Україна – це туристичний рай ... чи ад?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MargoRitka, 19 жов 2009.

1. Максим

Максим Well-Known Member

Copak kaple s kostnicí? ;)

2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Туризм комусь на танку по плоігону покататися, стрельнути пару раз- головна атракція.Массовий туризм, швидше за все зло й конкуреція там велика.

• Подобається Подобається x 2
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Дуже легко забезпечити - ЗСУ завжди чекають на майбутніх танкiстів. Звертайтесь до найближчого військкомату. :)

4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не жартую, не у всіх країнах так можна. На пару годин перетвориться на танкіста роздавити або розстріляти старий Запор. І не дорого.

5. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Ого - це якісь екстремальні види туризму. Але якщо я розумію правильно, то в темі йдеться власне про те, що туризм в Україні можен стати реальним джерелом доходу, особливо для місцевих бюджетів. Розвиток туризму дійсно міг би допомогти розвитку територій. Нещодавно був в Камянці-Подільському, побачив на прикладі як туризм може працювати і бути ефективним для місцевої громади - розвинулась інфраструктура, поремонтували будинки і прилеглі території, зявилися малі бізнеси і готелі - прийшло економічне життя. А якщо уявити скільки в україні таких місць більшого чи меншого масштабу і якщо в них вдихнути життя, то результат би був досить позитивним. Я так бачу, що нова влада, яка б повинанна була прийти до керівництва країни в близькому майбутньому, просто зобовязана системно будувати на Україні туристичний "рай". Особисто я б підтримав того кандидата, хто мені б це гарантував, хоч сам не маю політичних вподобань.

6. Чупага

Чупага Well-Known Member

Туристична популярнiсть у небагатій країні супроводжують такі явища як зростання злочинності, проституція, ввезення інфекцій.Обережно треба з цим, повторю-конкуренція.Не бачу українських козирів. Для діаспори не лише української а й наприклад єврейської батьківщина батьків цікава реч ,хоч це розіграти було б не погано.

7. Patrick

Patrick Well-Known Member

...по телевізору показували по каналі National geographic , здається , про екстремальний туризм.
    Найдорожчі і найeкстремальніші путівки це в Афганістан і в Ірак. Зразу за ними йде подорож по Амазонці з ночівлею в джунглях.
    Є вже таке. Якась фірма в Англії купила старі Т-64 в бувшому ГДР і на них можна поїздити. Постріляти , звичайно не можна. Але розвалити яку небудь фанерно- глиняну хату , переїхатися через старі автомобілі - то прошу дуже.
    Туризм повинен орієнтуватися перш за все на іноземного туриста.А діаспора це ..." свої". Більшість з них в готелях не живе і приймає місто свого дитинства/ батьків таким яким воно є.Зі всіма його "+" і "-". Це я суджу по собі.
    Мої родичі би страшно образилися , як би я зупинився в готелі , а не в них.

Головне щоб аеропорт мав кращий вигляд і був більше (скоріше) функціональний , ніж він зараз є.І дякувати Ющенкові що нам віза не потрібна для вїзду в Україну. Надіюся що так все залишиться ( це я про візу).

• Подобається Подобається x 3
  8. Чупага

Чупага Well-Known Member

В Україні давно можно (на танку).
    В Британії( був?) атракціон .Відпочиваючого садять в концтабір і він може втекти ,за ним бігають охоронці перевдягнені у німців з собаками-така бритинська розвага, харчування для ув'язнених історично правильне, товстуни можуть схуднути.
    Для діаспори (старої з 19 початку 20 століття) IMHO важлива аутентічность.Хаткі в яких могли жити їх прадіди, така кухня, музика.

Якщо він і не живе в готелі , все одно витрачає гроші але їдуть вони в Україну прадідів , не на пляжі . Аппалачі ,як мені казалi ,зовсім не гірше Карпат.

Останнє редагування: 20 лис 2009
    • Подобається Подобається x 5
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

я чув про нього....:good:

10. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та є... всюди.
    А в наших сусідів, просто на вулиці запрошують
    Правда, не танк а БМП-2, ну але завжди є...
    На дворе 2007 рік :)

Правда - він у тої сенерії і цим прапором з дирками троха війну в Босьні нагадує :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Традиційних масових відпочиваючих переманить з Гаваїв або Ямайки (Сардинії-Пальми) не здійсненне завданне.
    Не втратити б популярність Криму серед росіян.
    У Китаї незабаром буде мільйон мільйонерів (сірих можливо вже є) I як же цих потенційних відпочиваючих заманити на каву і хліб з салом, розуму не вистачає.

12. borkhes

Вспомнили. Уже!

13. А в чому полягає тур по цих країнах?

14. borkhes

Выжить. (с)

15. Чупага

Чупага Well-Known Member

^На початку 90 читав рекламу туру типу- полювання на злого моджахеда в горах Кавказу, пам'ятаю що на французькоій.

16. Letunka

Letunka Well-Known Member

Як на мене, розвиток екстремального туризму не вяжеться з ментальністю більшості українців.
    Та й не діло це, позиціонувати Україну як майданчик для стрілянини, біганини та інших подібних речей.

• Подобається Подобається x 1
  17. borkhes

А до чого тут ментальність українців? Це ж не вони будуть туристами.

18. Чупага

Чупага Well-Known Member

Можна без стрільби наприклад швидкі курси гопака(до чотирьох тижнів).
    I у клієнта не буде притензій до зірковості готелю.
    Проблема підготувати достатньо викладачів що володіють мовами.
    Масовому туристу цікаві якщо не найкращі в світі пляжі то дешеві дівчинки, алкаголь, доступні наркотики , такий турист теж не потрібний.

19. - разве что, дивчинкам? :)

20. Queryman

Queryman Member

Absolutely wrong idea. The investor (in turism) has only duty - to get his invested money + profit back. He might be limited by law - for example not to spoil/damage the nature...,but with no else duties.
    If you want practice "racism among home/foreign turist" it is the way to the hell - discriminated turist will never come back, you will never see his money.
    (Ability to speak foreign language is the self-evident just like the ability to use a calculator).

Absolutně špatný nápad. Investor (do turismu) má jedinou povinnost - dostat zpátky investované peníze + zisk. Může být omezen zákonem, například aby neničil přírodu..., ale ne jinými povinnostmi.
    Pokud chceš praktikovat "rasismus mezi domácími/zahraničními turisty" je to cesta do pekel - diskriminovaný turista se nikdy nevrátí, nikdy neuvidíš jeho peníze.
    (Schopnost mluvit cizím jazykem je samozřejmá stejně jako schopnost umět používat kalkulačku).

а де твій аватар? :)