Україна без Противсіхів?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Svjato, 10 сер 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Я про цю частину ваших слів.
    Ви тут РОЗПИСУЄТЕСЯ за вояків УПА.
    Більше так не робіть.

2. Merry

Merry New Member

У англійців є чудова приказка, до-речі, ще не чула її перекладу українською, тому процитую російською: "ИЗ ДВУХ ЗОЛ НЕ ВЫБИРАЮТ!"

• Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Саме це я почув від літніх діяспорян (післявоєнної хвилі). Молодших братів та дітей вояків УПА. "Добре, що наш тато не вже дізнається про цю ганьбу!"
    Не англійською, а українською мовою.
    ВОНИ мають право так говорити від імені своїх батьків?

• Подобається Подобається x 1
  4. Bambook

Розписувалися ви саме за вояків УПА, а не за братів-сватів.
    Тим більше, що з цієї цитати:
    аж ніяк не зрозуміло, про що йдеться.
    Якщо про те, що Янукович президент - я це також вважаю ганьбою.
    Просто ви чомусь вирішили в тій ганьбі звинуватити мене, а не Юлю, хоча вона шансів це змінити (працюючи більш ефективно і не набираючи в список убивць, наприклад) мала набагато більше, ніж я. А чому? А тому що вам не хочеться визнавати свою відповідальність за такий результат, що було б дуже і дуже логічно.

• Подобається Подобається x 7
  5. Boris_Kiev

За "Я"?
    Я винний лише в тому, що не отримав сигналу від тих, на кого мав надію. І не придумав свого фронту роботи (хоча би захисту виборчих дільниць, як у 2004).

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

для мене важливіше "навіщо", а не "чому".
    З якою метою?

7. Bambook

Вибори-шмибори, дощ іде на голову...

8. Boris_Kiev

9. Balamut

Balamut Well-Known Member

Помилок в неї дійсно вистачало. Але от, наприклад, з грипом ну просто не пощастило.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Кому саме, на Вашу думку?
    Бюджетові? Платникам? Тим, хто отримав "дозу" і мав клопіт?

11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я відповім на це питання. Але перш мені хотілось дізнатися: за кого проголосували би противсіхи, якшо в фінал вийшли би Юля і Симоненко? Або як завжди?;)

• Подобається Подобається x 2
  12. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вам за всех надо ответить?

Что-то мне это напоминает:
    "Все Евреи умные, а Русские пьяные"!

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

А если бы они все были не теми, кем они есть, может и не было бы второго тура?;)
    А если бы....
    А если бы...
    А если бы...:good:

13. Blaberus

Психогія противсихів не дуже складна. Вона нагадує психологію неповнолітньої дівчінки, яка чекає чи то принця на білому коні, чи то крутого кепа на кориті з чевоними вітрилами не приймаючі нічого меньш ідеального. І нічого не робить, щоб ця мрія здійснилася. Точніше, вважає що приближує мрію, марно гаючі час. Але час йде. Дівчінка настільки звикає до обломів, що якшо її ідеал з"явиться в полі зору, вона його не сприйме. Згодом, щоб не лишатися старою дівою, вона пов"яже своє життя з якимось непотрібом.
    Так і противсіхи. Їх "позиція" це один з чинників, що призвів до кримінальної диктури в країні. Перед тим, як ставити відмітку в графі "Проти всіх", або писати матюки на бюлетені, їм було би слід замислитись: при який владі можлива поява їх ідеалу? Але це вже стратегічне мислення.:)))

До речі, мене дуже цікавить питання: Чому противсіхи так радіють "судовому процесу" над Юлею? Чи не тому, що їх "позиція" свідчить, що вони взагалі не проти Януковича?

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

14. Boris_Kiev

Ну це ж позиція Ющенка!

• Подобається Подобається x 4
  15. Ravin

Ravin Well-Known Member

Но вот Вам она так и не понятна!

А мне, например, нас_ать и на Юлю и на Яныка!
    Пусть хоть пересадятся или перестреляются в суде или в Раде!
    Сравнивать же позицию человека...
    С Вашими фантазиями, можете сколько угодно ходить в обнимку и чем больше Вы выливаете дерьма, тем сами же в нем и блаженствуете.
    У меня есть позиция и мне только перед собой и моими детьми отвечать за неё!

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

Какой вопрос...:pardon:

16. Blaberus

Наскільки мені відомо відповідне законодавство, якшо в другому турі на вибори приходить меньше 50% виборців, тоді робиться третій тур. Переможець той, хто набрав будь яку більшість. Хоч два голоси проти одного.

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та хто сказав, що Тимошенко була б злом!? З якого дива Ви всі робите такі висновки? Що вона зробила злочинного за час свого прем'єрства? о_О
    Як і з світовою кризою...:sad:

18. Blaberus

Если у меня будут внуки, они могут задать мне такой вопрос: "Дед, а что ты сделал, чтобы в нашей стране не возникло уголовной монархии?"
    Я им честно отвечу:"Я сделал все что мог. Когда выбирали царя Малороссии Виктора 1 Блатного президентом, я голосовал за его оппонента. Моя совесть чиста!"

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шановні прихильники Юлі, ви вже визначтеся, Ющенко агітував голосувати проти всіх, чи за Януковича, а то якось... несолідно виходить.

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

Фіг там. На другий тур може прийти одна людина і проголосувати ЗА і вибори відбудуться.

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

треба трохи конкретизувати хто такі противсіхи
    противсіхи як такі, які не підтримують жодну з популярних/існуючих сил це цілком логічно
    інша справа коли наші мудрі прозахідні співгромадяни голосують в конкретному другому турі президентських виборів за конкретну графу "не підтримую жодного".
    теоретично вони не мають ніякого права критикувати чи висловлювати незадоволення діючою владою, бо на виборах вони чорним по білому написали "нам п***й"
    людина яка голосувала противсіх, а зараз свариться на українську владу, ВИБАЧЄЙТЕ

а де твій аватар? :)