Другова ответа я не ждал, в МММ тоже идут добровольно, даже когда напугали. Тогда нам не по пути, надо мирно разойтмсь, старые границы есть ( до 39 г.). Как нам жыть в одной хате с разными взглядами об устройстве отой хаты, только мучиться да свариться.
"Я, здається, у вас говорив, але повторю: відкриваю підручник історії, за яким навчаються студенти Росії та учні старших класів. Там написано: Україна - неприродне державне утворення і не має історичної перспективи. Я задаю запитання всім вам: можна вести з неприродним державним утворенням рівноправні відносини? " http://tsn.ua/politika/kravchuk-poyasniv-chomu-rosiya-hoche-bachiti-ukrayinu-pid-soboyu.html
Как-то очень расплывчато..А нельзя ли поточнее название учебника? А то получается,как с тем фантомом "эффективного менеджера"
а давай повернемо кордони ХІХ ст. чи ХІІІ ст. Це все гра слів історію не зміниш. треба шукати вихід сьогодні, а не дивитися назад.
Беріть підручник, вчіть мову. З'їздіть на стажування в історічєскую родіну. Вивчите хоч 1 мову, приходьте, поговоримо "за жЫзнь"
да очень просто, по свидомой доктрине Вы живете в их хате и должны либо причастится к свидомитизму либо "чюмодан -вАкзАл- Рассея" и не переубедить, и не объяснить ... ---------- Додано в 10:36 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ---------- ну вот собственно о чем я и говорил - ---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ---------- угу договоришся тут, если зи Львова рассказывают как жить в Крыму ...
Можно попробовать... Приблизительно вот так: Дурные мысли человеку в голову лезут тогда, когда у него руки не заняты. От безделья инициативы их.
Львів просвітницький. У Львові закінчують роботу над підготовкою посібника з історії України для учнів п’ятих класів. Як повідомили в управлінні освіти ЛМР, автором посібника є вчитель історії ССЗШ № 28 м. Львова Андрій Закалюк. Друкуватиметься посібник у видавництві «Астролябія». Вартість 1 книги складає 35 грн. До другу готується 2 тисячі примірників. На сьогоднішній день уже закінчено внесення поправок і в понеділок книга буде подана до видавництва. Для видруку 2 тисяч книг потрібно близько 10-12 днів. Тому, думаю, до середини квітня посібник буде готовий завідувач сектору національного виховання та охорони дитинства Ірина Гайдук. Страшно даже представить, что там напишут!!!!
Шановний пан Aqaton. По всем данным, Вы поляк. Не так давно прочёл статью о ниже поименованной книге и изрядно удивился. Не предполагал, что такая передовая, казалось бы образованная европейская нация столь неосведомлена о трагедии украинского народа во 2-й мировой. В чём причина? Отсюда и массовое заблуждение. Мне важно знать Ваше мнение. Заранее благодарю. http://www.istpravda.com.ua/reviews/2012/01/13/66369/ "Що поляки насправді думають про українців у Другій світовій війні""Що вражає, на першому місці серед тих, про кого у спогадах згадували найгірше, опинилися українці, німці опинилися тільки на другому місці, а на третьому – росіяни". "Отже, відповіді на це запитання розподілилися у такій пропорції: про українців зле згадують 63,8%, про німців – 62,6 %, а про росіян – 57% (Дані підсумовані за позиціями "погані" і "радше погані". "Так само на запитання щодо того, які народи зазнали найбільших страждань і жертв, більшість респондентів на першому місці назвали поляків, на другому – євреїв, на третьому – росіян. Потім народи слідують у наступному порядку: німці, цигани, японці. І тільки на сьомому місці респонденти називають українців." "Очевидно, що це той випадок, коли пам’ять про минуле дуже різниться із фактами історії, враховуючи, що протягом Другої світової війни загинуло щонайменше 9 мільйонів мешканців України (втрати Польщі – 5 мільйонів 600 тисяч)." "Варто пам’ятати, що загалом поляки не в належному ступню оцінюють кількість жертв і страждань, які в результаті Другої світової війни понесли українці" - зазначає Лех М. Ніяковський."