Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну он же Гамериканец, ему надо другую ....

2. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

?Хто (що) ,крім дружини, поєднує його з Америкою?Тільки без гасел.

Чому питання ставлять весь час таким чином: Не хочете лизати Путіну? То лижіть Гамериці (Польщі, Австрії)?В мене складається інколи враження,що більша частина такого "електорату" сексуальні збоченці - крім "лизати" або "підмахувати" будь-кому інших варіантів немає...

Спеціальне запитання Візарду: Чому дружити чи об"єднуватись можна лише ПРОТИ когось?

Останнє редагування модератором: 7 кві 2009
    • Подобається Подобається x 4
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я вже питав: а щоб не "лизати" Ви собі уявити не можете?
    Черговий, традиційний плач Ярославни. Ромку, ну скажіть: хто тому винний, крім українців? Та й не потрібно гарбу перед волами ставити. Тим же росіянам і полякам, про яких йдеться, манна з неба не падала, ніхто за них їхні країни не будував, самі спромоглися. А виправдовувати свою недолугість обставинами чи долею тяжкою, то доля слабких. А Ви рекомендуєте цього Паламаря читати. Навіщо?

• Подобається Подобається x 5
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А я неспешно читаю - по мере возможности. И замечаю для себя старательные уходы от неприятных фактов - и выпячивание "во всем виноваты москали"... Скажем - среди гордости за казачьи победы - Конотоп есть, а Желтых вод - нет. Почему? Под Желтыми водами была разгромлена польская армия - а не русская? Поэтому об этой победе "а нi пари з вуст" - а о Конотопской - шум до небес? ;)
    Или я так и не понял, как автор определяет - кто "москаль"? По происхождению? Вроде - нет. Иначе не записал бы в мучители Шевченко "русского" Энгельгардта (впрочем - и из крипатцтва выручал "русский" Карл Брюллов :) ). Или не сделал бы "русским" организатора голода Джугашвили... Но ведь и ассоциирование себя с властью, верность служению - тоже не пройдет под лозунг "виновности москалей" - поскольку не было отличия между русским и украинским нарордом в отношении власти к ним...
    А жонглирование фактами - прилаживание их к политическому моменту - вызывает вполне оправданное недоверие к написанному.
    Увы.
    P.S. Читать прекратил. АфФтар - расист и ксенофоб.
    Яка гiдота... Надо руки мыть после ТАКого....:bad:

Останнє редагування: 8 кві 2009
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вирвані з контексту фрази можна приліпити будь де...
    Степаничу б не здивувався,а Вам,відверто кажучи дивуюсь...
    Скажім я не вбачаю чогось неймовірного..
    наприклад в цьому
    Або в цьому

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я давно подозревал, что наших бедах не только москали виноваты

7. smbds

smbds Well-Known Member

Правильно підозрювали, ясна справа, насамперед - ми самі. Добре, що Ви підтвердили свої підозри, бо це так і є - і ві Львові, і в Києві і в Донецьку. "Не так тії воріженьки..."
    Москва лише намагається використати слабкість і помилки, чим вона і завжди займалася. Зараз, коли, як вчора правильно казав Горбулін, Українська держава є слабкою як ніколи (додам - через те, про що написав п.Ромко). Звісно це спокусливо для кремлінів.

• Подобається Подобається x 3
  8. Дальневосточник

Контекст - еще хуже... Понимаете, когда идет простая констатация фактов (причем - далеко не всегда чистоплотная - да Бог с ним!) - это одно. Хотя - давайте посмотрим на Эстонию. История этого государства - не менее драматична (а может - и более!) - и также отсутствовала государственность, и так-же рвали их завоеватели. А поди-ж ты - нет таких плачей и причитаний... Как говорил т-щ сталин - нет у меня другого народа....
    Зато когда автор начинает делать выводы - простите - но это недостойно цивилизованного человека. Я привел одну - небольшую - но вполне красноречивую цитату. Рассуждения о "бастардах", "полукровках" - и пр. - унижает само понятие - человек - низводя его до скотского состояния - с "родословной", в которой указаны сплошь чистокровные "производители"....

• Подобається Подобається x 7
  9. smbds

smbds Well-Known Member

100%. Українцем є той, хто себе українцем вважає. Юридично зафіксувати це він може, отримавши український паспорт. Крапка. Ті, хто прагнуть вимірювати черепи та/чи аналізувати кров - у кращому випадку невігласи, в гіршому - духовні нащадки Алоїзовича та Вісаріоновича (котрі один чорт)

• Подобається Подобається x 2
  10. Степаныч

Вас, Ромку, дуже важко зрозуміти. ЦЕ Ж ВАШІ СЛОВА НА МІЙ ДОПИС ЩОДО ЮЩЕНКА:
    Що Вам ще потрібно? Чим Вам знову медведі винні?

11. Romko

Спершу прочитайте передмову до цієї книжки..

12. Полковник

Полковник миється в бані

Сильно, Ромко!
    А ещё патриот, едрись....

13. Степаныч

Чия зараз влада в Україні? Влада, обрана переважно жителями ЗУ. ЩО ЩЕ??? ЩО ЗНОВУ НЕ ТАК??? Ви хочете довести, що серед українців немає достойників, що вони тупі, або продажні, або "безголові"? Ну то кого Ви разом з Паламарем у цьому звинувачуєте? Офігеть! Усі навкруги винні: обставини, москалі, п"ята колона... Та визнайте вже свою нікчемність відверто та й по-тому. Як це робить Ваш любий Паламар.

• Подобається Подобається x 5
  14. Полковник

Полковник миється в бані

Правильно я понял, что человек, получивший российский паспорт становится автоматически русским?

• Подобається Подобається x 3
  15. Romko

А Я ПРО ЩО?!!!!!
    Винищили...нічого...
    ще сорок літ не пройшло...

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Согласен, потом оправдывать неудачи "пятой колонной" и форс-мажорами будет уже сложнее. :)

17. Romko

Надієтесь дожити? Я ні... Але це тема іншої гілки...

18. Дальневосточник

Простите, но я с Вами не соглашусь. Извести человека - как биолгоическое существо возможно - но при близкородовом скрещивании. Вот когда происходит физиологическое и умственное вырождение. Кстати - сторонникам "чистокровности" не грех бы об этом помнить. У нас - слава Богу - ТАКого не наблюдается. По крайней мере есть 3 послевоенных поколения - среди которых достаточно умных, предприимчивых, талантливых. :good:
    Скорей всего - не верен посыл. Попытка организовать в XXI веке националистическое государство с националистическими ценностями - провально. Я думаю,нам бы подошло что-то вроде гамерикансой мечты. Причем вопрос даже не в языке - лучшие представители нашей страны "голосуют ногами" - за рубеж. Что от русского - у нас, что от украинского - у Вас. А мы все бьемся - на каком языке учить - а надо - УЧИТЬ, или - на каком языке смотреть фильмы - а надо - СНИМАТЬ.... Вы говорите - сорок лет...А они есть у нас?
    Не дождуться! :)

19. Степаныч

Тоді закономірне питання: чому інші національності не винищили? Классика - євреї.

20. Romko

Взагалі дуже важке питання...
    І,на жаль я згідний з Маряном Коцем в передмові до цієї книги...
    Українське...
    Мене болить...
    Мене дійсно болить те,що в нас українська мова залишилась у вжитку лиш в нас,на Західних землях...
    Мені боляче,що країною керує мерзота,яка не гідна не те,що державою - свинарником керувати...багато честі...
    Мене болить,що стільки людей віддали життя,а до тої держави дійсно так далеко...
    Мене болить...

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)