

5. borkhes

Наприклад: с Польшей, війни с татарами, турками и Европой за Крым.
    Чи війна була тільки з Фінляндією?

6. Bogun

Bogun Well-Known Member

Я тут про Фінляндію кажу, а про Японсько-Російську війну. Ми тут обговорюємо Росію? То що Україна отримала від цих війн?

Віддавайте Курильські острови та Сахалін Японії та Карелію Фінляндії.

7. borkhes

Україна можливо нічого не отримала від фінської війни. А що до мого питання, відповидь почути можна?

8. Bogun

Bogun Well-Known Member

Заходьте на гілку Історія і запитуйте, не бажаю оффтопа.

Отже, Ви погоджуєтесь, що у війнах, де брали участь українці, ми українці нічого не отримували.

В Афганістані, що українські вояки та Україна отримала?

• Подобається Подобається x 1
  9. borkhes

Слив засчитан. :pardon: Прежде чем советовать что-то там кому-то отдать, хорошо бы начать с себя. ;)

10. borkhes

Пан Левандивка, прошу вас вынести пост №1402 туда, откуда вы его удалили, т.к. он отвечает на ряд поставленных вопросов, а остаток дискуссии выделить в отдельную ветку посвящённую "Захватническим войнам империи". Спасибо.

11. Bogun

Bogun Well-Known Member

Про що ХАЕС чи про оборону і захват землі.

12. smbds

smbds Well-Known Member

Я звісно, не знаю, що пан Богун скаже про війни завдяки яким Україна має сучасні кордони, але деякі з них, безперечно, мали величезне історичне значення. Зокрема перемоги галицьких князів, Острозького, Сагайдачного, Вишневецького, Виговського та Речі Посполитої (за великої участи українців) над московитами та, наприклад, Безручка під Замостям - ці перемоги били Москву по зубах і зменшували бодай на певний час її агресивність, бо хто зна де були б зараз московські кордони і відтак, кордони України.

Хотів би також згадати перемогу отамана Л.Кучми у Тузлінській битві, останню перемогу отаманів В.Ющенка та Ю.Тимошенко у газовій війні, підсумком якої стала угода по ГТС з Європою, від якої у Путіна, схоже, нервовий розлад - і це приємно :)

Що ж стосовно тих воєн, котрі маєте на увазі Ви - так, вони були і так, мали великий вплив на сучасні кордони України. При тому що величезною мірою здобувалися кров'ю самих українців.

Перепрошую за репліку на питання, яке було не до мене.

• Подобається Подобається x 2
  13. Bogun

Bogun Well-Known Member

Пане smbds, я бажав так розповісти, але тема гілки було "Справжне обличчя Росії" і за ідеєю, ми мали обговорювати Росію, а не Україну. Тому цьому панові запропонував зайти на гілку історії.

• Подобається Подобається x 2
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну не можуть наші "брати", щоб в Україну не тицьнути. Трудно... :pardon:

На отдєльную вєтку "не тягне", а в цій гілці - саме оно.

15. borkhes

Ні, бо: "...стосовно тих воєн, котрі маєте на увазі Ви - так, вони були і так, мали великий вплив на сучасні кордони Росії. При тому що величезною мірою здобувалися кров'ю громадян Росії."

Якщо ви так бажаєте віддати Карелію, то чому не хочете віддати частину України полякам?

16. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вообще-то, это - спорный вопрос.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нагадалося: - А нас за що?

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Да-а-а!???

19. Бранко

Бранко Well-Known Member

А Карелию с какого бодуна? Карелы-они же Чудь, одно из древнерусских племен, стоявших у истоков создания Русского государства.

Что -то вы как то ведете себя не так. Призываете разбрасоваться своими народами и землями..

Это нормально?

Ну предложите Киев Израилю отдать, т.к. там хазары проживали. Это и то будет вернее, потому как хазары-не одно из древнерусских племен.

20. Богданович

Богданович Well-Known Member

Ну тоді треба повернути територію Владіміро=Суздальського, Муромського, Ростовського князівств і Новгородської землі Україні - бо Київська Русь, столиця на території України. А Київ - "мать городов русских"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)