Конвой кораблів йде зі швидкістю самого тихого судна, а розум натовпу дорівнює розуму найслабшого на голову.
Разом нас багато, і треба лікувати! Лозунг, який гучно кричали майдануті, на площі Незалежності Києва.
Вся ваша ідеологія - отака брехня. Десь на грані гумору, як тут, десь агресивно з претензією на правду, як про фальсифікації на користь помаранчевих на виборах, а насправді це просто унила брехня, яка не має шансів на перемогу. В Європу без фашистів, наколотиє апєльсіни, НАТО - нєт... Що придумаєте в 2015-му? Всерівно закінчиться пшиком. Ви просто неадекватно сприймаєте події 2010-го року, Янукович переміг через одну єдину річ - кризу та падіння гривні. Та й то, навіть такий подарунок, він ледве не втратив, бо різниця в другому турі склала 2%. Не через якихось там міфічних помаранчевих, які такі погані. І не через рускій язик, чи Бандеру з Шухевичом. А через кризу. Зараз такого вже немає. А намалювати собі результати виборів - по голові настукають. І Янукович не Кучма, цей від заходу ще більше залежить, хоч один постріл і небезпека що рахунки заморозять.
Так, кохані. Віднині будуть каратись усі вирази щодо співгромадян, такі, як "майдануті". "Даунбасівці" на рівні з ними.
Правильная идеология будет: В Европу с фашистами, ненаколотые апельсины, НАТО - да! Вот это истинно правильная идеология.
ааа, ну это все меняет ... ---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ---------- в азию с бамбуками ...
Коли моя дитина вмре,під час приступу,тоді й я піду. Затримуватись не збираюсь. Нема сенсу. Ні в чому нема сенсу.
Шукайте проблеми в собі! Янек переміг з комплексу привидів, насправді, і важка економична ситуація якраз не головна, а головне то, що Юля провалила виборчу кампанію в цілому. Я в ті часи, коли йшов ще перший тур, був в Україні - бачив, Юля то з тигрюлею, то "вона працює" (і це в часи кризи? Варто було навпаки всім доводити, що Юлі не дают працювати і саме тому криза!). А Янек всюди у "костюмі" і каже що він "хозяйствєннік", то і спрацювало на розум людей - в підсумках і маєте президента Януковича. Ну і звісно багато було тих, хто не хотів підтримувати ні Янека, ані Юлю. Але, якби вони все ж кого і проголосували, то чи навряд щось помінялось би, бо теж близко нарівно віддали б голоси свої кандидатам!