Странно в волынской резне как-то не особо к полякам питали нежности, причем к гражданским, причем независимо от возраста, а тут расстреляли военнопленных - и уже ганьба ... гм, гмшное ...
Бо совдепівське гімно є само по собі гімно. І що б воно не робило,все смердить. Починаючи від педераста лєніна,що здох від сифілісу,мощі якого з благоговєнієм обслинюють совкодрочери,закінчуючи гопником Януковичем і його шефом Путіним. Всюди,де махають червоними шматами - совдеп.
Смердить оце гівно,що зараз є на території України. Бо не були знищені всі сексоти і решту комуняцької зарази,що й донині смердить на території України.
Ну как говорится, кто чего ищет. И где мысленно обитает, возле говна или подальше от него. Надо бы отдельную ветку открыть, что ли... "Ромко о советском говне"
Все життя прекрасно знав,хто закатував мою родину. Як і більшість моїх друзів,сусідів,знайомих. Так,що ваш смердячий совдеп,в нас завжди був тим,чим він є насправді - СМЕРДЯЧИМ СОВДЕПОМ.
нквд не регулярна в той час армія? а, ну да, вбивці то не регулярна армія, так... шайка бритоголових бандитів.
-1. Бо: 1) перескок на іншу тему на рівні базарної сварки; 2) на Волині Армія Крайова робила так само (хоча мені особисто важко це визнавати), а нацькували українців і поляків на такий братовбичий сором спецслужби - тут нема сумнівів, і документи колись таки знайдуться.
Коли цькують собак, півнів, щурів зрозуміло... Це тварини, розум відсутній. Винен цькуватель. В даному випадку, щоби визнати винним цькувателя, потрібно визнати відсутність у когось розуму ...
Я кожного разу, коли мені на очі потрапляє речення, де згадані "Росія", "правильна" і "історія", внутрішньо здригаюся.
Много не пейте (жидкости), а то мало ли... Некоторых при упоминании в одном выражении "Украины" и "истории" на ржач пробивает - тоже дёргаются... Всё-таки без идеологических заскоков, (пред)установок и т.д. люди здоровее. Когда-нибудь согласуют историю. Ну а тем, которые "уже" - дёргаться...