Україна і Росія напишуть "правильну" історію

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Чернобылец, 1 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Террібл, уявіть собі - знаю! От же ж полюбляєте Ви інших у незнанні звинувачувати ;)))))))) Звичайно 6 тис. - то страшна і могутня армія, інша ж війська УНР і не могла розбити? :mocking: Я ж не сперечався, що то була армія, лише констатував, що то була досить маленька армія за чисельністю. Коли Корнілов повів у лютому 1918 року добровольчу армію у перший Кубанський похід, вона теж налічувала лише близько 5 тис. штиків (або аж 5 тис.:) , проте Катеринодар тоді вона так і не здобула!

2. terrible

terrible Well-Known Member

та ні, чому ж звинувачую. просто подумав чомусь, що не знаете:)
    ну, то лише на Чернігівщині було 6 тис. а так - більше. мммм...лінькі мені зараз щось шукати по темі... вибачте:blush::) не ображайтесь:) ще обовязково поговоримо на цю тему:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Hightower

Добре! Я не ображаюся, з Вами дуже цікаво спілкуватися! )))))) Мені зараз теж ліньки, оце сів попрацювати і знову завис на форумах :sad: , а взагалі теж із задоволенням продовжу при нагоді, тема дійсно досить цікава! )))))

• Подобається Подобається x 1
  4. Монархист

Монархист Well-Known Member

Полёт фантазии? Или вы сформированных неизвестно из кого «сечевых стрельцов» в казаки записали??? … ну вам как сверх расе можно всё.

С Московским царством.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Ви вчіться! І Вам теж стане відомо.

• Подобається Подобається x 3
  6. Монархист

Монархист Well-Known Member

Да, вам во Львове виднее. Особенно когда у вас другая государственность. Вы нашу историю как я понимаю знаете лучше. Хотя возможно вам не мешало бы пересмотреть сначала собственную, тогда возможно поняли бы процессы происходящие у нас

7. levandivka

А у вас вже кокась собствєнна государствєнність?
    На території комуналки? о_О

Наспівуючи:
    Вечером концерт заводит наша дружная семья:
    Дядя Ваня на баяне, Гюльнара берёт зурна,
    Цукерман поёт "7/40", Гоги воет "Сулико"
    А оленевод Бельдыев тундра далеко.

8. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Хочу пояснити Монархісту одну просту річ.
    За часи Московського царівства її мешканці називалися московитами, але нації як росіяни не існувало.

Рускими називали тих хто сповідував православну віру. ;)

• Подобається Подобається x 7
  9. Бранко

Бранко Well-Known Member

Небольшое уточнение. Московитами или "москвычами"( летописное) называли людей Московского государства( княжества-царства)), а в России, таких государств было много. Еще Владимирское государство( царство), Рязанское, Тверское и т.д.

Пример:

Смутное время. Претендент на престол польский король.

Договор о призвании сына польского короля:

«По благословению и по совету святейшаго Ермогена патриарха Московскаго и всея Русии (и освященного собора и по приговору всех служилых людей Ф. И. Мстиславский с боярами заключил договор с представителями короля и Речи Посполитой на следующих условиях):

Великий государь Жигимонт король пожалует, даст на Владимерское и на Московское и на все великия государства Российскаго царствия сына своего королевича Владислава Жигимонтовича.

И государю королевичу Владиславу Жигимонтовичу, колико государь придет в царствующий град Москву, венчатись на Владимерское и на Московское государство и на все великия и славныя государства Российскаго царствия царским венцем и диадимою от святейшаго Ермогена патриарха Московскаго и всея Русии и ото всего освященнаго собору греческия веры по прежнему чину и достоянию, как прежние великие государи цари Московские венчались.

А будучи государю королевичу Владиславу Жигимонтовичу на Российском государстве, церкви Божия на Москве и по всем городам и по селам в Московском государстве и во всем Российском царствии чтити и украшати во всем по прежнему обычаю и от разоренья ото всякаго оберегати.

10. terrible

о_О це пише людина, яка нічо не петрає в тих часах? для кого вояки Добровольчої армії - добровольці- то китайці? :haha::haha::haha::haha:
    Браво! не чекав від "пилу на власних чоботах" яким Ви є, певно. тому що я ж - юберменш:)

11. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вчимся,

"В нескольких предыдущих статьях «Христос и Нефертити» (15.10.08 г.), «Христос — жрец Аполлона?» (03.12.08 г.), «Философия ариев: Аристокл и Аристотель» (11.02.09 г.) мы убедились в незаурядной роли украинской цивилизации, которая дала миру выдающихся деятелей духовной сферы человечества: пророков, философов, вождей.

Будда принадлежал к скифскому/сакскому народу будинов, проживавшему во ІІ—І тысячелетиях до н. э. (по Геродоту) на территории Древней Украины. Имя этого народа сохранилось в названиях населенных пунктов Середина-Буда (Сумщина), Буда (Черниговщина) и т. д.
    http://www.golos.com.ua/rus/article/1236697388.html

Это шо, Ющенко потомок Будды?:scratch_one-s_head:

12. levandivka

За посадою - можливо... :)

13. Hightower

Краще б за духом! :mocking:

14. mavka

mavka Well-Known Member

однак, інтересна книжка - мене все колись цікавило, що їй давала пити рабиня-прислужка... :blush: (там мусило бути якесь історичне дослідження )
    за посадою він - раджа, темний Левандівко!..:tongue:
    раджа - від слова "радитися" - той, хто дбає про плем"я й радиться з радою старійшин. от тільки в тій раді у нас - придурки. правда, вибрані . ліпші з ліпших.

а стосовно Просвітленого, то нема чого іронізувати :"...перебуваючи у Індії, у лісистій місцині, там, де 2500 років тому принц Гаутама виступив перед своїми учнями з першими розділами майбутнього вчення, звернув увагу ось на що. Місцина називається Сарнатх, і я запитав :
    - Чи не від породи дрібного оленя - сарни походить ця назва ?
    - Саме так ! - відповіли мені індуси. - Сарнатх - це Оленячий парк...."
    (Юрй Ярмиш. "Українізми "Магабгарати".)

15. Полковник

Полковник миється в бані

Ребята со шмайсерами и удавками - это мирное население?
    Однако.
    Чечены с миномётами тоже мирное население?
    Крымские татары с лёгким (пока) стрелковым вооружением - тоже мирное население?

Alex Buchner "DAS HANDBUCH DER DEUTSCHEN INFANTERIE 1939-1945"
    Так точно!

Останнє редагування модератором: 14 бер 2009
  16. terrible

специ ті часто воювали з ребятами тими? і знов боян-шмайсер... така сама лажа як і з дивізіями...
    а Ви вважаете, що в лінку дійсно присутня була дивізія? як на мене-бойова група, куди зібрали все що опинилось під рукою...

щось дуже сумніваюсь я в тому, що Ви щось читали... той списочок лажовинько-попсовенький, можна знайти де завгодно... він відомий.

а ще я знаю чому Ви генералом не стали...

17. Полковник

Полковник миється в бані

Ребята, ВЫ меня удивляете.
    А детишкам в школе как рассказывают?
    Про ДИВИЗИЮ немцев или про бойову групу, куди зібрали все що опинилось під рукою

На этот вопрос я уже отвечал на форуме.

18. terrible

таки точно...таких не беруть в генерали... а пояснити цей словесний...обвал не можна ніяк?
    Ви ж розумну книжку читали...про німецьку інфатерію... могли бути в одній дивізії СС, Вермахт та козаки? тоді що то за дивізія? її номер будь ласка...

19. Полковник

Полковник миється в бані

Стоп, стоп!
    Это Вы МЕНЯ спрашиваете????
    Кто-то из нас потерялся во времени и пространстве.
    Я даже догадываюсь КТО.......

ИМЕЛОСЬ в виду НА 1943 год!!!!!!
    Т.Е. ПОСЛЕ введения новых штатов.
    Что, блин, опять, НЕКОТОРЫМ не ясно?????

20. terrible

точно так-СТОП! я вже бачу, що поспілкувавшись з Вами можна благополучно втрапити на кілька місяців до лікарні... із заворотом мізків...

отже. список оргструктури дивізії Полковника - неправда, і випендритись йому не вдалося, нічо він не знає, не дивлячись на розумну книжку... яку ніби прочитав.
    далі. я певен, що в реальнсті то не могла бути дивізія-з вермахтівських полків, полку СС та козаків. то група, яку зібрали для антипартизанської операції...
    ще далі. я не знаю, як можна партизанам розбити дивізію, як написано в лінку... то певно-фентезі. в упівців просто набоїв-би не стачило...

Ви хоть самі розуміете, що пишете? Ви розуміете що той список-лажа, вгомоніться. він актульний для 1939, але зовсім не для 1942 тим більше 43? то не нові штати, як Ви кажете, а ЛАЖА!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)