Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Евона як? Евона це хто,ми здається про Ломоносова говорили?Ну чи то були місяці чи роки,про це тепер ніхто не знає,все будується тільки на догадках.Не лише в Києві,але й в Європі, бо з Росії як завжди кращі голови повтікали,там щось у них із владою замутилось.Я так злегка заглянув, коли шукав матеріали по Ломоносову.

• Подобається Подобається x 1
  2. Веда

Веда Well-Known Member

"Чтобы писать историю достойным образом, надо забыть о своей вере, своем отечестве, своей партии". Пьер Буаст

• Подобається Подобається x 3
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Справа у тому, що ця інформація є тільки на українських сайтах. Тільки в Україні це відомо і про те, що він там вчився я чув тільки коли був у Києві. З цього можу зробити висновки, що це не правда. :dntknw:
    Чому ж? Його біографія дуже відома... Тільки з тим що він у Києві робив - не зрозуміло.

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

З цього можу зробити висновок що Ви нещирий.Ви що хочете сказати,що в Росії завжди всю правду пишуть? Весь світ знає,що в Росії в даний час правди найменше в світі.Ви вірним шляхом йдете до неосталінізму,вірніше неокагебізму,чи то пак путінізму.Те що в ваших підручниках видалили все що стосується щось українського ми вже проходили.При СРСР в школі історія України починалась в кам"яному віці і ним закінчувалась,а потім був період ВВВ.Тобто було вирізано майже тисяча років,і історії в України небуло.Так само і Ви.Живете в своїй бочці(як Діоген) тобто в Росії,і якщо Вам завтра ваші кремлівські історики скажуть,що небуло Богдана Хмельницького,чи Сагайдачного,ви так і скажете-небуло бо про це не пишуть російські книги.Страус теж каже що сховався.

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Так, якщо ви хочете це почути. Якщо сподобалось - чекаю на "+". :)
    Ні. Але до чого тут Росія?
    Хто знає? Незалежні країни колишнього СРСР? Тоді згоден.
    Ви теж як Веда пишете це не тільки для мене, а ще для всіх з РФ? Чи розмова особісто про мене і ви намагались мене образити?
    Розмова була про Ломоносова, та де він здобував освіту. Досі я знайшов тільки те, що він дійсно був у Києві декілька місяців та вчився в академії. Вибачте, але це ніяк не можна називати як "здобув освіту".
    Чомусь про гетьманів багато книжок в різних країнах, а про те, що Ломоносов в Києві вчився - переважно на українських сайтах, навіть посилань на книжки немає. Шкода, що у вас це викликає тільки бажання образити та знищити співрозмовника. :sad: Але зрозумило - радянська школа.

6. Бранко

Бранко Well-Known Member

А почему бы Ломоносову не учится в авкадемии, если преподавали там лучшие профессоры Москвы и Питера?

Например: http://ru.wikipedia.org/wiki/Иннокентий_(Борисов)
    Т.е. пословица: "там где вы учились, мы преподавали".

Останнє редагування: 25 бер 2009
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Брешуть и еще как, за что им и платят

8. Веда

Веда Well-Known Member

Тим, в данной ситуации не брешуть, ЖЗЛ, Ломоносов.

9. Тим22

Это на вас повлияло чтение трудов историков из Могилянки. Учебник истории Украинской ССР, конечно с точки зрения классовой борьбы, но все-таки давал подробные сведения об истории национально-освободительной борьбы украинского народа. Да и в музеях можно было многое увидеть по истории козачества, например в Днепропетровском историческом музее им. Яворницкого

10. Тим22

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

За це +але пакетного голосування не буде,тут Вам не верховна рада,і більшість дописів мені не сподобалася.
    А Ви пишете звідки з Гваделупи?
    Чому,знає Європа,знає Америка і інші хіба це мало?Чи може я збрехав?Чи всі незгодні не по тюрмах?
    Оскільки слово Ви було з великої букви,то я писав особисто до Вас.Тільки не бачу чим я Вас образив.Це Ви про Діогена?Це моя реакція ена Ваші слова,про те що Ви невірите дописам бо вони українські.А Ви чекали на іншу оцінку?Вибачайте.якщо говорять двоє людей котрі виросли скажімо в пустелі,що лісу і моря немає бо вони їх небачили,то що їх дійсно немає?Ні і ліс і море є,але вони їх небачили.бо там їх небуло,і про це вони нізвідуки незнають.Тобто,раз російські джерела не пишуть,значить комусь це потрібно.
    Ви, будьте добрі, уважно почитайте мій допис,там пише не здобув,а здобував,а це велика різниця.Він дійсно її здобував і в Росії,і в Києві і в Європі.Розумна людина вчиться все життя,і не можна говорити що вона здобула і все,вона поки живе доти вчиться.
    Чого ж це воним поїхали з благополучної Москви в провінційний Київ.

Зсилка не працює.Вибачайте а Ви викладач з якої дисципліни?І яка у Вас наукова ступінь?

12. Бранко

Бранко Well-Known Member

Учить Латынь, которую там преподавали лучше чем в Москве и Питере, бо католическо-униятское прошлое, там было еще не забыто. А вообще, поитересуйтесь на каком языке преподавали в Могилянке. Латынь-затем чистый русский. Украинской, там не пахло даже за 100 километров. Недаром Сковорода написал букварь на котором учились и в Москве.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Діоґенова бочка була просторішою від російської історичної науки.

• Подобається Подобається x 3
  14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

С этого места , по-подробней , пожалуйста.

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу, куда им горемычным да Ш-Ы-Р-О-Т-Ы Украинской исторической науки, ведущих, свои глубочайшие корни как минимум от Князей киевских, если бы Вещему Олегу сказали что он де есть князь Украинский, его б кондратий хватил еще до змеи из черпа .....

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну да...:sorry:
    Росія ж родіна слонів..хіба нє?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  17. Бранко

Бранко Well-Known Member

Не. Россия-Родина Руси.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Или Русь- родина России?

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

То значить...
    Була Росія...забув..хто був тоді президентом..а потім з неї відкололася Київська Русь..ага...ага...тре записати...:scratch_one-s_head:
    Вєк живі-вєк учісь...:preved:
    Але ще про слонів не забудьте...:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

хіба, що очима австро-венгра ...;)
    та ні як у сучасних підручниках, була собі Україна, була, потім звИздИлИньк, пришли татаро-варяги и опачкі, появилась Росія.... а взагалі то, приємніца Русі - Росія, хтоб про що там не теоретизував, але все рівно так мило чути, коли колишні поляки тощо вболівають за Русь .... єх . справді приємно ....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)